-
Kimse heyecandan yorum bile yapamamış. :D
Beklediğimin tam tersine Galatasaray daha iyi oynuyor. Baros bu maç oynayabilseydi Galatasaray şuan 1-2 gol atmıştı.
-
-
Elano çıktı Ayhan girdi :confused:
-
Caner'in çıkıp Arda'nın sola geçmesi takımı canlandırabilir...
-
Elano'da bi problem var galiba ondan çıktı.Bu arada yanlış görmediysem ofsayt pozisyonu oynattı
-
Ah ulen şu anda 1 forvetimiz olsa gol atardık...Bu arada Madrid yine gol kaçırdı :D
-
Of of direkten döndü yiyorduk az daha.
-
yaw o değil de Arda resmen eriyor ortada :( Kenarda oynasa çok daha etkili işler yapacak ama son 15 dakikaya böyle girersek zulüm olur..Gol lazım
-
-
oley be golü yedik.şimdi birazcık oynasınlar türklerde yemeden oynamak yok çünkü nasıl bir zihniyet bu.
-
-
Elano'nun çıktığı dakikada içim sıkılmaya başladı, nedeni belli oldu sonunda. Bu maçtan burdan döner mi, sanmıyorum.
-
Keita Keita Keita 1-1 helal olsun
-
Oh be, erken cevap; şu oyunu 0-0 ken oynamıyorduk yemin ediyorum...
-
Bu gol de bana kapak olsun, yürü be Keita. xD
-
Helal be Keita işte bu 1-1 gol yedikten sonra kendimize geldik..
-
Helal olsun 1 gol daha bulursak tamamdır:)
-
Bu arada hakem inanılmaz kötü..
-
Evet hakem sinir etti beni o Leo'nun kurtardığı pozisyonda 100 de 100 ofsayt vardı..
-
-
Hakem rezil valla rezil cahil hatta..El var ya..
-
-
Of Caner ya zaten bıkmıştım senden Rijkaard niye Santos'u almazki..Yedi kırmızıyı şimdi hiç almasın..
-
İş mi yaptığın Caner iş mi ya, off off. Amatörlük bu, lanet olsun. Hakeme de yazıklar olsun maçın başından beri ince ince işliyordu, helal..
-
Uzatmalara gidecek büyük ihtimal ve gs 30 dakika hatta 10 dkda şimdi var 40 dakka 10 kişi oynayacak. Orda öyle girilir mi üstelik henüz 2 dakka önce sarı yemişken be
-
Yalnız bu sefer sorun o çizgi hakeminde.Gözünün önünde resmen.
-
-
-
UEFA'ya bi şikayet açalım olcak işmi 100 de 100'lük penaltı var orada yav körmü bu hakem..
-
Ne desek boş, ne yapsak boş. Kısmet değilmiş.