Kazım atıldı.Kazım'dan adam olmaz.
Kazım atıldı.Kazım'dan adam olmaz.
Kazım atıldı çok gereksiz bi hareketle hemde
Türkiye'nin kanayan yarası gereksiz kırmızı kart yine devrede..
Bu kazım adam olmazZz...
Kazım Kazım Kazım :D yedi kırmızıyı..
Bu suç Kazım'ın değil, bu takıma Kazım'ın dönmesine izin verenlerindir.
Müthiş gole bile sevinemiyoruz, Kazım sayesinde. İpi çekilebilir, bu disiplinsiz davranışdan dolayı.
Bu kazım, değişmez arkadaşlar.. :)
Olası bir mağlubiyette Kazım'ın hali duman olacak gibi..
tamam anladık yeteneklisin ama birazcık kafan çalışsın be adam bu kadar sorumsuzluk olmaz
Ne yaptı Kazım ?
Zaten adamlar bastırdıkça bastırıyorlar kırmızı karttan sonra daha kötü duruma düşebilir FB..
Kulübede defansa yönelik bi orta saha var mı? Varsa Alex yerine girebilir bence.
Stoch'un golü mükemmeldi Kazım ne yaptı göremedim doğum günü malum :D
Hakem faul verdi, rakip oyuncu kullanacakken Kazım topu eliyle alıp az daha geriye attı 2. sarıdan atıldı.
Kazım rakip faul kullanacakken aldı topu eline uzak diyarlara fırlattı.. Bu yüzden 2. sarı kartı gördü atıldı.
Şuanki skor tamamen şans eseri diyeceğim Stoch ve birkaç çalışkan oyuncunun emeğine saygısızlık olacak. FM'de bazı maçlarda gıcık oluruz, önemli pozisyonları biz buluruz makina gelir 2 pozisyon 2 gol atar; aynen o durum var şuan. 10 kişi kaldıktan sonra 2. yarıda umarım iyi direnç gösteririz.
Bu Stoch harbi süper oyuncu yahu..
Yatacak yerin yok kazım...
Önder ve kazım'ı maç içerisinde de hiç iyi bulmadım ama birde üstüne bu kart olayı...
Aykut hoca'nın yerinde olsam süresiz kadro dışı bırakırım ve git kendine takım bul derim kazım'a çünkü bu saatten sonra değişmez...
Bekir,Emre,Stoch özellikle Stoch'u çok iyi buldum bu maç.Stoch sadece kanat değil gerekirse orta sahada Alex'in görevini yapabileceğinide gösteriyor.Kanat'tan çok orta alanda gördüm kendisini :D
Bekir'in gördüğü sarı kart yanlıştı bence.
Takım'a değinmek gerekirse ben biraz korkak gördüm açıkcası takım'ı.herkes top bana gelmesinde ne olursa olsun havasında sanki.çok boş top kayıpları,pas hataları yapılıyor ve 2 metre ötesindeki top'a hareketlenmeyen oyuncular var.Bunlar gördüğüm eksiler.
Ama iyi çalışılmış hücum organizasyonlarıda görüyoruz.Ben umutluyum.Eğer skor'u koruyabilirsek çok iyi olacak...
3 ü bulamassak 2-2 3-2 bile olursa şaşırmam
Şu Bienvenu'yu Türk ligine almak lazım. Adam Drogba gibi yahu..
O kadar uyumsuz bir defans 4 lümüz ve önünde Cristian gibi bir bidonumuz var ki ilk yarım satte en az 6 tane net pozisyon verdik. Santos hariç, ne Bekir ne Bilica ne Önder bu formayı giyecek kapasitede değiller. Cristian ayrı bir vaka zaten. Yanında Emre afedersiniz bir tarafını yırtıyor adamın umrunda değil. Çık bi top al kendini göster defansını rahatlat takımını hücuma kaldır hiç biri yok. Bari savunma yap o da yok. Önünden geçen adama ayağını uzatmıyor.
