Ben GS'nin elinde mükemmel bir kadro olduğunu düşünmüyorum şahsen, bence Gerets onların bu kadar iyi gözükmelerini sağlıyor, çünkü iyi takım oyunu oynatıyor...
Printable View
Ben GS'nin elinde mükemmel bir kadro olduğunu düşünmüyorum şahsen, bence Gerets onların bu kadar iyi gözükmelerini sağlıyor, çünkü iyi takım oyunu oynatıyor...
futbolcuların kralı mı elinde....komiksin zargı:mad:Quote:
Originally Posted by zargı
bence sen komiksin futboldan anlayan türkiye ligindeki en iyi futbolcuların ve en iyi kadronun Galatasarayın elinde oldugunu görürQuote:
Originally Posted by leave_992
Gerets basarılı bir teknik direktör.ßence kaLmaLı
Arkadaşlar siz bu fikre katılıyo musunuz...sizce en iyi kadro galatasarayda mı?...Quote:
objektif olalım ben bir galatasaraylı olarak hayır diyorum
aynen katılıyorum:) bencede KALMALI.Quote:
Originally Posted by sanalman_34
bencede kalmalı...
Dostum ben kadro kötü de demiyorum ki, anlaşılamama gibi bir durumum var galiba. Kadro elbette iyi ki takım şu anda hala yarışın içinde, sadece teknik adamla biten bir iş değil futbol. Ben Gerets'in başarısız sayılamayacağını çünkü başarısızlık gibi görülen bütün argümanların aslında başarısızlık olmadığını, tam bir başarı olmasa da oldukça iyi bir performans olduğu görüşündeyim. Daha önce söylediğim gibi halen daha şampiyonluk adayı olan ve kupada da yarı finalde elenen bir takımın teknik direktörü başarısız sayılamaz, başarısız olduğunu iddia eden argümanlar da ilk elden yorumlanıp karara varılamaz diye düşünüyorum. Rakibimizin de üstelik bizden aşağı kalır bir kadrosu yok fark edebileceğiniz üzere. Görece daha iyi bir kadrosu olduğu söyleniyor ama ben buna katılmayanlardanım, hemen hemen aynı kalitede bir kadroya sahip iki takım. Doğal olarak iki takım çekişme halinde halen daha, kadrolar yakın çünkü ve eğer kupada yarı finalde karşılaşılmasa finalin adı olacak maçtı Galatasaray Fenerbahçe maçı. Hepsini toplarsak eğer bence anormalik yok şu anki varolan durumda ve bu nedenle bence başarısız değil.Quote:
bunlar basarısızlık degil yorumundan baska bütün yorumlarına katılıyorum ancak ligin kalitesine göre sen sadece bu kadarını yapabiliyosan kupadan yaptıgın bireysel hatalarlan eleniyosan sampiyonluguda yine bireysel yaptıgın hatalardan veriyosan uefada daha ismi bile duyulmamış bir mahalle takımına yine teknik hatalarlan eleniyosan bunlar bence büyük basarısızlıklardır.Gerets yaptıgı hatalardan ders alan bi hoca olsa kalsın bidah nası olsa tekrarlamz dicem ama bu adam yanı hataları tekrar tekrar yine aynı şeyin olacagını bile bile yapıyo bence kaesinlikle gitmelidir.Gitse yerine kim gelcek derseniz hector cuper gibi bi adam var o gelsin derim bence müthiş bir hoca.Quote:
Originally Posted by Gravity