Bize modern futbol oynatacak değil böyle sert koşturtan bastırtan ruhla oynatacak lazm
Printable View
Bize modern futbol oynatacak değil böyle sert koşturtan bastırtan ruhla oynatacak lazm
Sarı kırmızılılarda resmi teklif yapılan Fatih Terim'in yanıtını öğle saatlerinde vermesi bekleniyor! Kulüpten sızan haberler, Terim ile anlaşmanın büyük ölçüde sağlandığı yönünde. Ancak tecrübeli hocanın olmazsa olmazları var!
Futbolun tek patronu Fatih Terim olacak!
Tüm ekibini kendi seçecek!
Başkan Adnan Polat'a bağlı çalışacak!
Fatih Terim'in görevi kabul etmesi durumunda yardımcılığına Tugay Kerimoğlu'nu düşündüğü de sızan haberler arasında.
Kısacası Galatasaray'da nefesler tutuldu.
Teknik direktör değişikliği konusu -büyük bir aksilik olmaz ve Terim hayır demezse- bugün 13.00'ten sonra netleşecek.
Ligtv
Frank Rijkaard'ın sözleşmesi karşılıklı feshedildi.
Ntvspor Son Dakika
Ve Frank Gitti. Bizi futboldan soğuttuğun için teşekkürler Frank.
Fatih Terim hayırlı olsun.
Oynattığı futbol u hiç beğenmesemde kişiliğini çok beğendiğim bir teknik drektördü.Aslında onun pekte suçu yok, bizim futbolcularımız Çağdaşlıktan, çağdaş futboldan ne anlar, bunu bile bile kendisini buraya getirende suç.Yolu açık olsun.
Fatih Terim - Hagi - Hakan Şükür - Tugay Kerimoğlu. Bu 4 lüden kim gelirse gelsin çok sevinirim ve çok heycanlanırım. Beni futbola yeniden ısıtırlar. Çünkü Hepsi gerçek Galatasaraylı. Futbolcunun halinden çok iyi anlayan adamlar. Baba , Abi rolünü çok iyi yapabilecek kişiler. İnşallah bu 4 lüden biri gelir.
Kamuoyuna Açıklama
20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz...
Bugüne kadarki çalışma sürecimizde iş disiplini, çalışkanlığı, insanlığı, kimlik ve kişiliği ile karşılıklı ilişkilerimizde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız, tecrübe ve birikimini bizimle paylaşan Sayın Frank Rijkaard’a Galatasaray’a verdiği emek ve mesaisi için teşekkürü borç biliriz.
Çalışması ve beyefendi kişiliğiyle birlikte olduğumuz süreçte futbol adamlığı ve ustalığını, bu konuda deneyimlerini ve görüşlerini aynı ortamlarda soluduğumuz antrenörümüz Johan Neeskens’e Galatasaray camiasına katkıları, emeği ve çalışması için müteşekkir olduğumuzu belirtiriz.
Her iki ustanın yanısıra teknik heyetimizde yer alan Alberto Roca Pujol ve Carlos Quadrat’a da bugüne kadar kulübümüz bünyesinde vermiş oldukları mesaileri için teşekkür ederiz.
Galatasaray Spor Kulübü
4.5 milyon euro tazminat verilmiş Rijkaard'a...
Fatih Terim'e dün gece gidilmiş ve o da hocayı gönderin öyle gelin demiş sanırım ki sabah ilk iş hoca gönderildi, şimdi yeniden Galatasaray'ı kurtarmak için Fatih Terim geliyor, üstelik geçen sefere göre daha fazla yetkiyle sanırım. Galatasaray'ın ekonomisini çok etkilemişti Fatih Terim, bakalım şimdi ne yapacak, takıma bir çok takviye isreyeceği kesin.
Hagi teknik direktör olarak ne yaptı da yeniden isteniyor, onu da anlamıyorum, Galatasaray'dan sonra bir yerde çalışıp, bu yönde iyi olduğunu gösterdi mi?
Hakan Şükür'e Sportif Direktör teklifi yapıp, sonra Fatih Terim'e gidiliyor. Demek ki Hakan Şükür reddetmiş yoksa Terim'in böyle bir şeyi asla kabul edeceğini sanmam, kendisi patron olmak isteyecektir, Adnan Sezgin'in de adını pek duymayız artık.
Fatih Terim kabul etmezse de, Hakan Şükür-Hagi olacak sanırım, gündemde dolaşan sadece bu isimler kaldı.
Ben Fatih Terim'in Galatasaray'da görev aldığı son dönemden tek birşey hatırlıyorum oda ;Galatasaraylı her futbolcu çok basit bir pası bile attıktan sonra dönüp kulübeye Fatih Terim'e bakıyordu.Bu futbolcuların ne kadar tedirgin ve rahatsız bir futbol oynadığının kanıtıydı, zira başarılı olamadı ve hüsrana uğradı.Eğer Fatih Terim başa geçicekse bu hatalarını tekrarlamaz diye umut ediyorum.
Bu arada Abdulrahim Albayrak'a ne oldu bilgisi olan var mı ?
arkadaşlar inşallah hayırlısı olur benim teknik kadro da beklediğim isimler HAGİ KRAL HAKAN VE İMPARATOR
Galatasaray camiası hareketli saatler yaşıyor! Artık gözler Fatih Terim'in göreve gelişinin resmen açıklanmasını bekliyor!
Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile 3. kez Galatasaray'ın başına geçmeye hazırlanan Fatih Terim bugün saat 14.00'te bir araya gelecek!
Terim saat 18.00'deki idmanda da takımın başında olacak.
Resmi açıklama ise her an her dakika yapılabilir!
Ligtv.com.tr
emre tilev twiitter hesabından hoşgeldin fatih terim yazdı...faith hocayla anlaştılar herhalde
Fatih Terim dışında hiçbir seçenek doğru değildir. Rijkaard'ı gittiyse başka şansları kalmadı, Terim gelecek. Aksi halde çok yanlış bir hamle olur. Bir kere daha söylüyorum Rijkaard'ın hiçbir suçu yoktu ama sorumluluk her zaman teknik adamda olduğu için önce o gitti, eğer takım böyle kötü gitmeye devam ederse Polat da gider, Memati de.
Okuldan geldim ve en mutlu oldugum haber oldu başlayacağız artık 4 sene üst üste şampiyon olduk Avrupa'nın kralı olduk. İmparatoor Fatih Teriim
Hıncal Uluç'un söylediğine geldi herkes iyi mi? :D
Bu Nezih Ali Boloğlu da gitsin artık, adamın kariyerinde 42 maç var 17si alt ligde. Galatasaray'da hep yedek olmuş birisi. 2.5 senede 6 hoca gitti bu adam niye gitmiyor !
Kaleci antrenörümüzün 2 Türkiye kupası maçına çıkmışlığı var, antrenör olarak 3 zaferi...
Adnan Polat hakan şükür'ün evine gidiyor, yardımcı antrenör oluyor diyor hakan geri çeviriyor. Rezilsin Adnan Polat, rezil...
Hakan Şükür ile yaşanan sorunlar, sonrasında gel futbolun başına geç, Sportif Direktör ol de, Fatih Terim'in üzerinde herhangi bir isim istememesi üzerine de yardımcılık teklif et.
Bu sadece Adnan Polatla da alakalı değil bence, böyle kriz anlarında yöneticilerde akıl tutulması mı oluyor acaba? Çünkü normal zamanda düşündüğünde çok saçma gelecek fikirlerin bu tür kriz dönemlerinde uygulandığını görüyoruz.
Benim anlamadğım hakan şükür sportif direktör oldu fatih terim le görüşülüyor diyor..Fatih gelirse üstünde başka kimseyi istemezki..Tek başına hakim olmak ister herşeye bunu biliyoruz ozaman hakan sportif direktör diye getirilcek boş boş dolaşak ortada..
Bu basin Fatih hocayida yollar merak etmeyin.
Fatih Terim hayırlı olsun.Gelişi Galatasaray'da futbolcuların Fenerbahçe derbisine daha bir hırsla hazırlanmalarına neden olacaktır.
Bizim yönetimde suç var ama Rijkard'ında bir o kadar suçu var.Geçen seneki transferlerle Türkiye liginde rahat şampiyon olunurdu.Transferler açıklandığında kim bu transferlere kötü dedi.Bir tane oyuncudan bile verim alamadı kendisi.Skibbe bile ondan önceki sene daha kötü kadroyla takımı Avrupada Üst turlara taşıdı.Kim ne derse desin Rijkard'ın elinde Türkiye standartlarının üstünde oyuncular vardı bunları kullanamadı.Brezilya'da döktüren Elano'dan %1 lik verim alamadı kendisi.Jo'dan verim alamadı, Dos Santos'dan verim alamadı.Hatta Arda bile Rijkard'ın gelmesiyle düşüşe geçti farkındaysanız.Bir sistemdir tutturuyor Rijkard ancak o istediği sistemi anca Xavi ve İniesta gibi oyuncularla oynar.Rijkard Barcelona'dan başka hiç bir takımda başarılı olamaz burayada yazıyorum.2 yıllık bir süreçte kendisi ne yaptı ne katkısı oldu takıma ? İlk geldiği zaman 9 hafta takım top oynadı oda yeni teknik adam geldi diye o kadar.Galatasaray'ın maçlarını izlediğimde bana umut vermiyorki takım yemişim sistemini.
Yönetim suçsuz mu tabikide değil ancak Rijkard bey kusura bakmasın Barça kadar parası yok bu klübün.Bu sene çok fazla yanlışı oldu geçen seneye göre çok daha kötü bir kadro var orası doğru.Ancak şu kadro ile bile bu kadar rezil sonuçlar alınamaz.
Aykut(Ufuk)
Sol Bek: Hakan, Çağlar, İnsua
Sağ Bek:Sabri
Defans: Servet, Ali Turan
Defans:Neil
Orta Saha:Ayhan
Orta Saha:Misimoviç ( Elano )
Orta Saha:Cana, Mustafa Sarp
Sol:Arda, Aydın
Sağ:Kewell, Pino
Forvet: Baros (Batdal)
Bu kadro o kadarda kötü değil, iyimi değil ama Türkiye standartlarının üstünde bir kadro.Bu kadro ile şu anki durumumuz hiç ama hiç normal değil.
Fatih Terim ailevi nedenlerden dolayı teklifi red etmiş.
Hiç beklemiyordum ama görüşme devam edecektir bence göreve gelecektir.
Fatih Terim olmadıysa süpriz bi isim olacaktır.
benim gönlüm fatih hocadan yana
Fatih Hoca reddetmiş sanırım.