Adnan Polat bitirmiş işi. Öztürk'ün vaatleri yetmemiş...
Printable View
Adnan Polat bitirmiş işi. Öztürk'ün vaatleri yetmemiş...
SANDIK 17
SARI 71
KIRMIZI 164
BEYAZ LİSTE 2
İPTAL 1
Bu iş biter. :)
sandık 18
Sarı 76
Kırmızı 143
açılan Sandık: 19
A.polat: 2348
A.öztürk:1730
bitmiş artık...hayırlı olsun camiaya... ;)
20 sandık
Genel TOPLAM
SARI 1818
KIRMIZI 2481
Adnan Polat'ın kazanmasını bekliyordum ki öyle oldu tebrikler büyük başkan...
Adnan Polat Resmen kazandı.
İstediğim oldu.Galatasaray kazandı.Tebrikler Adnan Polat:)
Oylama çok çekişmeli geçti Adnan Öztürk'e yazık olmadı sonuçta GALATASARAY kazandı..
Tebrikler Adnan Polat'a...
:n: 3lü çekiliyor şuanda :D
Adnan Polat'ın kazanması bekleniyor ve isteniyordu taraftarca.Beklenilen oldu.Galatasaray camiasına hayırlı olsun.Adnan Polat bence Haldun Üstünel'e dua etsin.Transfer ettikleri yıldız oyuncular sayesinde kazandılar bence seçimi.Yoksa başkanlığı süresince özellikle Avrupa'da beklentileri karşılayamadı Adnan Polat yönetimi.
Adnan Polat'ın taraftarlarca desteklenmesinin iki nedeni var zaten 20.45 olayı ve Haldun Üstünel fakötürlü transferler.
Adnan Öztürk, halen başkan olan birinin karşısına aday olduğu için daha sağlam girmişti ama yeterli olmamış demekki.
Ayrıca madem Galatasaray kazandı, kazansın diyorlar, projelerini, o yabancı CEO olaylarını falan seçilen yönetimle paylaşsalar olmuyor mu?
Tebrikler Adnan Polat'a, tüm camiaya hayırlı olması dileğiyle ..
Bence bu yarışı Haldun Üstünel kazandı :).Onun transferleri olmasa Adnan Polat'ın kazanacağını sanmıyordum .
Bir kez daha tebrikler büyük başkan.
Bunu bende anlamıyorum. Bu olay heryerde var. Okul başkanlığı seçiminde bile böyle :) Bir projen varsa paylaşırsın başkanla o kurum kazanır , o kurum büyür , gelişir. Nedir bu kişisel çıkar meselesi. Eğer gerçekten fayda getirmek istiyorsan illa başkan olmana gerek yok. Haldun Üstünel başkan mı ? Adam başkan değil ama en çok katkı yapanlardan biri. Hem adını herkes biliyor hemde işlerini herkes biliyor.