Alex çok durgun, Emre bildiğimiz Emre, hırslı, mücadeleci, takımı için herşeyini ortaya koyan klasik Emre. Gökhan ilerde çok başarılı yaptığı 2 asist de bunu gösteriyor. Stoch'a ayrı bir parantez açmak şart, gerçekten muhteşem oynuyor sahanın şu anda ki yıldızı. Sadece gol değil oyunu ile F.Bahçe'ye ilk yarıda çok şey kattı. Kazım'a söylenecek söz yok. Bu adamı bırakın İsviçre'de almayın uçağa. Bu kadar sorumsuz adam görmedim, tek kelimeyle REZALET.
2. yarıda Alex - Dia değişikliği yapılabilir. Ayrıca Cristian'ın yerinede Selçuk girmeli. Stoch-Emre-Selçuk-Dia önlerinde Gökhan ilk 11 i daha yaralı olabilir. En azından daha çok kontra
şansı yakalayabiliriz.
Bu kadar kötü oyuna böyle bir skor Allahın bir lütfu ama her zaman bu kadar şanslı olabilirmiyiz? Sanmıyorum.
Tek tek oyuncu oyuncu değerlendireceğim şu ilk 45 dk'yı !
Volkan Demirel : Senlik bişe yok sen her zaman bu takımın kalesinde olacaksın.
Santos : Sahada göremedim desem yeridir.Rakibin sağ kanadı çok hızlı ondan dolayı arada sırada kamera gösteriyor.
Bilica : Acilen gitmesi lazım takımdan.Yada Lugano olmadığı zaman 18'e bile almayalım.
Bekir : Yedekten ötesi şamda kayısı.
Önder : Yıllarca boşa savunmuşuz bence ;)
Christian : Bu takımdan kesinlikle gitmesi lazım ! Bir adam fason olur ama bu kadarda olamaz.Maldonado+Josico = Christian kısacası 0+0=0
Emre : Olmassa olmazımızsın Emre#5
Stoch : Mükemmel Ötesi.Harukulade.Vöövvvğğ
Alex : Kaptansız gemi olmazmış.
Kazım Kazım : Yetenekli ama artık yollamalıyız adam olmayacak yoksa !
Gökhan Ünal : Güiza'nın koşmayan ama iyi parslar veren versiyonu.
Tabiyki bizim takımımız bu değil.Bilica-Bekir yerine Lugano-İlhan olacak.Sağ kanatta topla alakasız Önder yerine Dünya'nın en iyi 5 sağ bekinden biri olan GG olacak.
Christian odunu yerine koşan vuran pres yapan ısıran Mehmet Topuz olacak.
Kazım Kazım yerine Hızlı mı hızlı topu ısıran Dia olacak.
Gökhan'ın yerine kim olacak onuda artık bu akşam görmek istiyoruz !
Arkadaşlar; Önder Turacı'nın bu sezon 7. sezonu... Eğer bu senede kadroda kendine bir yer bulmayı başarırsa 7.sezonunu geçirecek Fenerbahçe'de... Daha ne kadar kötü olması gerekirdi ki, yedi sene barınamasın... Deniz Barış'a altı sezon dayandık, Önder yedinci sezona başladı. Bunların torpili kimden ve nereden? BU SAFRALARI BÜTÜNÜYLE NE GÜN ATACAĞIZ BÜNYEMİZDEN?
Bu takımda Bilica'nın, Önder'in yokluğu, hiç olmaması kenarda oturmalarından çok daha hayırlıdır. Bu takıma acil ama acil bir stoper ve önlibero dedikleri türden bir oyuncu lazım... Artık, GURBETÇİLERİN arasından mı ararlar, ne yaparlar bilmiyorum ama şu adamların Fenerbahçe forması giymesi akıl alır ve kabullenilir birşey değil.
