Helal olsun Gaziantep Belediye'ye. Beşiktaş'ı da tebrik ederim, çok seyir zevki yüksek futbol izletiyorlar valla. Fernandes'i çok beğendim.
Printable View
Helal olsun Gaziantep Belediye'ye. Beşiktaş'ı da tebrik ederim, çok seyir zevki yüksek futbol izletiyorlar valla. Fernandes'i çok beğendim.
Manisadan gol haberi var Trabzon da elenenler kervanına katıldı.
İsmail Köybaşı sahanın en kötüsüydü.Nobre etkisizdi.Quaresma her zamanki hareketliliği yoktu.Almeida daha istekliydi.Simao takımın en iyilerindendi bence.Toramanl da öyle her topta vardı.İkinci yarıyı unutmak istiyorum hiç yakışmadı bize.
Ersan'ın umarım birşeyi yoktur ya
İlk yarı iyi bir beşiktaş vardı ama ikinci yarı oyundan iyi düştüler bir ara finale bir anadolu takımı kalır umarım
Trabzonspor elendi diye üzülen bir Trabzonsporlu olur mu tahmin ediyorum olmaz.
Ama hafta sonu Fenerbahçe Trabzonspor'u yenerse üzülen Trabzonsporlu sayısı artarmı hemde fena şekilde.
O yüzden şuan için hiçbir Trabzonsporlu zannetmiyorumki bu maçın sonucunu önemsiyor olsun.
Ne korktum son anda Ernst oyuna girecek diye var ya :D 0-3 hükmen verirdik maçı...
Yalnız bir yanımda Trabzonlu bir arkadaşım, diğer yanımda Fenerbahçeli :D Gol haberi gelince Fenerbahçeli Trabzonlu dan aldı intikamı :D
Ne olursa olsun ikinci yarı Trabzon toparlandı, bizim oyuncular da artık yorgunluktan mı, rehavetten mi bilinmez ikinci yarı pek oynayamadılar. İlk yarı 64-36 top bizdeyken ikinci yarı oran 56-44 e düştü.
Daha şimdiden Ersan sakatlığı falan, korkuyorum vallahi, inşallah bir şeyi yoktur.
Guti bugün çok silik kaldı, herhalde tempo ağır geldi, Ernst'i özledim ama onun dışında sorun yok, Sergen bile laf edemedi.:D Fernandes'in uzaktan şutları çok can yakar, kalede Onur olmasa kesin bir golü vardı.
Beşiktaş ilk yarı beyazı ikinci yarı siyahı oynadı. :)
Zevkli, heyecanlı, eğlenceli bir maç oldu. Bütün oyuncuları kutlamak lazım.
Ayrıca İsmail için sahanın en kötüsü sıfatını kesinlikle kabul etmiyorum. Bazı pozisyonlarda topu ayağından çıkarmada zorlansa da bence gayet iyi ve etkiliydi. 2. yarı Q7'nin geri dönüşleri azalınca kötü gözükse de aslında sol kanadı tek başına savundu.
İstediğimiz skoru aLdık. İLk yarı oynadığımız futboL yeterLiydi.. İkinci yarı hemen başLar başLamaz goLü buLmasa Trabzonspor ikinci yarı bu kadar etkiLi oLamazdı bence, goLün verdiği moraLLe iyi bir ikinci yarı çıkardıLar ama yetmedi tabi.
Ersan bir kaç ay oynayamaz sanırım. Ayağı fena döndü.
Bu arada İsmaiL çok iyi oynadı asLında. ÖzeLLikLe önünde Simao oynarken çok verimLi oLuyor. Quaresma İsmaiL ya da HiLbert in önüne geçince o bekin ofansif gücü düşüyor. Q7 destek vermiyor çünkü. Ama böyLe oLmak zorunda. Q7 gerçekten inanıLmaz bir yetenek.
İlk yarının hakimi bizken,Trabzonspor ikinci yarının başında beklenmedik bir anda golü bulunca oyuna ortak oldu ve daha çekişmeli bir ikinci yarı seyrettik.İlk yarı 5-0 olacak bir maç,ikinci yarının başında 2 dakikada 2-2 olabilirdi.Futbol böyle ilginç bir oyun.Kazanıp çeyrek finale çıktığımız için mutluyum.Takımımızı tebrik ediyorum galibiyetlerinden ötürü.Trabzonspor için lig daha önemli olduğundan kupayı pek önemsemiyorlar sanırım.Şenol hocanın çıkmaları kesin değilken önemli oyuncularını oynatmaması bunun göstergesi.Trabzonspor as kadrosuyla oynasaydı bizim için daha zor bir maç olabilirdi.Son olarak Ersan'ın sakatlığı önemli değildir inşallah.İkinci yarıda sakatlık problemi yaşamak istemiyorum artık.He bir de az daha Ernst'i oyuna alıp elenecektik,Allah'tan fark ettiler o durumu.:icon_smile:
Bir de şu saçma kart istemeye sarı kart kuralını kaldırsınlar yahu.Bu aptal kural yüzünden eksik kalmadık bugün ama kalabilirdik.Çok gereksiz bir şey.Bu kuralın uygulandığı başka bir yer var mı acaba.
