yemin ederim çok utandım maç izlerken . quaresma'yı kewell'ı elano'yu getiriyoruz Türkiye'ye . sonra da oynattığımız sahalara bak .
Printable View
Zemin bizim maçta da etkilemişti bizim oyuncuları.Yakışmıyor gerçekten süper lige böyle bir zemin.Galatasaray'ın kötü oynayarak kazanmasına gelirsek,eğer bu kötü oyunla gelen galibiyetler bir geçiş süreciyse önemli galibiyetler.Galatasaray'ı yarışın içinde tutar.Bu yüzden dün Ayhan'ın bireysel çabasıyla attığı gol,heleki derbinin olduğu bu haftada Galatasaray için çok önemliydi diye düşünüyorum.
Bu sezon üst sıraları zorlayacağını düşündüğümüz takımların puanlar kaybettiği haftada 3 puanı cebine koydu Galatasaray. Sahadaki oyun iyidir kötüdür o ayrı ama 3 puanı almayı başarmaları çok büyük avantaj getirecek onlara. FB-BJK derbisi ve avrupada yara almış bir Bursa'nın Antep deplasmanında puan kaybetme ihtimali ile haftanın en karlı takımı Galatasaray olabilir.
Tebrikler Galatasaray... Ayhan'ın golü gerçekten güzeldi.
İlk yarısını izledim sonra çıktım kafeden. Kazandığımızı öğrenince sevindim. Bugünkü beraberlikle dahada iyi oldu :)
Baros ne çok küfür ediyor yahu :D
Ayhan'ın attığı gole hala inanamıyorum, yediği küfür ve hakaretlerden çok bunalmış herhalde patladı resmen..
Fırsat buldukça göz ucuyla bakabildim maça, çok kısır bir futbol oynuyoruz. Kötü oynarken kazanmak şimdilik sorun değil ama artık bir şeylerin düzelmesi gerek. Çünkü böyle gitmez, çekirge misali zıplamak beni her zaman tedirgin ediyor. Geçen yılda bir dönem şans bizim yanımızdaydı belki de haketmediğimiz dönemde, daha sonrası çok üstün olduğumuz maçlarda son dakikalarda 2 puan bıraktık hep.
Ayhan'ın golden sonra Rijkard'a sarılması çok güzel bi görüntüydü :)