Fener yarıştan kopmamak için elinden geleni yaptı, hakemde fenerin yarıştan kopmaması için elinden geleni yaptı.Buna art niyet denmez gerçekleri konuşmak denir,çok iyi oynadık 3 puanı hak ettik demek art niyetlikdir.
Printable View
Tabi her maç 3 ten aşağı atmıyoruz. Bunda da hakemlerin etkisi çok büyük. Bravo devam et.
Bu statta İBB'ye karşı 3 senedir kaybettiğimizi düşündüğümüzde dün akşam gayet de iyi oynadık,iyi mücadele ettik.
Sadece 1-0 öne geçtikten sonra skoru koruma telaşı istediğimiz oyunu yansıtmamıza engel oldu,yoksa 3 puanı hakeden taraf tamamiyle Fenerbahçe'ydi.Her ne kadar görmek istemeseniz de durum böyle.
Çok iyi oynadık 3 puanı hak ettik.
tabi hakem de 2-3 gece öncesinden fenerle yatıp fenerle kalktı, fener yarışdan kopmasın da lig daha heyecanlı olsun kaygısı içindeydi..evet :) bir takımın puan kaybının sebepleri içinde hakem de varsa, o takım o maçta puan alacak kadar ya da maçı kazanacak kadar başarılı olamamış demektir. bu kadar basit.
Fenerbahçe iyi durumdadır, lider gider, hakemler sayesinde liderdir. Fenerbahçe kötü durumdadır, üst sıralara tırmanmaya çalışır, hakemler yarıştan kopmasın isterler.
Ben kabul ediyorum. Fenerbahçe korunup, kollanıyor hakemler ve federasyon tarafından. Ben de eleştiriyorum federasyonu ve hakemleri. Çok beceriksizler çünkü. Yıllardır ligde çok az yapsalar da kupada hiç şampiyon yapamadılar Fenerbahçe'yi. Yazıklar olsun onlara.
Fenerbahçe, federasyon, hakem, fenerasyon, Aziz hepsi bir bütünün parçalarıdır.
Yukarıda yazılanlar düşünce gelişimi ilkokul seviyesini aşamamış, at gözlüklüler içindir. Hakemlerin her Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor maçında, her takım lehine ve aleyhine olabileceği ve olduğu gibi Fenerbahçe lehine ve aleyhine kararları mevcuttur. 'Büyük' olduğu iddia edilen takımlarımızın yoktur birbirinden farkı. Sadece onlar ve diğer 14 arasında fark vardır. Kimse ben ak'ım sen kara'sın demesin. 'Büyük' diye anılan takımlar, hepimiz kapkarayız. Ayrıca Alex'in pozisyonu da kırmızı karttır.
Sait Abi Alex iyi performans gösteriyor fakat 3 abartı. 1 yada maksimum 2 yıl uzatılmalı kontratı. Zaten Fenerbahçe orta sahayı elinden bırakmadı mı ve defansif olarakta hata yapmamayı becerirse Aykut'un takımında Alex çılgın atar. Önceki senelerde defansif futbol sergilememize rağmen Alex onlarca gol ve asist yaptı. Şimdi hücum futbolu sergilediğimiz zaman skora katkıda bulunması çok normal.
Niang'ın çıkmak istediği falan yoktu, değişiklik işareti değildi yaptığı. Mehmet Topuz topu ayağından geç çıkardığı için hızlı oyna işareti yaptı. baktığı yön zaten kulübeyle alakasız :) Spiker "bir gözü kulübede" dediğinde de kulübenin önünde taç kullanılıyordu :)
Cristian'ın paçaları tutuştu heralde ki 2 maçtır bişeyler yapmaya çalışıyor ama bu gitmesi yöndeki kararı etkilememeli devre arasında ülkesine geri gönderilmeli.