allahtan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyorum
Printable View
allahtan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyorum
Özhan Canaydın'ı Kaybettik
Galatasaray Kulübü eski başkanı Özhan Canaydın, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
Uzun bir süredir tedavi gören Galatasaray eski başkanı Özhan Canaydın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sivasspor olarak Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz.
Sivasspor Kulübü
Ankaragücü Spor Kulubu
Anti-X taraftar grubuQuote:
Duruşuyla, efendiliğiyle tüm spor kamuoyunun takdirini toplayan Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanı Özhan Canaydın’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Canaydın’ın Türk sporunda birleştirici ve centilmen duruşu hiçbir zaman unutulmayacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Galatasaray Spor Kulübü başta olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz. MKE ANKARAGÜCÜ
Quote:
Türk sporu ve Galatasaray camiasının önemli bir değerini kaybettiğini öğrendik. Uzun bir süredir pankreas kanseri nedeniyle tedavi gören sarı kırmızılı takımın eski başkanlarından Özhan Canaydın, Bursa Acıbadem Hastanesi'nde verdiği yaşam mücadelesinde yenik düştü. 1910 Ankaragüçlüler Derneği olarak, sayın Canaydın'a Allah'tan rahmet, ailesine,spor ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz.
1910 Ankaragüçlüler Derneği - Anti-X
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin...
Türk Spor Camiasının Başı Sağ Olsun
Spor camiamızın değerli büyüğü, kıymetli ağabeyimiz Özhan Canaydın'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, Türk spor kamuoyuna ve değerli ailesine baş sağlığı dileriz.
Denizlispor Kulübü Başkanı
Ali İPEK
Gerçekten çok üzüldüm.Allah Rahmet Eylesin.Özhan başkanı unutmayacağız.
Allah Rahmet Eylesin, seni unutmayacağız Özhan Baba.
Allah rahmet eylesin,Türkiye tarihindeki en sempatik başkanlardan biriydi bence.
Hala da öyle..
Allah rahmet eylesin, toprağın bol olsun Özhan Canaydın.
Allah rahmet eylesin. Örnek bir insandı. Taraflı tarafsız herkesin sevgi ve saygısını sanırım Fenerbahçe - Galatasaray maçında toplamıştı...Quote:
Vefat ve Başsağlığı
Galatasaray Spor Kulübünün 2002-2008 yılları arasında başkanlığını yapan Özhan Canaydın, 67 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Pankreas kanserine yakalanan ve uzun süredir tedavi gören Canaydın,Bursa Acıbadem Hastanesi`nde yatıyordu.
Merhuma Allah`tan rahmet, Canaydın ailesine,yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.
Eskişehirspor Yönetim Kurulu
Fair Play ve efendilik denince aklıma gelen ilk isimdi.. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin..
Allah Rahmet eylesin
Fair play denince akla gelen ilk başkandı Özhan Canaydın..
Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum.
Büyük başkan, gördüğüm en iyi Galatasaraylıydı,değerini bilemedik...
Allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum..
Allah Rahmet Eylesin,Mekanı Cennet Olsun...
Allah rahmet eylesin, ailesi ve sevenlerine Allah sabir versin
Allah rahmet eylesin.Çok iyi bir insandı.Quote:
Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından, değerli spor adamı Sayın Özhan CANAYDIN’ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm sevenleri ve Galatasaray Camiası’na başsağlığı dileriz.
ANTALYASPOR YÖNETİM KURULU
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin çok düzgün bir insandı...
Bize futbolun sadece bir oyun olduğunu o soğukkanlı ve centilmen duruşuyla öyle bir göstermişti ki Özhan Canaydın.
Galatasaray camiasının ve Türk Sporunun başı sağolsun ..
allah rahmet eylesin
gerçek bir centilmen ve iyi bir insandı tüm spor camiasının başı sağ olsun... Allah rahmet eylesin...
Türk spor camiasının başı sağolsun. Çok efendi bir kişiydi ve kendi deyimiyle bir 'fer pley' düşkünüydü. Allah rahmet eylesin.
Alıntı:
Uzun süredir kanser tedavisi gören Galatasaray kulübü eski başkanı, değerli spor adamı Özhan CANAYDIN vefat etmiştir. Merhuma Allah (C.C.)'dan rahmet, kederli ailesine de sabırlar diliyoruz.
http://www.sakaryaspor.com.tr/rsmlr/.../resim2202.jpg Galatasaray camiasının başı sağolsun.
Yönetim Kurulu Adına
Başkan
İsmail GÜRSES / Sakaryaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Başımız sağolsun. Bursa şehrine ve Galatasaray'a yaptıkları unutulmayacaktır. . .
ürk Futboluna çok önemli hizmetlerde bulunmuş değerli spor adamı Özhan Canaydın, tedavi gördüğü Bursa Acıbadem Hastanesinde hayata gözlerini yumdu.
2002-2008 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı'nı ve ayrıca Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'nı yürütmüş olan Özhan Canaydın'ın aramızdan ayrılışı nedeniyle acımız büyük.
Merhum Özhan Canaydın'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Galatasaray camiasına ve tüm spor ailesine başsağlığı diliyoruz.
57GENÇLİK TARAFTARLAR DERNEĞİ
Allah rahmet eylesin.Gerçekten beyefendi bir insandı.
Hemen yakınımızdaki Acıbadem hastanesinde vefat etti Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin.
Başkan olduğu dönemde ve yaşantısında yaptığı işler asla unutulmayacak.Fair Play ruhunu Türkiye'ye en iyi yayan isimlerden birisiydi.