Fener artık Şampiyon oldu diyebiliriz.
Haketti aldı, tebrik ederiz ;)
Printable View
Fener artık Şampiyon oldu diyebiliriz.
Haketti aldı, tebrik ederiz ;)
Fenerbahçelileri Tebrik Ederim...
bitsin artık bu çileei bitsin artık bu lig her maç kalp krizi geçirme korkusu yaşıyorum :D:D
çok çok stresli zor bir maç oldu semih'in attığı goller profosyonelceydi tebrik ediyorum çocukları gerçekten işleri çok zor şimdi 23 senedir alınmayan bir kupa için beşiktaşla oynucaklar Allah yardımcıları olsun valla, helal olsun hepsine
o galibiyet gölü nün gelmesiyle göz yaslarıma hakim olamadım ama bunlar sevinc gözyaslarıydı. insallah haftaya garantilicez sampiyonlugu.
Tarık Abi Fenerbahçe yine kazandı sen gittin mi maça?:DQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
yok canım gitmedim, zaten trabzona gidilmez yine bir sürü olaylar çıkmış;)
ahhh trabzonum beee o kadar basit hatalardan mac verdikya ona yanıyorum
güzel maçtı PC başında uzaklarda olmama rağmen heyecanı yaşadım. Fenerbahçelileri tebrik ederim.
Maçın dönüm anı o direklerde patlayan toplardı bence. O gol gelseydi 2-0 TS öne geçmiş olacak ve FB için işler zorlaşacaktı. Ama tam tersi oldu ve FB attığı gollerle liderliği kaptırmadı. Güzel maçtı. Tekrar tebrikler
benim heyecanını başından sonuna kadar yaşadığım bi maçtı. avni aker de 1 0 dan maçı 3-1 e getirmeleri gerçekten çok şahane.bu takım inanmış artık şampiyonluk gs ye bağlı. haftaya yenilirse şampiyonuz yenilmezse son hafta şampiyonuz....
bu arada eğer fenerbahçemiz kupa maçında bjk yi de yenerse 10 gün içinde üst üste 3 büyükleri yenmiş olacak herhalde daha önceden böyle bişey olmamıştır....
2 takımı da tebrik ediyorum Fatih Tekke'nin gol mükemmeldi ayrıca ilk golde bence Szymek'in saçlara değiyor o gol de Tekke'nin.
http://www.trabzonspor.com/images/ha...90406mac14.jpg
http://www.trabzonspor.com/images/ha...90406mac25.jpg
2 tanecik resim sizlere
lig bitti böylece ..
herkes derbilere bakıyor, evvelki hakem hataları unutuldu bile ..
neyse olan oldu bir kere, hayırlısı olsun..
bu pankartları macı izlerken görünce iyiki trabzonsporluyum dedim:DQuote:
Originally Posted by #10 Osmanozc
Yukardaki pankart çok saçma geldi bana...(eğer "fenerbahçe cumhuriyeti" sözüne yazılmışsa tabi.. yanlış anlaşılmasın ;;) Eğer terör olaylarıyla ilgiliyse helal olsun...)
Öğrendiğime göre FB Cumhuriyeti ile ilgili
"fenerbahçe cumhuriyeti" söyleminden daha saçma olamayacağı kesin bu pankartın . .
o zaman çok saçma.Quote:
Originally Posted by #10 Osmanozc
fenerlilerin kullandığı bu lafı vatanı bölmek gibi algılayıp bunun hakkında da ciddi ciddi yorum yapan arkadaşlar gerçekten ciddi misiniz?
fenerbahçe cumhuriyeti dendiği zaman benim hiç bir zaman aklıma vatanı bölmek gibi birşey gelmiyor. gelmez de. biz hepimiz TÜRK vatandaşıyız ve TÜRKİYE'de yaşıyoruz..
bu ülkeyi bu güne kadar kimse bölemedi ve BÖLEMEZ......
lütfen bu lafı yanlış anlamayın bu fblilerin kullandığı biz kendi içimizde bir bütünüz manasında(sadece spor alanında) ve artık bir fb sloganı oldu....
bişey sorcam ilk gol fatih'emi yoksa szymkowiak'amı yazıldı
Biz maçı aldık gitti.Sıradaki gelsin
selcuk dereli fatih attı ona yazıldı demiş.
Szymek'e yazıldı;)
O zaten ofsayt ya neyse yinede biz maçı aldık önümüzdeki maçlara bakacaz
ayıptır sorması bu tekme ne acaba faul bile calmadı hala konusuyorsunQuote:
Originally Posted by SeZeRinHo
http://www.trabzonspor.com/images/ha...90406mac25.jpg
o pozisyon ofsayt deil bence.
fb ni 2.golünde semih aktif alan içinde ve ofsayt ... gerçi yan hakemler bu sene neler görmedi neler..
trabzon seyircisini de çözemedim bir türlü, ya sinema gibi sessiz ya da ana avrat sinkaf ..ortası yok mu kuzum ? başarı taraftarı dene istanbul takımı taraftarları en azından maç zora girince " bizler inandık sizde inanın" "sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" "haydi haydi haydi allah aşkına" falan yapıp maçı alıyor .. yalan mı ?
(/c)yanı koca ulkede bı sen demısın pozısyon ofsayt dıye tebrık ederım seni!!!2 mactada gsyı eze eze yendıysek hıc konusmayın bence hala yok sole oldu yok bole oldu dıye...Quote:
Originally Posted by Frank_Castle
Katılıyorum.Quote:
Originally Posted by nic-39
1)Gol Fatih Tekke'ye yazıldı
2)Semih'in golü bana ofsayt olarak gelmedi.
3)Sizi yendik sizin bu konu hakkında yorum yapmaya hakkınız yok sus otur yerine mantığını kınıyorum.
ne maçtı be 3-1 olduktan sonra rahatladık derken 20 saniye sonra gol yedik 10 dk çok stresli geçti.fatih tekke çok büyük bir oyuncu fenerbahçe alabilirse bence fatih alması lazım 100.yılın en büyük transferi olur ama fatih gelmek ister mi o ayrı bir konu fatih tekke bence avrupa çapında büyük bir golcü...semih fenerliler için ayrı bir yere sahip bu maçtan sonra bunu iyice pekiştrdi.ofsayt olayına gelince eski kurallara göre ofsayt fakat kurallar değişti artık böyle poziyonlar ofsayt sayılmıyor...
hiç bir trazon lu futbolcu gole itiraz etmediQuote:
Originally Posted by Frank_Castle
galatasarayı 2 maçta da yendiniz ama puanlar aynı neden acaba ve elle kolla alınan puanlar da cabası