Fenerbahçe, Trabzonspor maçı kadrosundan Volkan Demirel'i çıkardı. Sakatlığı dolayısıyla daha önce de oynaması beklenmeyen ancak PAOK maçında sahada olan milli kalecinin Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.
fanatik
Printable View
Fenerbahçe, Trabzonspor maçı kadrosundan Volkan Demirel'i çıkardı. Sakatlığı dolayısıyla daha önce de oynaması beklenmeyen ancak PAOK maçında sahada olan milli kalecinin Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.
fanatik
Bilica-Lugano ilk 11 de yer alırsa Trabzon'da gol yemeyiz.
Mert ilk 11'de başlayacak demek.Onun adına çok iyi bir şans olacak bu maç.Genk ve Antalya maçlarında iyi izlenimler vermişti.Bakalım bu maçta nasıl bir performans sergileyecek.
Mert kalede, yedek kaleci ise Ertuğrul.
Muhtemel onbir: Mert, Gökhan-Lugano-Bilica-A.Santos, M.Topuz-Cristian-Emre-Stoch, Alex, Semih
Issiar Dia kadroda yok, Niang yedek.
Bu kadro ile kaybedeceğimizi sanmıyorum. Bir tek kalede sıkıntı yaşayabiliriz o da Mert'in çok maç tecrübesi olmamasından dolayı yoksa Mert Volkan'dan sonraki en iyi kalecimiz.
Lig Tv'de Emre yok dediler umarım doğru değildir :/
Volkan'ın oynamayacak olması bizim için büyük bir dezavantaj.
Trabzonspor kendi sahasında çok pozisyona girecekdir baskıdan dolayı.Kaleci yönünde büyük sıkıntılar yaşayabiliriz.Eğer yaşamassak beraberlik dahi iyi sonuç olacakdır.Şuanki Trabzonspor takımından.
Bence Babacan'ın başka bir yedek kaleci bulunmadan gitmesi yanlıştı, Mert'in pek tecrübesi yok, Fenerbahçe savunmasının çok iyi oynaması gerek. Trabzon şu anki form durumuyla bir adım önde.
galibiyet beklemiyorum, beraberlik çok iyi sonuç bence..
yorumum niye silindi ki ? gercekleri söylüyoruz fenerbahceli renkdaslarin hosuna gitmiyor anlasilan trabzona yenilir bu takim ama tek ama cift fark belkide 3-4 tane yerler kadroda eksik cok kaldiki sadece emrenin yoklugunda bile takim zorlanirken 2 as oyuncumuz kadroda yok trabzon biraz yorgun olabilir belki fakat kadro olarak cok güclüler özellikle ofansta alternatifleri bol cok iyi oyunculara sahipler.. niangi sonradan sokacaksa cok büyük yanlis yapar semih trabzon defansi karsisinda cok zorlanir niang gibi hareketli bir adam trabzon defansini zorlayabilir..
Ben Niang'in oynayacagini dusunuyorum.Aykut Hoca PAOK macinin ikinci yari performansindan sonra Niang'i oynatacaktir bence.Hem Trabzon defansina karsi daha etkili olacaktir..
Bence Volkan yerine Emre daha büyük kayıp olur oynayamıyacaksa. Gerçi pek bi bilgim yok son durumu hakkında.
Alex'in bu maçta oynamaması lazım, güçlü bir rakiple oynayacağız, Alex Trabzonspor defansı ve orta sahası arasında kaybolur. Daha dirençli ve güçlü oyuncular, Niang-Semih ikilisi gibi, bugün sahada olmalı.
Hiçbirşey olmaz Egemen, Alex'ten bahsediyorsun, ne zor maçlar çıkarmış. Asıl Trabzon maçında bi top atar aradan bi boşta kalır ceza sahasında, maç gelir..
Alex Antalyaspor maçındaki gibi rahat alan bulamaz, sıkı markaj altında olur ve alan bırakılmaz. Trabzonspor Ceyhun-Selçuk-Glowacki-Egemen dörtlüsü ve bekleri de katarsak, Alex'i oynatmaz. Üstelik oyuncular çok formda.
Trabzon'un iki farklı galip geleceğine inanan varsa iddaa 1'e 6 oran veriyor. Üstelik tek maç oynama imkanı da var. . .
Cok acikca kimin yendigi hicde umrumda degil , tek dilegim pazartesi aksami isden donup yemegimi yedikten sonra tv karsisinda bana gunun yorgunlugunu unutturucak heyecanlandiricak guzellikde bir mac olmasi
Umarım kazanırız ancak trabzonun form grafıgı ve kalecileri onur beni düşündürüyor
Byük ihtimallae öyle olacak abi , ben de bütün gün odamda yattıktan sonra salonda güzel bir maç izlemek istiyorum =D
Volkan'ın olmaması Fenerbahçe iiçin bir dezavantaj ama Mert kendini göstermek isteyecektir ve ekstra bir performans sergileyebilir yetenekleri doğrultusunda tabi bu da avantaja dönüştürebilir bu durumu..
Volkan'ın değil de eğer Emre oynamazsa Emre'nin yokluğunu çok ararız hele ki orta saha yine Selçuk-Baroni şeklinde olursa.
emre oynamazsa orda kesinlikle topuz oynamalı
2003-2004 sezonunda Kadıköy'de ilk hafta İstanbulspor'dan 3 yemiştik kalede rahmetli Enke vardı. Bir sonraki hafta Avni Aker'e gitmiştik bu sefer kalede Volkan vardı ve Volkan o formayı bir daha bırakmadı. Birinin talihsizliği başkasının şansı olabiliyor, belki de bu gece Mert'in gecesi olabilir.
Emre oynamazsa Aykut Hoca yine Seçuk-Baroni ikilisinde ısrar etmez umarım.
kalede volkan yoktu recep vardi yanlis hatirliyorsun.
Recep vardı ama söylemeye çalıştığı şey doğru.Engin'in sakatlığında Rüştü,Rüştü'nün sakatlığında da Volkan vitrine çıkmıştı bundan önce Fenerbahçe'de.Belki bu sefer ilk 11'deki yerini alamasa bile arkada Volkan'ın formasını her an alabilecek bir alternatif olsun yeter.
volkan o güne kadar 3. kaleci konumundaydi 2005 ten sonra oynamaya basladi yaptigi hatalarda o dönem cok göze batiyordu bu yüzden rüstü gidene kadar as kaleci olamadi adam son 3 senedir as kaleci öyle abartilacak performansta sergilemiyor cok cok iyi oynadigi maclarda bile en ufak hatada takimi yakabiliyor.
Volkan bana kalırsa Avrupa'nın en iyi 10 kalecisi arasındadır şu anda ;)
Volkan son senelerde GENELE baktığımızda çok iyi bir performans sergiliyor. Bir çok maçta kritik kurtarışlar yapıyor. Hele Avrupa'da süper stoperlerle oynasaydı esamesi daha fazla olurdu. Volkan üstün bir performans gösteriyor F.Bahçe takımına bakınca. En göze batan kare as oyunculardan birisi bence.