Ömer Erdoğan'ın yerine bir başkası düşünülmeli...İbrahim Toraman olabilir mesela...Çabukluk önemli Servet ve Ömer çok ağır kalıyorlar...
Printable View
12 dev adamın iade-i ziyarette bulunması gerekir :)
Çarşamba maç var mümkün değil :)
Fizik olarak bizim üstümüzde bir takım olduğu kesin .Ama bizden daha yavaşlar(Van buyten Fellaini Kompany gibi) . Bizde hızlı oyunculardan kurulu bir kadroyla çıkarak onların bu yavaşlığından yararlanabiliriz .Akıllı kadro ve akıllı oyunla bu maçı alacağız ben inanıyorum takıma :) .
Dirençli Bir Belçika Ortasahası Olacağına Göre Bizim Takımda En Az Onlar Kadar Ortasahada Dirençli Olmak Zorunda. Ortasahadaki Üstünlüğümüzü Ele Geçirirsek Bu Maçı Rahat Alırız Bence. Çünkü Belçikanın Ortasahasındaki 3lü Kilitlememiz Şart Aynı Zamanda Hazard'a da Ek Önlem Almamız Lazım Gerçi Onun Bölgesinde Oynarsa Hamit Tecrübesi ve Zekasıyla Hazard'ı Oynatmaz Bile.
http://www.yukleresim.com/images/392...5650231687.jpg
Sercan yerine baskasini dusunmeli bence forvet icin.
Tuncay da pek basarili degildi o bolgede.
Belki Halil Altintop denenebilir. Mevlut kadroda olsaydi ilk tercihim olurdu.
Halil Altıntop Denenmeli ya da Colin Kazım'da forvet oynayabilir...2 sinden biri aman Nihat olmasın da...
Kazım Forvet Olursa İntihar Olur Yahu:D Tam Kazmalık:n: Bu Maç Aslında Tam Tek Forvetlik Maç Ama Kadroda Tek Forvet Oynayacak Oyuncu Yok İşin Enterasanı. Nihat 2.Forvet Dediğimiz Sürekli Gezici Tipinde Bir Forvet, Halil Yetenekleri Sınırlı Olan Eleman, Tuncay'da Gezici Tarzında Bir Oyuncu, Elde Bir Tek Sercan Kalıyor O Belki Bişey Yapar Umudunda Düşündüm Sercan'ı Doğru Düzgün İzlemedim Hiç Yarım Yamalk Hep. Ama İzlediğim Kadarıyla Sercan Topu Alıp Dikine Gitmeyi Seven Tarzında Bir Eleman.
Sercan onde oldugumuz dakikalarda muthis katki saglar, orasi kesin. Halil dedigin gibi sac bas yolduracak cinsten ama cok formda gorunuyor. Semih ise kafamda hep agir kaldigini dusundugumden tek forvet icin ideal olmaz gibime geliyor. Ileri uca adam bulamadik :n::n:
Suç Bizde Değil Üstat Hiddink Düşünsün Orasını:p Çağır İşte Ayı Boğan Mehmet Yıldızı Adam Tam Tek Forvetlik Savunmayı Yıpratır Oyalar Arda ve Emre ve Hamit Çakar:zuhaha Mehmet Şu Maçta Olsa Vallahi Çok İş Yapardı Neden Çağırmazlarki Akıllarına Gelmez Böyle Şeyler:(
Edit: Amma Bağlaç Kullanmışım Ha:D
Mevlüt Erdinç nerede yahu tam onluk maçtı...
Emekli Olmuş Duyduğuma Göre:zuhaha Meftadır Kendisi:n: Bizzat Oğuz Açıkladı:D
valla yenersek süper olur belçika tarihinin en iyi jenarasyonunu yakaladı henüz gençler gelecekte dünyanın sayılı ekiplerinden olurlar bence kadro olarak bizden iyiler bence inşallah yeneriz
"İşimiz kolay olmayacak"
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, EURO 2012 Elemeleri A Grubu'nda oynanacak Belçika maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Belçika ile oynayacakları karşılaşmadan galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Hollandalı teknik adam, yarın oynanacak Belçika maçı öncesi milli takımın kamp yaptığı Swissotel'de gerçekleştirilen basın toplantısında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
Belçika'nın son dönemde ilerleme kaydeden bir ekip olduğunu ve bu nedenle zorlu bir maç olacağını belirten Hiddink, "İyi bir başlangıç yapmak istiyorduk ve bunu da Kazakistan karşısında başardık. Oyuncularımın performansından mutluyum.
