Maç 1-1 olunca kahveden çıktım.Böyle gol yenmez diye.Bize bu sene ilkleri yaşattıkları için teşekkürler
Printable View
Maç 1-1 olunca kahveden çıktım.Böyle gol yenmez diye.Bize bu sene ilkleri yaşattıkları için teşekkürler
Hagi:Zaman lazım zaman:mad:
Averaja bak -3
Kupada elensek bile çok üzülmem,En azından kelleler gider..Başta hagi olur..
Hagi biz ilkleri yaşatmaya devam ediyor.5 mağlubiyet daha alırsak(kesin alırız) bir yarı boyunca yenilmiş oluyoruz müthişssin Hagi sonra çıkıp lazım bize zaman dersin.
İkinci yarı 1-0'ın üstüne yatmaya çalışan Hagi'li Galatasaray. Skor 2-1 oluyor ve oyuna müdahale bile etmeyen Hagi'li Galatasaray. Zaman lazım.
Galatasaray bence Fenerbahçe maçında fena bi patlama yapacak..
Valla abi şu durumda kupada kazansa bi nane olmayacak zaten. Ki Antep bizi eler. Çok zor turu geçmemiz. Şu maçı izlemedim ama üst üste 2 maç kazanamıyoruz. Deplasmanlarda takım yok. Hagi desen iyi güzel zamanında bu takım için terini akıttın ama böyle giderse çok kötü olacak. Taraftar da haklı yani. Yeter da.
İlk yarısı baya kötü, ikinci yarısı biraz hareketli maç oldu. Hava koşullarının da maça etkisi tabi ki vardı. Oyuncular rüzgar nedeniyle yanlarındaki arkadaşlarına pas atarken dahi zorlandılar. Gökhan Ünal'ın 2 asist yapmasına sevindim. Özellikle ilk goldeki asisti muhteşemdi. Galatasaray'ın golünde de Baros'un top kontrolü iyidi.
Tebrikler İstanbul Belediye.
Ikinci yariyi izlemedim pek anlamistim yenilecegimizi m sarpa carpip gol olan pozisyon herseyin özeti. Hagi'ye az da olsa güvenim vardi ama kalmadi artik gereken hamleleri kadroyu yapamiyor.
Bu arada Abdullah Avci yine maci satti. Böyle düsünenlerin hangi mantikla bunu düsündügünü anlayamiyorum bu adam maclari Gs'ye satsa ki neden satsin hadi Gs'nin basina gecmek istiyor kac hoca degistirdik ve ona bir kac kez teklif geldi kabul ederdi yapmadi, hala mac satiyor böyle düsünen zeki insanlar mevcut.
İbb Lige çıktığından beri Galatasaray'a karşı ilk galibiyetini aldı.
Bu beni ve diğer arkadaşların böyle düşünmemize sebep olan püf noktadır (::)
Kaldı ki Galatasaray'ın iddası olsaydı bu maç emin ol farklı olurdu bunu hep geçen senelerde gördük bunu söyleyen Galatasaraylı arkadaşlarımızda mevcut.
Tıpkı Bülent Uygun'un Fenerbahçeye maç bırakması gibi vs vs..Ben bu olayın tüm kluplerde olduğu inancındayım ya neyse kabul edip etmemek sana bana kalmış.
İnsanlar hakkında ağır ithamlar içeren bu tarz düşüncelere insanların bu kadar kolay inanabilmesi ne kadar hoş..Bu sezon Galatasaray'ın bir hedefi yok artık ligde,ondan Abdullah Avcı bu maçı kazansak sıkıntı olmaz diye düşünmüştür herhalde.:icon_smile:
Maç içerisinde Haginin yapmadığını, Abdullah Avcı yaptı maçı aldı..
Umarım gelecek sene Abdullah Avcıyı alırız..
Jürgen Kloop-Dortmund:)
Tebrikler İBB inciciler koparıyor beni ya :D Maç var dediler geldik pankartını hala unutamam :D:D
Tebrikler İBB... Sonunda kırdılar şeytanın bacağını ve Galatasaray'ı yendiler.
''Hakem haklı beyler...'' :icon_cool:
Edit : Zaten varmış foto :n:.
Çok güzel olmuş hedef tahtası :n:.
Vay takımımızın haline.
Maçın tek güzel yanı "Hakem Haklı Beyler" pankartıydı :)