2-0 oldu. Furkan attı.
Printable View
2-0 oldu. Furkan attı.
bravo aykut.. 2-0 selçuğun luganonun yanında oynadığını söyleyelim de.. %100 hatalı yenilen golde ünlü stoper selcuk
İlk gol Selçuk'un adamı kaçırması nedeniyle gelişti. Yerden gelen pası Santana kontrol ederken top havalandı. Selçuk engellemeyince ceza alanına girdi ve Volkan'ın üzerinden aşırtarak golü attı. Orda iyi bir stoper olsa top kontrolünü yapamayan bir oyuncuya bu kadar rahat hareket izni vermezdi.
murphy kanunu
yedek stoper almazsan kadroya selcuk sahin denen futbol katilini stoper izlersin
yazık oldu bu sebebten cok gidilecek aykut hocanın üstüne savunulacak yanıda yok niye almazsn
Ilhan veye Bekir sakat miydi?
İzleyenlerin söylediğine bakılırsa Selçuk maça girip oyunu koparmış. Heralde selçuk ilk kez stoper oynuyordur kariyerinde.
3 kaçtı.
VoLkan çıkardı.
Fenerbahçe maçın başından beri hiç pozsiyona giremedi.
Cangele cok iyi oynuyor su dkya kadar.
Bu maçın savunması yok
Aykut hocaya inanılmaz güveniyordum böylesine sacma bi hata cok şey götürdü güvenimden
orada bekir bilica ilhan biri girsin yobo cıkınca 6 tane de yiyelim mühim değil selcuk girip hata yapıp böyle olunca haliyle sinirler alt üst oluyor
ne diyecek maçtan sonra acaba selcuk u önceden tanıyordum o mevkide oynayabileceğini biliyorduk oynadı oyuncumlada konuştum oynayabileceğini söyledi falan der büyük olasılıkla
böyle acemilik bu denle sacma altında hiç bi mantık olmayan bi hareket olmaz
cok düşük olasılıktı yobo nun cıkması ama işte gercekleşti.
Kayseri kafilesine sadece 2 stoper alan Aykut Kocaman'a selamlarımı yolluyorum ! Takımdan önce onun toparlanması lazım.
Yil 2002 Hakan Ünsal Rivaldoya topu atti kirmizi gördü simdi Emre atti rakibe topu sari kart :)
Dia çok kötü oynuyor. Pas vermek istiyor ama vurduğu top ilerlemiyor. Çok acayip.
3 Büyükler'in 2'si bu sene zor günler geçiriyor, Anadolu'lu Büyükler bu sene bir kez daha şampiyon olur mu acaba?
Bu seneden de ümidimi kesiyorum yavaş yavaş. 2 deplasman 0 puan.
Tebrikler Kayserispor'a.Hakettiler istediler ve kazandılar.Fenerbahçe kazanmak için istekli değildi.Selçuk faktörü de buna eklenince bu sonuç kaçınılmaz oldu.
Tebrikler Kayserispor'a hakettikleri bir maci aldilar , FB'de hic istek yokdu sanki bugun
Tebrik ediyorum Kayseriyi bu sonuç için. Fenerbahçe 2 deplasmanda 0 puanlık bir performans sergiledi şimdiye kadar ve çok tehlikeli bu durum.
Sadece suçu Selçuk'a atmamak lazım. Caner'in tarafıda koridor oldu. 2 golün pasıda o kanattan geldi. Kayseri'nin kaçırdığı mutlak pozisyonda yine Caner, M. Eren'i durduramadı.
hepsi exotan atıp gelmiş maça :)
not: exotan uyku hapı.
Kayseri maçın başından sonuna kadar maçı hakeden taraftı .Tebrikler , Kayseri .
Bir sözde Kayseri taraftarına ,o kadar güzel stadınız var ama doğru düzgün tribünler blie dolu değil .Tribündeki insanların birazı da forma alsa çok güzel olur ,kameranın çektiği yerde formalı adam görmedim nerdeyse .