Belçika son dönemlerde gelişme gösteren bir ekip konumunda. Bu yüzden işimiz çok kolay olmayacak. İstatistiklere de bakarsak, son yıllarda Belçika'ya karşı iyi sonuçlarımız yok. Umarım bunu da kırmayı başarırız" dedi.
Kadroda bulunan bütün oyuncuların forma için hazır olduğunu sözlerine ekleyen Hiddink, "Kadromuzdaki tüm futbolcular forma giyebilecek durumda ve 2 maçta 6 puan hedefi için savaşabilecek güçteler. Antrenmanlarda oyuncularımızın performasından ve takım içindeki havadan çok memnunum" diye konuştu.
Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca, Gökhan Gönül dahil olmak üzere bütün oyuncuların oynayabilecek durumda olduğunu dile getirerek, geçen maçtaki 11'le de mücadeleye çıkma ihtimallerinin yüksek olduğunu söyledi.
Bu arada Hiddink, A Milli Basketbol Takımı'nın Fransa galibiyeti ile ilgili de, "Basketbol maçından ben ve oyuncularım büyük keyif aldı. Gerçekten iyi bir mücadele sergilediler" dedi.
Kaleci Onur Kıvrak ise, hedeflerinin 2 maçta 6 puan olduğunu vurgulayarak, "Kazakistan maçında alınan 3 puan bize moral verdi. Hedefimiz 2 maçta 6 puan. Yarınki karşılaşma zorlu geçecek ve bu karşılaşmanın öneminin farkındayız" şeklinde konuştu
DHA
Nerazuri'nin kadrosunda Kazim'in yerine Nihat olsa daha iyi bir kadro olur. Belcika'ya karsi zorlanacagimizi düsünüyorum fakat galibiyet alacagiz diyorum evimizde rakiplere puan vermedikmi gruptan rahat cikariz.
Kazım forvet oynayabilir bence form durumunu bilmiyorum ama güçlü kuvvetli forvet lazım bu maç keşke mevlüt olsaydı.Hamit kanat oyuncusu değil bence neden sağ açık anlamıyorum Bayern'de de göbekte oynuyo bizim 4-3-2-1 oynamamız lazım yani dmc mc mc aml amr misal oyuncuları koyalım Aurelio Emre Hamit Arda Tuncay Kazım gibi bi ön taraf yapılabilir defansı değiştirmez zaten büyük ihtimalle,Gökhan Gönül dışında
Kazım forvette veya miLLi takımın herhangi bir böLgesinde oynayacağına, ben oynayayım daha verimLi oLurum.
Bana göre şöyle bir kadro çıkarmalıyız hem Belçika'nın orta sahada ki direncini kırmak hemde orta sahada daha çok ayağa top yaparak pozisyon bulmak amacıyla , ilerde ise Sercan ' ı oynatarak hem adam eksiltebilme özelliğinden hemde hızından yararlanıp daha çok pozisyon bulmaya çalışmak .
Onur
Gökhan Toraman Servet Hakan Balta
H.Altıntop
Emre Nuri
Tuncay Arda
Sercan
Belçika çok süratli bir takım bu yüzden bizi fazlasıyla zorlarlar ama taraftar desteğiyle bu maçı tek farkla kazanacağımızı düşünüyorum
Kazım ile Batuhan arasında çok fark yok. İkisi de fizik ve teknik yönden çok iyi( Kazım'ın tekniği, Batuhan'ın fiziği ağır basıyor) ama bu adamlara güvenirsen seni yarı yolda bırakabilirler. Forvete en uygun adam bence Halil olur, Sercan daha çok kontraataklarda etkili olan bir adam, Tuncay ve Nihat ise 2. forvet olarak etkili.
--------------Onur------------
GG---Ömer--Servet--İsmail
Hamit----Nuri---Emre---Arda
----------Halil----Tuncay--------
şeklinde bir kadro bana göre en ideal kadro olur.
Oldukça çekişmeli bir maç olacaktır.Tahminim 2-1 galip ayrılırız.Umarım 3 puan alırız gerçekten en zor maçlardan biri olacak.
Gruptaki en kritik maçlardan bir tanesi.Ne olursa olsun 3 puan almamız gereken maç , umarım kazanırız.