bende inşallah Beşiktaş kupayı alır diyorum
Printable View
bende inşallah Beşiktaş kupayı alır diyorum
zaten bjk il gs her sene kupaları paslaşsın dimi:D
Bence kupayı Beşiktaş alır.
pek umutlu değilim bu maçtan beşiktaş ters geliyor bize ama işallah bu sefer biz ters geliriz:)
Tigana, Sergen'i ilk 11'e almıyor. Tümer'i de yedek düşünen Fransız teknik adam bu konudaki son kararını sabah verecek
Beşiktaş'ta dev maç öncesinde teknik direktör Tigana Sergen'i yedek bırakıyor, Tümer'in durumu ise bu sabah kesinleşecek. Son idmanda iki futbolcuyu da yedek kadroda görevlendiren Fransız çalıştırıcı orta saha ağırlıklı bir oyun planı hazırladı. Futbolcularına uyarılarda bulunan Tigana, F.Bahçe'nin son oynadığı Trabzon ve G.Saray maçlarının kasetlerini adeta ezberledi ve bunları öğrencilerine izletti.
Tigana'nın özellikle savunma oyuncularını
uyararak, "Yan toptaki zayıflığımız yetmiyordu, şimdi de savunmanın arkasına atılan uzun toplardaki zaafımız çıktı. Özellikle Anelka'nın boş alan bulduğu zaman nasıl bir tehlike oluşturduğunu zaten biliyorsunuz. Ligin ilk maçında da Anelka böyle bir gol atmış. Kademeye iyi girin. Onların oyun düzenini bozmalıyız. Kalemize yakın yerde de serbest vuruş olanağı tanımayın" dediği öğrenildi. Fransız hoca, başta Koray olmak üzere kart konusunda da oyuncularının dikkatini çekti
Alıntıdır.
Kasığındaki ağrılar yüzünden son iki idmana çıkamayan Brezilyalı yıldızın oynamama ihtimali üzerine Semih-Anelka ikilisi gündemde
F.Bahçe'de bugünkü Beşiktaş kupa finali öncesinde Alex şoku yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekipte Brezilyalı oyuncunun kasığındaki ağrılar nedeniyle son iki antrenmana çıkmaması sorun oldu. Dün dinlendirilen Alex'in durumu bugünkü maç öncesinde kesinlik kazanacak. Daum, yıldız futbolcuyu finalden önce deneyip son durumuna bakacak ve kararını verecek. Alman teknik adam Alex oynamazsa forvette Semih-Anelka ikilisine görev verecek. 23 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nı almak isteyen F.Bahçe'de Alex sıkıntısı yaşanırken Daum'un bunun dışında kadroda 3 değişikliğe daha gitmesi bekleniyor. Rüştü'nün yerine kupa kalecisi Volkan'a görev verecek olan Daum, defans dörtlüsünde ise Trabzon'da oynayan Önder'i kesip Luciano'ya görev verecek.
Orta sahada Selçuk'u 11'de düşünmeyen Daum, sağ çizgide M.Yozgatlı'ya görev verecek. Daum, orta sahada Aurelio-Appiah ikilisi ile Beşiktaş'ı durdurmanın planlarını yapıyor.
Alıntıdır
bu maçta herşey olur ama umraım bjk alır :D
bence uzatmalara kalır ....
Servet kadrodan çıkartıldı!
Fortis Türkiye Kupası finalinde bu akşam Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Servet Çetin kadrodan çıkarıldı. Sarı lacivertli savunma oyuncusunun bademciklerindeki iltihap nedeniyle Beşiktaş karşısında forma giyemeyceği bildirildi.
Kaynak: DHA
abi bence formanın arkasında yazan isim değil önünde yazan isim önemli.Eğer Fenerbahçeli oyuncular ruhlarıyla yürekleriyle savaşırlarsa maçı almamamız için bir sebep yok.......
Kesinlikle katılıyorum sana Senderson...Bugün Paf takım bile çıksa ruhlarını ortaya koyup bu maçı alıcaktır..Can-ı gönülden inanıyorum buna...
Alamazsak da dünyanın sonu değil her son yeni bi başlangıçtır..Başarılar takımıma ;;)
aslında 11 yaşındakilerle çıkıcakmış ruhlarını ortaya koyamamışlar ondan vazgeçmişler :D:D:D
BJK'li abilerinden dolayı ezilme tehlikeleri olmasaydı çıkarlardı bence:D;;)Quote:
Originally Posted by hurmet
BURSASPORLU olmama rağmen beşiktaşı destekliyorumm
tümer ve gökhanın golleriyle beşiktaş 2-0 önde...
kartal pençelerini vurmaya başladı hadi koçlarım alın şu maçı
bir galatasaraylı olarak kimin kazanmasını istediğimi söylememe gerek yok herhalede...
Çok heyecanlı ve güzel maç oluyor.
Harika bir mücadele var sahada. Beşiktaş adına yakışır bir futbol oynuyor.
fenerbahce cok kötü oynuyor ya.bu gidişle tarihi bir fark olur.
vee bjk:2 fb:0
bjk süper oynuyor. Fener inanılmaz kötü
futbol motive işi, futbol ruh işi eğer sen yüreğini koyup oynamazsan yenilmeye hatta ezilmeye mahkumsun şimdiden beşiktaşlıları kutluyorum hakediyorlar
fenerbahce niye bu kadar kötü oynuyor ya.Atağımız yok .Daum ikinci yarıda semihi oyuna sokmalı yoksa fener acısından cok kötü olur.
iki takımıda tebrik ediyorum güzel bir maç izlettiler. Bence fener daha iyi ve baskılı oynadı özellikle ikinci yarının 15-20 dkkası ki ben maçı alacaklarını düşündüm. Bjk direndi ve maçı çevirmesini bildi
ufak bir database sorunu yüzünden siteye erişim kesildi bu aksaklıktan ötürü özür dileriz.
bjk li arkadaşları tebrik ederim. ilk yarı herkes maçı bjk nin kazanacağını düşündü ama fb maçtan kopmadı ve 2-2 ye kadar taşıdı. uzatmalarda bjk hakkıyla maçı kopardı. kupa bjk camiyasına hayırlı olsun
mac fenerin hakkıydı bence.Ama bugün maca teshir eden iki kişi vardı bence.
1)tuncay şanlı
2)bülent demirlek
hakemin ne suçu var 1 kaç yerde hatalıydı ama maça teshir etmediQuote:
Originally Posted by mertcan1304
bir Fenerli olarak bjk'lileri tebrik ediyorum. Bu macin hakki sizdeydi,Fener istedigi oyunu ortaya koyamadi. Neyse,simdi full konsantre Sampiyonluga dönmemiz lazim. Bu arada Aurelio'nun eksikligi büyük bir desavantaj ama biz oyunumuzu oynarsak galibiyet gelir.
uzatmalarda kaçan goller ve çizgiden çıkan topun hemen ardından gelen atakta aurelio'nun kırmızı kartı kopma noktası oldu maçı kim haketti bilmiyorum valla garip bi maç oldu işte :)