Beklediğim gibi Kazandı Kayserispor,Tebrikler...
Bu seneden de ümidi kestim. Aragones'in senesine benziyor, ilk 6 maçta 4 mağlubiyet almıştık. Gidişat yine aynı olacak. Haftaya Kadıköy'de Beşiktaş da bizi yener, 5 maçta 3 mağlubiyet almış oluruz.
Yönetimin derhal istifa etmesi lazım. Daha fazla zorlamanın bir anlamı yok. Avrupa'ya erken veda, lige de erken havlu atılacak gibi, Bursaspor 4'te 4 yapmış, rakipler gidiyor, biz bakıyoruz.
Aykut Kocaman Dia için "Bize her maç 3-4 pozisyon kazandırır, beklentimiz bu yönde" diyor, adamı sene başından beri daha ilk onbirde oynatmadı. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? M.Topuz sahada yürüyor, Semih'i oyuna almıyor 0-0'ken. Kulübende bir tane bile stoper yok, stopersiz geliyorsun. Gerekirse Baroni'yi, Andre Santos'u, Alex'i almayacaksın kadrona, Bilica'yı alacaksın 18'e. Böyle bir laubalilik yaparsan bedelini böyle ağır ödersin.
Bizi 3'ten Volkan kurtardı, hatta 4'ten. 2 net kurtarışı var Volkan'ın. Ve buna karşın bizim bir tane bile pozisyonumuz yok.
Niang ikinci Güiza olacak. Şu ana kadar sadece 2 gol attı, onu da geçen hafta. Oynadığı maç sayısı 5. Adım adım Güiza yolunda ilerleyecek o da, sistem kurbanı olacak. Adam ilerde hep mi yalnız kalır arkadaş?
Bu kadroyla pozisyona girmeden maç bitirmek de önemli bir başarıdır. Sene başından beri hatalar birikip duruyor. İnsanda artık heves kalmıyor, heyecan kalmıyor.
Fenerbahçe'nin herhangi bir oyun planı yok. Fenerbahçe ne yaptığını bilmiyor. Aykut Kocaman sistemin 4-2-3-1 veya 4-4-1-1 ise forvet arkasında oynatabileceğin en iyi adamın Alex'tir. Macera arayıp da maç içinde bir Emre'yi deniyor, bakıyor olmuyor 5 dakika sonra Dia'yı koyuyor, 5 dakika sonra bakıyor olmuyor Stoch'u koyuyor. İlk yarıda birçok top kaybeden Stoch'un gününde olmadığı belli, illa da Dia'yı sokacaksan Stoch'u çıkar. Dia'yı herkes çok beğeniyor ama ben şimdiye kadar hızından başka bir numarasını görmedim. Gerçi çok şans bulamadı ama ilerleyen zamanlarda daha iyi değerlendirme fırsatı bulacağız.
Geçelim yedek stoper meselesine; Bekir, İlhan, Bilica Fenerbahçe'nin yedek stoperleri. Bilmiyorum Bekir veya İlhan'ın sakatlığı mı vardı ama bu adamlar sakatsa dahi stoper yedeğin Selçuk olmaz, olamaz. Cristian'ı bırak İstanbul'da, Bilica'yı al kenara. Selçuk oyuna girdi ve maça damgasını vurdu. İlk golde adam sadece topu kenara çekti Selçuk pazara gitti.
Bana göre bu sezonu heba etmeye gerek yok. Yönetim artık koltuğu bırakmalı, Fenerbahçe yoluna yeni yönetim ve yeni yönetimin seçeceği yeni teknik ekiple devam etmelidir.
Pozisyona giremeden maçı bitirdik büyük başarı.Stoch maçın başından beri Milli takımın yorgunluğundan olsa gerek çok formsuzdu ama bir türlü oyundan çıkarmadı Aykut hoca. Tamam Alex'de iyi değildi ama Stoch gibi aldığı topları rakibe vermiyordu.Stoch - Dia değişikliği olmalıydı 2.yarının başında Alex'i çıkarıp zaten çok az olan Defans-Forvet bağlantısını kökten kopardı orta saha sadece Emre kaldı.