Sergen ve süper spiker ALmeida ya soL ayağını da arada iyi kuLLanırLar dediLer ya, bir kaç dakika kendime geLemedim.
İlk yarıda Trabzon'u sahadan sildik adeta. Bunda Trabzon'un as kadrosundan bir çok oyuncusunun olmamasının etkisi vardı elbet ama takımımız çok çok etkili olduk. Özellikle kanatlarda Simao ve Q7 olduğu sürece gol sıkıntısı çekmeyiz gibime geliyor. Hugo'nun kaçırdığı pozisyona da aklım ermedi ya neyse.
Trabzon daha 24. saniyede gelen golle moral buldu daha çok asıldı maça. Eğer o gol gelmeseydi ben farkı açardık görüşündeyim.
Her iki tarafı da tebrik etmek lazım. Çeyrek finale çıktığımız için çok mutluyum. Bu takım bizi daha çoook mutlu eder..
Anlayamadığım Pazar günkü maç için neden as kadroyu oynatmadığı Şenol Güneş'in. Bu kadar üst düzey takımların 3 günde 1 maçı kaldırabilmesi lazım...
Beşiktaş ilk yarı çok iyiydi. Gollerde çok müthişti tebrik etmek lazım. Hem Bjk'yi hemde Antep Belediye takımını...
Iste bahsettigim Trabzon psikolojisi tam da budur, iste bu yuzden bu Trabzon sampiyon olamayacak bence. Besiktas ile oynuyorsun, takimin kalabilik bir fiksturden cikmamis, bilhakis 2. yari yeni baslamis. Bu mac ve FB maci arasinda tam tamina 4 gun var, seyahat zaten yapilmayacak 2 mac da Istanbul'da. Ve bu mac eften puften bir mac degil FB-Gencler maci gibi, kritik mac ve rakibin 2. lig takimi falan da degil, Besiktas. Ve sen tirsa tirsa FB macini dusunerek, o korkuyla 1 kupayi feda edip yedek kadroyla cikiyorsun, as takimina guvenemiyorsun, FB'den korkuyorsun, BJK macina zaten kaybedilmis gozuyle bakiyorsun. Ayni Trabzon'un durumunda 3 buyuklerden biri olsa cikar bugun catir catir topunu oynardi as kadrosuyla, 4 gun sonra da tekrar catir catir oynardi. Bu davranis Trabzon'un psikolojisini net olarak ortaya koyuyor bence.
Tabii Çeyrek Final'de eşleşmezlerse :D Beşiktaş'ı tebrik ederim kesinlikle hakettiler galibiyeti.Trabzonspor bu maçı pek önemsemedi Fenerbahçe maçını düşünüyorlar Turgut'un dediği gibi bu maça üzülen olmaz ancak Fenerbahçe maçı kaybedilirse üzülen çok olacaktır.
Sergen inatla bize zır gidiyor anlamış değilim. Yorumlarında sürekli Trabzon eksik Trabzon eksik. Tamam bunu 1 defa söylersin 2 defa söylersin ama 3.sünde Beşiktaş'ın oynadığı futbola gölge düşürmek amacını gütmüş olursun.
Beşiktaş'ta Trabzonspor maçında sakatlanan Ersan Gülüm sezonu kapattı, 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. (Kaynak: Lig TV)
ERSAN GÜLÜM'DE SON DURUM
Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşmasının son dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan Ersan Adem Gülüm'ün sakatlığının ciddi olabileceği öğrenildi.
HABER1903'ün Beşiktaş Kulübü Sağlık Ekibinden aldığı bilgiye göre, Ersan'ın dış yan bağlarında zorlama olduğu karşılaşma sona ermeden MR'a gönderildiği bildirildi.
Ersan Gülüm'ün 2 yada 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği vurgulandı.
- HABER1903 -
Vira bismillah, açtık sezonu...
Beşiktaş'ın planları alt üst oldu defansa bir yabancı daha :(
Ersan gülüm sezonu kapattı..!
Ersan'a cok uzuldum ya insallah bu futbol kariyerinde kotu bir donum noktasi olmaz seneye kaldigi yerden devam eder. Gecmis olsun Ersan.
Ntvspor da yazmış... Haber1903 kaldı bir tek :( Bu ne bahtsızlıktır ya.
Ekrem'in bir an önce form tutması lazım. Hilbert-Sivok. defansa 2 yabancı hakkı gitmemeli
Al işte.Offff yaa.:uzgun: Yeter artık bıraksın şu sakatlık belası başımızı.İnşallah bir an önce iyileşip döner sahalara.
Beşiktaş resmi sitesi de yazmış, yarın ameliyat olacakmış. Sol diz çapraz ön bağında yırtık, sezonu kapatmış.