Onur'a değil İsaac'e saydırdı bence. Onur'un ne suçu var :D
Printable View
Onur'a değil İsaac'e saydırdı bence. Onur'un ne suçu var :D
Oylede olabilir ama her kime olursa olsun bir bayana hic yakismiyor. Gerci sirf o degildi, Onurda geri tepki verdi bi ara kulagi cekilmesi lazim. Ve ayrica Selcukun aciklamasi
Selcuk: Aslinda sadece taraftarlar degil bizde olduk olduk dirildik. Iki takimda iyi mucadele etti. Sacma bir gol yedik fakat maci cevirmesini bildik. Bizde maci kazanmak icin herseyi yaptik ve kazandik. Ustumuzde stress olmuyor ve tarafatrimiza iyi bir futbol gostermek istiyoruz. Strese girmiyoruz. Zaman zaman iyi oynadik fakat 1 yaridaki performansimiza uzagiz.
Manisaspor'da 3 sene adam gibi top oynadim. Manisaspor taraftari agiza alinmayacak seyler soyledi. Boyle kufur edemezler bana. Bir para kazandirip gittim bu takima. Bu muamele beni cok uzdu.
ben bu olaya gıcık oluyorum, biz ne zaman bizden giden oyuncuya böyle şeyler yapıyoruz? hele de bize karşı harika toplar oynamalarına rağmen. ama Burak, Egemen, Selçuk.. hep eski takımlarından tepki alıyorlar, yav bu ligde transfer olmayacakmı ben anlamıyorum, Aurelio bize 1 kuruş kazandırmadan gitti, neredeyse ilk maçında avni akerde bize gol attı, çıt çıkmadı.. gerçekten anlamakta zorlanıyorum..
Markus Merk penalti yok dedi Ceyhunun pozisyonu icin :)
--------------------------------------------------------------------------------
Gol: Trabzonspor: 2 – Manisaspor: 1
Toplam Şut: Trabzonspor: 25 - Manisaspor: 5
İsabetli Şut: Trabzonspor: 6 - Manisaspor: 4
İsabetli Orta: Trabzonspor: 5 - Manisaspor: 2
Faul: Trabzonspor: 16 - Manisaspor: 25
Korner: Trabzonspor: 9 - Manisaspor: 3
Ofsayt: Trabzonspor: 2 - Manisaspor: 4
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 55 - Manisaspor:% 45
İstatistiklere bakarsak trabzon haketmiş gözüyükor..
Alanzinho adeta gözümüzün pasını sildi. Hiç kimsenin beklemediği anda müthiş vurdu.
Benim için maça gelirken stadın yolunu karıştırıp çarşıya giden Trabzonspor taraftarlarına yolu göstermek baya uğraştık. :)
Tebrikler Trabzonspor...Alanzinho gerçekten müthiş gol atarak takımına çok önemli 3 puan aldırdı...
25 şut 6 isabet bu nasıl iştir.