Selçuk kendi mevkisinde bile bu kadar verimsiz oynarken stoperde başarı olmasını beklemek hayalperestlik olur.Cristian'ın bu takımda yaptığını herkes yapar , A2 takımından gelen bir adam da aynı şeyi yapar.Zaten İlhan,Bekir'i getirmemişsin bari yabancı hakkını Bilica'dan yana kullan Cristian'ı getirme.Bu büyük bir hataydı.
Aykut hocaya olan güvenim devam ediyor fakat bugün ki maçla ve Bilica'nın yedeğe alınmamasıyla sarsılmadı değil.Bir gerçek var bununla yüzleşmeliyiz bizim takım 4-3-3 oynayabilecek bir takım değil gerek orta sahasıyla , gerek defansıyla.Bu defans hattı , takım çok ileride oynamaya kalkarsa çok gol yer.Gerçi bugün ne defansı yapabildik , ne hücumu.Çok çok kötüydük.
Şu kadro kimde var Allah aşkına? Beşiktaş'ın da kadrosu iyi ancak Fenerbahçe kadar komple bir kadroya sahip değil, bazı mevkileri çok güçlü, bazıları vasat. Fenerbahçe'nin ise ön libero hariç her mevkii çok iyi oyunculardan kurulu. Bu kadroyla dahi sene başından beri "ÖNEMLİ MAÇ" kazanılamadı.
Kazanılan Manisaspor ve Antalyaspor maçlarının gözümde değeri sıfır. Young Boys, PAOK, Trabzonspor ve Kayserispor gibi takımlarla maç yapıldı. Bu maçların hiçbiri kazanılamadı. İlerisi için ne kadar da umut verici, değil mi? İleride Bursaspor, Beşiktaş, Galatasaray ile maçlar yapacağız. Açıkçası o maçlar için de umudum yok.
İnanın maç izlerken insanda heyecan da bırakmıyorlar, istek de. Biraz sonra basketbol maçımız var, milli maç, o maç için de bile şevk bırakmadı adamlar.
Milyon dolarlar harca, takım başarılı olamasın. 4 yeni yabancı al, takımı komple yenile ama en ufak ilerleme kaydetme. Daum'u eleştiriyorduk ama Daum geçen seneye 8'de 8'le başladı, rekor kırdı. Takım gol yemiyordu. Daum da iyi hoca değildi bana göre, ama Aykut Kocaman ondan da beter. Kocaman'ın ismi gündemdeyken hep ben Pellegrini'nin gelmesini istemiştim, buraya da yazmıştım. Beşiktaş'ın hocası Schuster gelse mesela harika olurdu. Aykut Kocaman'ın sonu Rıdvan Dilmen gibi olacak. Kocaman, doğru bir transfer politikası izlemiş olsa da taktik bilgisi sıfır, antrenman bilgisi sıfır, yönetimi sıfır. Kaptan'ın dediği gibi M.Topuz'u ortaya koyup deniyor, sonra Dia'yı oraya çekiyor, saçma sapan şeyler deniyor. Oyuncuya sahip çıkma adına hiçbir şey yok, eleştirdiğimiz Daum geçen sene Güiza'ya sahip çıkmış ve sezona iyi başlamasını sağlamıştı. Kocaman geldi, dakika bir gol bir Güiza'yı harcadı. Alex'i oyundan alacaksan bari çift forvete dön, yine orta sahayı beşlemenin alemi ne?
Kocaman'ın transfer politikası, duruşu, efendi oluşu güzel şeyler ama kesinlikle Fenerbahçe'nin hocası değil. Yolların ayrılması gerek. Tabi sadece Kocaman'ın değil, yönetimin de.
Kaptan'ın son cümlesini tekrar yazmak en güzeli:
Quote:
Bana göre bu sezonu heba etmeye gerek yok. Yönetim artık koltuğu bırakmalı, Fenerbahçe yoluna yeni yönetim ve yeni yönetimin seçeceği yeni teknik ekiple devam etmelidir.
