Geçen sende bursa fener çekişirken yine bursayla berabere kalmıştık.Gelde bunu milette anlat işte.
Printable View
Geçen sende bursa fener çekişirken yine bursayla berabere kalmıştık.Gelde bunu milette anlat işte.
Gs niye maçı satsın küme düşecekler 2 takımda var gücüyle savaşacak çok zevkli bir maç olacaktır.
GS'nin maç satması olayı falan saçma geliyorda Galatasaray'daki oyuncuların psikolojisi çok kötü durumda olduğunudan kaybedeceğini düşünüyorum. maç skoru tahmini yapmak gerekirse 0-2 trabzon kazanır diyorum.
Beraberlik bile yeter bize nasıl olsa 2 li averajdan üstünüz (:
Kalan fikstürlere bakıldığında Galatasaray beraberlik alsa bile iyidir iyi.
Eğer Galatasaray yenilirse Buca ile arasındaki fark 9'a inecek
Buca haftaya Ankaragücü ile oynarken
Galatasasaray Manisaspor'a gidecek.
Buca yener, Galatasaray yenilirse ligin bitimine 5 maç kala puan farkı 6'ya inecek
Galatasaraylı oyuncular tehlikenin farkında mı ?
Şuan futbolcular emin olun kimin şampiyon olacağından çok kendionurlarını düşünüyolar.. Maç satma falan, inanmıyorum ben.. Bi beraberlik işimizi görür yarın..
Hesaplara gerek yok, geçen haftaki oyunumuzu oynayalım Trabzon bize fark atmazsa öpüp başımıza koyalım. Ligi de 15. tamamlarız.
2010/2011 -> 20 + 10 + 20 + 11 = 61 -> Sampiyon Trabzonspor!
Biraz Devlet Bahcelinin hesaplarina benzedi ama :D idare edin
2010/2011 -> 20 + 10 + 20 + 11 = 61
Fenerbahçe hangi haftada puan kaybetti ? 27 !
61-27 = 34 -> Şampiyon İstanbuldan
GALATASARAY 11 - Zapata ; Sabri, G. Zan, Servet, Insua ; Yekta, Neill, Ayhan ; Arda, Kazım, Culio
TRABZONSPOR 11 - Tolga ; Serkan, Giray, Glowacki, Piotr Brozek ; Selçuk, Colman ; Burak, Jaja, Alanzinho ; Umut Bulut
Dalga geçer gibi kadro çıkarılıyor..Ufuk'u şimdi tribüne yollamış..bari Aykutu oynatsana..
Cem Sultanı oyuna falan almazlar..Neden kadroya alındığı belli..Yazık bu gençlere..Sakın sözleşme imzalamayın..2 sene snora 5M verip alırız..
Cem Sultan'a çok sıra var..Abileri sarp var..
2.yarı Pino,Kewell,Sarp girer..
Emre Çolak falan nerde ayıp cidden,Barış yolcu gidiyor hala kadroda..
Galatasaray'ın oynadığı sistem ne Allah aşkına biri bana bunu açıklayabilir mi ?
Hadi Galatasaray'da kadro zaafiyeti var ama Trabzonspor yine sol kanatsız oynuyor. Beraberliğin olacağını düşünüyorum.
Aykuta resmen küfretmiş..Ayıp !,Her maç yedekte duruyor ama onbire girmiyor..Benim bildiğim sıradaki kaleci yedekten gelir..Bizimkiler trübünden geliyor..
Kesin 11 mi bunlar ?
Galatasaray 4-6-0 oynuyor sanırım. :) Forvet yok 11'de. Cem Sultan'ı görmek istiyorum sahada artık yahu.
Kadrolara baktım bir aksilik olmazsa maç berabere.
http://img818.imageshack.us/img818/3396/adszgza.jpg
Bu gece bireysel hata yapan yandı...
4-5-1 daha iyi olabilir Culio'yu Ayhan'ın yerine Arda'yı Culio nun yerine çekip Ayhan'ı çıkartıp geriye, eğer bir akslik yoksa Cana'yı koyabilirdi.Sabri Reis bu maç patlar! :zuhaha Bu maç berabere biter.
Daha İlk Saniyelerde Yekta Sakatlandı Yerine M.Sarp Girdi .
** Yanlış Anlaşılmasın Ama Galatasaray'ın Rakipleri ( Buca , Sivas , Antalya ve G.Birliği ) Kazandılar . Eğer Puan Alamazlarsa İşleri Zor Gözüküyo ..
Buca kalan maçlarda 9 puan alamayacağından içiniz rahat olsun. :)
Off!Ne kurtardı be Tolga.
ilk 2 0dkada golyok
Galatasaray iyi top oynuyor şu ana kadar.
Baskılı oynuyoruz.Culio'nun ayağı kaymasaydı çok tehlikeli bir pozisyon olacaktı.Gol olsada sevinsek :n:
Yanlış Hatırlamıyorsam Son 3 veya 4 Maçınızı Kaybettiniz Gene Kaybedebilirsiniz . Ayrıca K.Paşa ve Konya Maçları Sizin İçin Daha Tehlikeli . Sizi Yenmeleri Durumunda Puan Farkı Dahada Azalıcak . Biz "Endişelenmiyoruz" . Ayrıca Galatasaray Ligden Düşecekte Demiyorum . Yalnızda Puan Farkının Azalacagından Bahsettim ve Futbol Bu Düşedebilir , Düşmeyedebilir .
Son maçlarımızı kaybetmemiz ileridekilerin hepsini kaybedeceğimiz anlamına gelmez .
Kasımpaşa ve Konya'nın hiçbir tehlike arz etmeyeceğinden emin olabilirsiniz çünkü o haftalarda düşmeleri kesinleşmiş olacak keşke puan durumundan haberdar olsanız.
"Ayrıca Galatasaray Ligden Düşecekte Demiyorum . " "Yalnızda Puan Farkının Azalacagından Bahsettim ve Futbol Bu Düşedebilir , Düşmeyedebilir . " Kendi kendinizi cevapladığınız için teşekkürler, beni yormadınız.
Bu arada maçı izleyen varsa Galatasaray'ın hangi dizilişte ve mentalitede oynadığını söyleyebilir mi bana ? Ben izleyemiyorum da..
Galatasaray'ın düşeceği de belli, düşmeyeceği de... Konuşmaya değmez. Yani %1 bile değil.
Maçı gelirsek... Şöyle 5-10 dakika izledim. Halı saha maçı gibi sertlikten ve fiziki temastan uzak bir maç oluyor. Galatasaray topla daha iyi oynayan taraf... Ama ilerleyen bölümlerde maç sertleşirse Galatasaraylı oyuncular buna reaksiyon verebilecek düzeyde mi; bekleyip görmek lazım.