Çok sağolun arkadaşlar.
İsmail abi valla bu aralar değişecez arabayı. 92 model brodway ile ister istemez zor oluyo bazı şeyler :D.
Printable View
Çok sağolun arkadaşlar.
İsmail abi valla bu aralar değişecez arabayı. 92 model brodway ile ister istemez zor oluyo bazı şeyler :D.
;Vayyyyyy Tolga reyiiiizz saygılarrrr.. Ehliyetimizde var tamammm :)))
Kardeşim Hayırlı uğurlu olsun ALLAH daim etsin kazasız belasız kullanmayı :)
MOTOR: 60
TRAFİK: 82
İLKYARDIM: 77
Motor berbat geçmişti, demek ki biraz daha zorlasaydım onu da geçecekmişim. :) 2. sınavda hallederim artık ve sonra da direksiyonu geçer alırım ehliyeti kısmetse. Hiç çalışmadan böyle geldi, biraz çalışmak lazımmış. :)
Keşke son gece baksaydın, çıkmış sorulardan çözdüm ben 1 yada 2 sınavın. Motor 98, trafik 90, ilk yardım 93 geldi.
Ben 1. sınavda almıştım ehliyeti. Kitaba çalışma fırsatım olmamıştı çünkü internet cafede çalışıyordum geçen yaz. Son 2-3 gün kala baştan başladım kitaba ama nafile bitiremedim. Yinede etkisi oldu tabi. Sağlığın büyük çoğunluğunu mantık kullanarak yaptım. Ona rağmen yüksek geldi... Bence sorular kalıplaşmış geçmiş sorulara bakarsanız daha kolay olur sizin için.
Teşekkürler, geçmiş sınavların sorularına bakacağım bir sonraki sınav öncesi. :) Aslında denemelerdeki gibi gelseydi sorular ve aynı şekilde yapsaydım motor dersini de halletmiştim. Ama şimdi hiç yoktan 1 sınav parası daha yatırıp bir de direksiyon kursuna başlayabilmem için motor dersini geçmem gerekecek. Neyse, kasım en geç aralık gibi bir ehliyetim olur inşallah. :)