Ben sıkı Aykut Kocamancılardanım.Ama artık yeter Cristian tribünde oturmayı bile hak etmiyoken ilk 11 oynuyosa bu ayıptır bizlere yapılmış.Bakın ben kendi adıma bu yılı çöpe atıp Aykut Kocaman'ın kendi sistemini oturtmasını beklemeyi kabul edebilirim.Ama sistem falan oturtmuyor Aykut Kocaman.Aragones'in takımından bile kötü oynadı bugün takım ve geçen sene yada önceki seneler hangi oyuncu yapısı ile oynuyorsa öyle oynadı.Yeter bu taraftarın çektiği Aykut Kocaman'da kendine gelsin artık.
Geçen seneden beri Mehmet Topuz kendine gelsin diye bekliyoruz.Tek bir artısı yok.Hiç bir işe yaramaz mı bir oyuncu.Bu adam yaramıyo işte gezinip duruyo Serkan Balcımız bize yetiyodu sana hiç gerek yok böyle oynuyosan eğer.
Alex ilk yarı o kadar durgunduki benim içim sıkıldı tv karsısında.Ama Alex çıkarılıp Emre Alex gibi oynatılmaya calısılcaksa kaptanı kimse kesemez bu takımda.Kesersen ilk golde Emre'nin alamadığı top yüzünden kontrayı ve golü yersin işte.
Selcuk denen insanın görevini çözdüm artık.Onun işi takım iyide oynasa kötüde oynasa oyuna sonradan girip çolpalık yapmak,faul yapmak bi şekilde gol yedirtmek.
Cristian kendisini sona sakladım.Bu adama kızmıyorum oynatma arkadasım zorlamı ilk 11e adını yazıyo sonuçta adam.Aykut hoca ısrara devam ederse kendi sonunu hazırlar
Ha birde Kayserispor resmen dalga geçti.Özellikle son dakikalarda
Maçın hakemi ile ilgili bir yorum yapmak istiyorum.Adam kuralları bilmeden sahaya çıkmış resmen:) Fenerbahçe kendi ceza sahasında faul atışı kullanıyordu volkan pas verdi oyuncumuz aldı ama hakem bey durdurdu maçı top ceza sahasının dışına çıkmadı diye.Böyle bir kural yok.Kale vuruşu kullanırken topun ceza sahasına çıkması beklenir sadece.Yönetimi hakkında yorum yapmıyorum ama bunu bile bilmeyen bir adamın hakem diye maç yönetmesi ilginç.
Zaten Selçuk futbolcudan öte birşey..Tüm sene yerlerde sürünür..Derbilerde tavana çıkar..Kayseri gerçekten güzel oynadı maçı haketti bana kalırsa.. Ve ilaveten Anadolu takımları 3 büyüklere karşı ayrı bir gazla oynuyorlar..
Hakem hakkında konuşan görmedim bütün mesajları okudum. Tek bilmediği kural oymuş herhalde, o da senin dikkatini çekmiş demekki :)
Hakikaten şanssız Aykut Kocaman. Ben fm oynarken nadiren defans yedek almadan/alamadan maçlara çıktığım olur, hepte o karşılaşmalarda savunma oyuncum oyundan çıkar, kırmızı görerek ya da sakatlanarak :D Benzeri Aykut Kocaman'ın başına geldi, o da tahmin etmemiştir Yobo gibi adam sakatlanmaz herhalde diye düşünmüştür :)
şu FM fazla gerçekçi oyun :)
Eren Önder Moritz ve hazır olamayan zalayeta giib bir çok eksiğimiz olmasına rağmen hasan aliyle furkanla falan fenere poziyon vermeden kazandık.Takım Şotayla birlikte büyük bir kabuk değiştirdi tolunayın futbolundan eser yok sürekli hucum düşünen bir takım.Bu sene çok can yakacağız gibi