Semih'te oynamayacakmış. Sakatlık... Diğer yandan: Niang'ı en etkili olduğu bölgeden, gol yollarından uzaklaştırmak çok yanlış... Rakip defansın yapmak istediği şeyi biz yapmış oluyoruz.
Printable View
Kesin yenilcez de bari fark yemesek..
Bir de kar olabilir hatta olucak gibi. İşimiz iyice zorlaştı.
Şu an çok yavaş ve az bir kar yağışı var. En azından benim bulunduğum bölgede. Günün geri kalanında böyle yağarsa sıkıntı yaratmaz ama artarsa şiddeti ve akşam havanın daha da soğuyacağını düşünürsek sıkıntı olabilir.
Yeneriz yeneriz pozitif enerji yaratıp takımımıza gönderelim :)
bence olumsuz konuşup totem yapalım :D
Mehmet Topuz bugün sağ bek oynayabilir. Hava şartları çok iyi olmasada sahada hem fizik hem teknik açıdan üstün tarafın biz olduğumuzu düşünüyorum. Kazanmamız şart olan bir maç.
Mehmet sağbek, Gökay on libero , Özer sağ açık en ideali.
bazı arkadaşlar bence gereksiz karamsarlık içinde, Fenerbahçe kazanır bana kalırsa bu maçı.
Gençlerbirliği'den sürpriz bekliyorum.
Çok zorlanacağımızı düşünüyorum. ciddi eksiklerimiz var. Sağ taraf hiç çalışmayacak zaten bugün. Alex ağırlığını koyarsa kazanırız ama önce rakip kadar mücadele etmemiz gerek. Benim görüşüm beraberlik umarım yanılırım.
Gerek yok böyle karamsarlıklara Fenerbahçe çok rahat 3 puanı alacaktır oradan.
emre ve topuz ortada bekir sağ bek
valla burası buz gibi 3 gün önce hava günlük güneşlikti t-shirt mont geziyorduk bugün kazaklar kabanlar geri çıktı dün sabaha karşıda iyi bi kar başladı öğlene kadar devam etti bazı yerlerde fenerin tek sıkıntısı bu olabilir bende rahat kazanır diye düşünüyorum.
GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Burak
Aykut
Mehmet
Cem
Serkan
Azofeifa
Oktay
Hurşut
Mununga
FENERBAHÇE
Volkan
Bekir
Lugano
Yobo
Santos
Özer
Mehmet Topuz
Emre
Dia
Alex
Niang
Fenerin 11'i Güzel Kadro Maç En Az 3 Farkla Bitecek:)
Gençlerbirliği 4 stoper ve 3 forvetle sahada. İlginç olacak.
Sağ bek Bekir olunca Gökhan'ın rakip savunmanın dengesini bozan bindirmelerinden mahrum kalacağız. Çünkü Mehmet Topuz'da göbekte olunca sağ kanat ofans anlamında tümden bitmiş demektir. Özer'den birşey umut edilir mi? Çıksın ve bizi utandırsın?
Gençlerbirliği yerinde olsam bütün savunma kurgusunu Fenerbahçe'nin solunu kapatmak üzerine kurardım.
Sağda Bekir-Özer 2'lisi korkutuyor beni.Erken bir gol bulup maçı koparalım diyorum.Yoksa 65-70'lere beraberlikle girersek sıkıntılı olur.
Bekir'den Korkmanız Bence Yersiz Bekir'in Yeteneği Sağda Oynamaya Müsait Her Takımın Güvenebileceği Bir İsim:)
Özer'de ise Bişey Diyemeceğim:D
Lugano'nun golüyle 1-0 önde Fenerbahçe...
Lugano attı.1-0 öndeyiz.
lugano nasıl avladı yaaa :D
Tota attı.
arkadaslar maçı izlemiyorum daha doğrusu içeri gitmeye üşeniyorum :D gol ofsaytmıydı bi arkadasım öyle mesaj attıda şimdi .
Guiza nasıl seviniyor. Kendini takım içinde görmeye ve göstermeye çalışıyo.. Ya da fark olursa oyuna girerim diye bir umudu var :)