Christian'ın durumu yeniden gözden geçirilecektir. Geçirilmelidir. Sanırım Selçuk Galatasaray maçında gördüğü kartın karşılığı olarak kenarda...
Kazım'a gelince... "Sağ kanatta Kazım var, transfere ne gerek" diyenlere... "Geçen yıl Kazım gönderilmeseydi şampiyonluk kaçmazdı" diyenlere... Yahu Kazım'ın ipiyle kuyuya mı inilir?
Bu oynanan futbola karşı skor müthiş bir piyangodur.Rakip çok rahat bir şekilde ortasahamızı geçip pozisyon bulabiliyor.Karşı tarafta adam akıllı futbolcular olsa çok rahat 2-3 gol yemiştik.
Önder,Bilica çok kötü.Cristian'ın toparlanması lazım.Önder Turacı'nın Fenerbahçe'de 7.sezonuna girdiğine inanmıyorum.Futbol gerçekten çok enterasan..
Kazım bugünden itibaren bitmiştir benim gözümde.
Stoch,Emre ve biraz da Alex dışında çalışan,çabalayan kimse yok..
Stoch içinde ayrıca birkaç şey söylemek istiyorum.Top onun ayağındayken kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum yahu.Golü ayrıca jeneriklik zaten.
Kazım'ın bu takımdan gönderilmesi lazım, daha önce Ankaragücü maçında yan hakeme küfür edip gereksiz yere kırmızı kart görmüştü, futbol namına da bir şey yaptığı yok, akıllanmamış. Fransa'da hiçbir şey öğrenmemiş, ders almamış. Yol verin gitsin artık, Messi olsa ancak bu kadar sabredilir bu adama.
Stoch çok iyi oynuyor, Dia da aynı katkıyı verirse ofansif olarak çok iyi hale geleceğiz. İki golde de pozisyonu başlatan Stoch, çok şık da bir gol attı.
Defans çok kötü, Lugano'nun olmamasının dışında G.Gönül'ün de olmaması yara veriyor takıma. Lugano'nun yanına yabancı stoper ve ön liberoya Baroni yerine iyi bir orta saha oyuncusu alınmalı, bu şartlarda gruplardan çıkmak çok zor olur.
Tabi bu takıma M.Topuz, G.Gönül, Lugano, Özer gibi isimlerin katılacağını da düşünmek lazım.
Güiza'ya ihtiyaç var, G.Ünal çaba gösteriyor ama pozisyona giremiyor. Güiza'nın tekrar takıma kazandırılması lazım. Stoch ve Dia ile daha çok gol atar.
Senelerdir bu kadar kötü Fenerbahçe izlemedim
defans ve ortasaha bitik.
Rezillik skor ne olursa olsun bu maçın sonunda, bu ilk yarıdaki futbol kara leke Fenerbahçe tarihine.
önder bitmişsin arkadaş sen bilca bekir cristian la birlikte bu takımda FENERBAHÇE de top oynayacak adamlar mı arkadaş vah yazık ya
Karanlığın içinden doğan bi yıldız var takıma ışık saçmaya çalışıyo elinden geldikçe umarım ona benzemeye başlar diğerleride
MİROSLAV STOCH...
Maçı 5. dakikadan beri izliyorum, Fenerbahçe etkili ayakları ve Gökhan Ünal'ın süpriz asistleri ile maça tutundu bence. Young Boys çok garip bir takımmış, adamlar kanatlardan da geliyor göbekten de geliyor açıkçası bu kadar iyi olduklarını düşünmemiştim hiç. Forvetleri çok iyi bir oyuncu izlenimi verdi ancak Fenerbahçe kadar tecrübeli bir takım olmadıkları için bence 10 kişi olmasına rağmen Fenerbahçe maçı kazanacak.
Kazım'ın atılması çok gereksizdi, ben atılacağını tahmin ediyordum aslında ama sert müdahaleleri sonucunda olacağını düşünmüştüm. Kendi kendine yazık ediyor.