Mehmet Topal soyadının hakkını sonuna kadar veriyor bugün, çok kötü oynuyor.
Printable View
Mehmet Topal soyadının hakkını sonuna kadar veriyor bugün, çok kötü oynuyor.
Elleri görmeyen hakem herkese sarı kart yağdırıyor.
Biz derken penaltı elle oynama,bize hep dediler bahane,buyrun arkadaşlar :)
Bu sezonun en kötü futbolunu oynuyoruz, bu dakikadan sonra puan almamız mucize ötesi olur. 4 haftalık kritik viraja kayıpla giriyoruz..
Maçı radyodan dinliyorumda sabrinin yaptığı her şey top kaybına neden oluyor.
penaltı. ceza sahası dışında gibi geldi bana.
Dos santos penaltı
maça etki eden hatalar eşitlendi gibi :p
Elano 2-1
ters köşe güzel penaltı.
Elano ve gol 2-1
Penaltının alakası yok bence. Hakem inanılmaz kötü, şimdi bize çalışıyor aklınca..
Ligde hakemlerin anlaşarak hata yaptığını düşünmüyorum, her takımın lehine ve alehine hata yapıyorlar. Bunun ana nedeni üzerlerindeki baskıdır ve bu baskıyı oluşturan bana göre iş ahlakı olmayan yorumcular. Guiza, Nihat gibi oyuncuların baskı altında oldukları için neler kaçırdıkları düşünülürse normal bence.
Gol Elano
Hatta bir pozisyonda Jo eli ile aldı gibi geldi bana tekrarını vermedi Lig TV tam emin olamadım o yüzden ama verse atabilirdi Jo'yu çünkü sarı kartı var..
Edit: Şimdi verdiler tekrarı eğer atsaymış kimse birşey diyemezmiş.
Giovani formunu buldu galiba:D Acilen bir gol bulmalıyız bulamazsak yeriz.
Jo'nun atılması lazımdı ancak atmadı hakem,penaltı da penaltı değildi.
adem sari'nin ofsayt diye kesilen pozisyonu resmen komedi... adam kendi yari sahasinda aliyor topu biraksalar kaleye kadar giderdi gs defansi yerinde degildi.
Tekrarında bile anlaşılmadı net olarak o pozisyon, bana da bizim sahamızdaymış gibi geldi Adem.
4 dakika uzatma verildi.
Valla saçma sapan bir maç oluyor.
Bursa liderliği kaptı:D hayırlı olsun.
Toplam 9 sarı kart oldu bu arada.
Maç sona erdi.Tebrikler Eskişehirspor.
Bu hafta Fener'e yaradi Bursa'nin maci ertelendi GS yenildi :)
Son pozisyonda da Servet, Ivesa'ya vurdu ve maç bitti..
Tebrikler Eskişehir, hala Ayhan'la top oynamaya çalışan Rijkaard'a da teşekkürler..
Bursa - Kasımpaşa maçı oynandı bitti 3 puanı Bursa aldı mı ki Bursa liderliği kaptı ?
Sıkıcı bir maçtı.Tempo olduğu da söylenemez. Tebrikler Eskişehirspor.
Radyodan dinledim maçıda komedi resmen yahu..Şimdi özetini izleyelim bide ondan sonra yorumumu yapacağım. :) Bu arada tebrikler Eskişehirspor zaten bize ters takım Eskişehir..
Bursa götürmese bu sene şampiyonluğu sessiz ve derinden bari :D
sacma sapan bir mac oldu hakem hatalari vardi ama fanatik bir GS olarak soyliyebilirimki hic bir hatasi kasitli degildi , GS nin bu maci kazanmasi gerekiyordu , ama 2 sezondur yenemiyoruz eskisehiri yapicak bisey yok , Ayhan ve Mehmet Topal bu mac cok kotu oynadilar bu yuzden gecen haftadaki kasimpasa macindan eser yoktu sahada , Rijkaard in Ayhan i oynatma nedenini anliyorum orta sahada elano dan baska top yapabilicek 1 kisi daha olsun istiyor ama Ayhan ego su nedeni ile her aldigi topta en az 10 metre dribling yapmaya calistigi icin ya bos da olan oyunculari kapatiyorlar yada ayhandan topu caliyorlar bizim kesinlikle Gago tarzi defans oynamayi bilen ama ayni zamandada cok teknik ve yaratici bir orta sahaya ihtiyacimiz var ileri top aticak oyuncu tek elano olunca ilerdeki oyuncularida etkili kullanamiyoruz , umarim bu sezon kaybettigimiz son sacma sapan puanlar olur bu mac