uff hakem iyi ki devam ettirdi son dakikada, avantaja bıraktı :) yoksa kart gelirdi Volkan Şen'e
Printable View
uff hakem iyi ki devam ettirdi son dakikada, avantaja bıraktı :) yoksa kart gelirdi Volkan Şen'e
Ozan İpek muhteşem bir gol attı gerçekten.
Ozan Ipek mukemmel bir gol atti , Bursaspor oyunu domine ediyor , GS , FB , BJK hic biri evinde bu derece rakibi gomemiyor kendi kalesine , Bursa taraftari sov yapiyor , Hakem Premiere lig den bir hakem gibi mukemmel yonetiyor maci , Bursaspor sampiyonluga dogru yelken aciyor bizde izliyoruz , tebrik etmek gerekir ilk yari itibari ile
Eğer İstanbul'un büyükleri, bu gün Bursa'nın puan kaybetmesini bekliyorsa ise Bursaspor artık büyük takım olmuştur. Tribünleri, oynanan oyunu gördüm artık herhangibi bir yorum yapmıyor. Bursaspor'un şampiyonluğu hayırlı olsun. Tebrikler.
Durun bakalım yaw o kadar kolay değil şampiyonluk , en azından çok erken tebrikler demek için :)
Valla Ahmet'e katılıyorum o kadar kolay değil bu işler geçen sene Sivas'ı da tebrik ediyorduk ama BJK ne hızlı geldide aldı şampiyonluğu..
Dereyi görmeden paçayı sıvamasa Bursa.
şampiyonluk son haftaya kadar belli olmaz tahminimce.
Bana kalırsa kim şampiyonluga gidiyor ise 2-3 hatta 4 haftadan belli olur.
Çağlar'ın ayakları hep Turgay'ın üzerinde :D bir-iki kez daha hava topunda eşleşirlerse kırmızıyı görecek herhalde :D
Gooooool sercan
Sercaaaaaan!!!!! gool goool gooool :D
İsmail giriyor :) bu maç gol bekliyoruz :p
amaaan yedik golü...Roberts attı :)
Youla oyundaysa 2-2 olabilir...
Ama Ozan ne gol atmış. Halal olsun valla...
Hadi az kaldı bir 10 dakika daha sonra bitiyor :D
Bu arada adamım Roberts yine atmış :D
Cok hata yapmaya basladı bursa
Arkadaşlar bundan 8 hafta önce işler neydi şimdi ne oldu ne olacağı hiç belli değil bu sezon ancak BURSA herkesden daha avantajlı ve bu avantajı kullanması lazım.
ooooof!!! stres tavan yaptı...ucuz atlattık
Denizliye gol lazım oyundan 1 saniye bile aleyhine oyunun durdurulmaması lazım sogumaması lazım fakat denizli 89 da oyuncu degisikligi yapıyor nasıl bir mantelite bu .
Aha 90'da da yaptı bitane :D
Aman aman ne kaçtı.Azıcık dakika kaldı biraz daha dikkat D:
hayırlı olsun 3 puanı aldık :D
Tebrikler Bursaspor.Tebrikler Ozan İpek.Tebrikler Ertuğrul Sağlam.
Sonunda mac bıttı stres tavan yapmısdı arkadasın dedıgı gıbı
Tebrikler....
Tebrikler Bursaspor.Devrime adım adım...
Tebrikler Bursa'ya. :)
Şampiyon şampiyon .
Hazır Bursa'ya da gittim uğurlu geldim işte :p
Hakemin maci mukemmel yonettigini bir ben mi dusunuyorum ? yoksa sadece hata yaptiklari zamanmi konusucagiz hakemleri :)