Benim için daha iyi 7.30da dershane bitiyor ordan gelirim direk
Benim için daha iyi 7.30da dershane bitiyor ordan gelirim direk
Cuma ben gelemem...
Bugün itibariyle cumada bana uymuyo işim çıktı =)
cumartesi 9 olabilir =)
Bu şartlarda tekrar Cumartesi'ye dönüyoruz sanırım.
Bir itiraz yoksa Cumartesi olacak buluşma.
Saha etlikte olsun diyoruz, kızılaydan tek otobüs, keçiörenden tek dolmuş, batıkentten tek dolmuş.. Herkese uyarmı? 9-10 saha alalım diyorum yer bulursak tabi...
Tarih ve saat kesinleşmiştir, iki eksiğimiz var biri 4 kişi, diğeri halısahayı birileri alması lazım. Benim alma olasılığım sıfır. En azından Beşevlerdeki sahanın numarası filan olan varsa arasında bi sorsun müsaitmi o gün o saatte diye.
Abi bence ilk 4 kişiyi hallet. Ondan sonra halı saha için yer alırız. Oraya gidip 3e3 maç yapmayalım :)
Tek kale oynarsınız :D
Ya 4 kişi hallolur, her gelen yanında birini getirse tamam işte.. Halı saha bi an önce alınmazsa yine yatar
ben 8.30 da katılırım aranıza, gelir izlerim maçı, foto çekerim.
Ben katılamayacağım. Grammar sınavım var ve eksiklerim çok :/
Bu durumda halı saha yalan olur, pes akar..
Mehmet abi forumdaki kariyerler bitti playstationları mı imha ediceksin şimdi de :n::n:
Ozaman yarın kızılaymı olsun bahçeli mi?
Pestemi 8-9? =) Onuda izlerim oynamayı bilmiyom ben. =D
bide bahçeli olsun. kızılayda park yeri yok.
Farketmez Nasıl Olsa Her İkisindede Metro Var:D
Sonra Karnımız Acıktığında En Alternatif Kızılay Daha İyi Olur Gibi:) Ama PS Salonu Güzel Bir Salon Olsun Zevki Çıksın Led Ekranlı Salon Olsun.
Eee! Şimdi Kaç Kişi Geliyoz ve de Kaçta Toplanıyoz Güvenparktamı Toplanacaz Toplanmışken Birde Eylem Yapalım:zuhaha
Edit: PS Akşam 8-9'a Kalmasın Yav Öğleden Sonra En İdeal 8'e Kadar Dururum 8'de Basar Giderim:D
Bahçeli iyidir ya. 7-7.30 gibi buluşabiliriz. Çogu kişinin öglen dershanesi var çünkü.
Tamamdır ozaman 7.30 da buluşuruz Bahçeli 7 de Mc Donald's ın önünde.. Sonradan katılacaklardala da telefonlaşırız, nerdeysek söyleriz, oraya gelirler. Erken kalkması gereken arkadaşlarda istedikleri zaman kalkarlar..
Bu 7.30 Sabah 7.30 Değildir İnşallah:D
Tabikide akşam 7.30 :zuhaha
Saat Genemi Değişti Yav 8-9a mı Kaydı Başlıkta Öyle Yazıyor.
Başlık başlık değil konunun özeti :D
Ben Saat 17.00'de Mcdonalds Önüne Geleceğim. Eğer Erken Gelen Olursa ki İyi Olur Millet Tam Toplanayım Diyene Kadar Biz Antreman Yaparız. 5te Toplanmaya Başlayalım:)
Çok uğraştım bu buluşma için, c.tesi günkü işlerimi erteledim, eğer satan olursa bir daha yüzüne bakmam haberi olsun..
Hocam Ben 10 Kişiliğimdir Güzel Bir PES Alıştırması İçin Benle Oynaman Avantajına Bişeyler Kapabilirsin Benden:p :n:
Geç bu ayakları aga, söyleyeceğimi söyledim ben, söylediğim şeyinde arkasında dururum herkes bilirki..