bu mac banko antalya diyorum bu defansla cok gol yeriz
Printable View
bu mac banko antalya diyorum bu defansla cok gol yeriz
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Lugano
Bilica
Andre Santos
Mehmet Topuz
Cristian
Emre
Stoch
Alex
Semih
Aykut Kocaman'dan tam da beklediğim gibi bir ilk 11.
Lugano ve Gökhan oynuyor çok gol yeme gibi bir durum olmaz sanırım.
Mehmet Topuz daha içeriye destek vererek Stoch da daha çok forvete destek vererek oynayabilir. Lugano'nun oynaması güzel, sakatım diye maçın ortalarında çıkıp, PAOK maçında oynayamayacak haldeyim demez umarım. Sahada olması defans adına çok önemli, saha dışı olayları farklı, sahada farklı, herşeyini verip oynuyor.
Semih artık bu takımda kalıcıyım demek istiyorsa kendini göstermeli, inşallah beni yanıltır da etkili olur bugün. Skora etki edebilecek isimler olarak da Alex ve Stoch'u görüyorum bu maçta.
Cristian niye oynuyor ya
Topuzu al oraya Caner'i de sola koy Stoch da sağda oynasın
Gökhan ve Lugano'yu gördükten sonra gol yemeden kazanacağız diye düşünüyorum.
Semih'in performansınıda merakla bekliyorum
İstenmeyen iki adam golü yaptı.
Attı fener semih
Semih 2'yi attı Niang kulübeye geçer :p :D
2-0 oldu Antalyaspor'a fark atıyoruz.
FB cok hizli baslamis maca
Alex 3 yaptı asist Semih..Maç bitti zaten.Kadro konusunda işi zor Fenerbahçe'nin.
Alex görevini yapıyor ;;)
4 oldu Gökhan Gönül :D
4 oldu
Alex Semih Gökhan harika Mehmet Topuz Emre de gayet iyiler.
Saldırın çocuklar döner bu maç 4-4 biter :n:
ömer çatkıç oynamadığı için oluyo hep bunlar :D :D
Dakika 33 4-0. Tarihi fark olabilir bu maçta. Takımın da taraftara garezi varmış herhalde. :)
Antalya 4-4'e alışkın(Beşiktaş maçı) ama bu maçın dönmesi imkansız.
Stadın zemini çok güzel görünüyor yalnız.
Seyirsicisiz maçta olabilecek en yüksek tempo heralde.
Alex çostu bir kere :D o ceza sahası içindeki çalımını görünce İnter maçında Deivid'e attırdığı gol geldi aklıma
Ne olmuş takıma böyle. :D Ayrı bir hava, ayrı bir renk gelmiş. :D
Semih ise Niang'a forma şansı vermeyeceğe benziyor. Santos ve Cristian'da biraz daha ruhlarını koyarak oynasalar süper olur.
Fenerbahçe lige başlamak için daha iyi bir rakip bulamazdı heralde sahada rezalet bir Antalyaspor var. Fenerbahçe'de buldu yumuşak rakibi saldırıyor :D.
Aykut Kocaman su takimi 1 mac once boyle adam edebilseydi keskede FB bir ust tura ciksaydi ama hala hic bir sey icin gec degil , ben kesinlikle boyle bir skor beklemiyordum , yeni transferlerde katilinca dahada iyi olucak isler herhalde gerci konusmak icin cok erken daha