Bundan sonra yaptığımız 10 pas 1 puan sayılsın.Başka türlü 45'i göremeyiz biz.
Printable View
Bundan sonra yaptığımız 10 pas 1 puan sayılsın.Başka türlü 45'i göremeyiz biz.
ersinduzen Ersin Düzen
guti, oyundan çiktiktan sonra soyunma odasina gidip, daha sonra stadi terk etti! ( kaynak lig tv )
Gidecek galiba.
galatasaray'da şu bu hariç değil hemen her futbolcunun gitmesi gerekiyor bence.
G.Saray yapılanmaya gitse bile bir kaç yılını alacak bana göre. Çünkü ciddi revizyon olacak. Yönetim kadro teknik kadro vs. herşey yenilenecek. Maddi ve manevi olarak büyük zamana ihtiyaçları var.
Türkiye'de hiçbir yapılanma birkaç yıl sürmez. Yani Galatasaray'ın birkaç yıl şampiyonluk yarışınının dışında kalması bekleniyorsa, bu Türkiye'nin teamüllerine ve Türk futbolunun dinamiklerine terstir.
Bizden örnek verirsek:
1999-2000 sezonunda daha devre arasında lige havlu attık. Yaz geldiğinde neredeyse bütün futbolcuları gönderdik. 16-17 tane yeni futbolcu aldık. O sene Mustafa Denizli önderliğinde şampiyon olduk.
2002-2003 sezonunda Werner Lorant ve sonrasında Oğuz Çetin'le tarihin en kötü sezonlarından birisini geçirdik. Yaz ayında Daum geldi ve neredeyse yepyeni bir takım kuruldu, en az 12-13 futbolcuyla yollar ayrıldı. Yine şampiyon olduk.
Şimdi Galatasaray silbaştan bir takım kurarsa en az 2 yıl yarışın içinde olamaz beklentisi bu ülke futbolunun gerçeklerine terstir.
Bu kadar oyuncu için maddi bütçe gerekir ve uyum sağlaması da çok zordur, büyük risk. Galatasaray'da bütçe yok, eldeki oyunculara tazminat verip gönderme şansı bile yok. Göndermeye çalışırken transfer sezonunu sonu gelir zaten.
Galatasaray her sene 3-4 genç yetenekli oyuncular transfer edip bir kaç yıl sonra bütün alınanlar uyum sağladıklarında üzerine baştan yabancıları transfer eder. Hep böyle yaptılar, ülke ile alakası da yok. Tersini yaparsa gerçekten maddi olarak biterler bu sefer.
Feldkamp'ın yakın zamanda ülkeye döndüğü zaman da böyleydi Galatasaray.Ben alt yapıya yönelmelerini bekliyordum.Sağlam bir revizyon ile o sezon Feldkamp'ın sezonu tamamlayamamasına rağmen şampiyon olmuşlardı.Hakan abinin verdiği örnekler.Bizim 100.yıldaki şampiyonluğumuz.He belki hemen gelecek sezon şampiyon olamaz Galatasaray ama iyi bir revizyonla yeniden şampiyonluğa oynar hale geleceklerdir muhtemelen.
Bülent Ünder "Gençlere Şans Tanımaya Başlayacağız"
Alt yapı hocaları ile falan konuşmuş.Önümüzdeki haftadan itibaren gençleri şans tanımaya başlayacakmış..Basın toplantısında söyledi..Geç kalınmış bir hamle olacak..
Ben de aynısını düşünüyorum geç kalındı..
Q7 serkanı yedi ilk yarı bunu gördü bülent ünder fakat gitti aydını koydu.Elinde hakan balta gibi joker bir adam var bence orda gayet oynardı.Hadi onu geçtik ikinci yarı başladıktan sonra mustafa sarpın ismini duymadık bjk habire geliyor gol kaçırıyor direkten dönüyor orta saha düşmüş neden 2-0 yenik duruma düşmeyi bekliyosun orta sahaya adam almak için.Aldıktan sonra en azından takım biraz toparlandı görüldüğü üzere.Bu 60. dk da ve 80. dk da oyuncu değiştirmek kural mıdır? 55 te yada 70 te değiştirsen olmuyor mu? Anlamıyorum ve anlayamıcamda sanırım bu gidişle..
Beşiktaşı tebrik ediyorum 2 formsuz takımın mücadelesinde oyuncu kaliteleri kendini gösterdi..
Guti için resmi aciklama geldimi?
Gelmedi sanırsam.
Tüm zamanların en uyuşuk derbisiydi heralde. İlk yarıda aklıma 'İbb maçında böyle oynarsak bizi fena yaparlar' düşüncesi gelmedi değil. Ama bu maçın atmosferi ile o maçın atmosferi arasında dağlar kadar fark olacağı aşikar.
Galibi taraftar desteği ve kadro kalitesi belirledi. Arda tek başına bir şeyler yapmaya çalışsa da yetmedi. Fernandes , Guti , Simao ve özellikle Q7 gibi üstün özellikleri olan oyuncularınız varsa bu tür maçları kolay koparabiliyorsunuz bugün de olduğu gibi..
Maçı Beşiktaş haketmişti zaten. Tebrikler beşiktaş.
Mustafa Sarp (Burda kaldım. Cümlenin devamını getiremiyorum.)
Beşiktaş taraftarı aşırı küfür etti bu maç. Neyin kavgası bu ? Şampiyonluk için mücadelemi ediyoruz sanki. Bi rahat durmuyorsunuz. Ne ana kaldı ne bacı.
Klasik derbi maçı bir takım çok kötü olmayagörsün manisa taraftarı bile kümede kal diye bağrıyodu özenti tipler işte yapcak bişey yok.
Tebrikler Beşiktaş'ım. 2.yarıdaki oyunumuzla maçı kazanmasını bildik. Quaresma her zaman olduğu gibi harikaydı. Bobo 2 direk 2 boş kale olmakla birlikte 4 gol atabilirdi dün akşam ama yapamadı :p
Guti içinse şunu söylemek istiyorum; Oyundan çıkarken tüm taraftar kötü oynamana rağmen seni ayakta alkışlıyor,cevap vermiyorsun. Soyunma odasında duşunu alıp,sahayı terk etmekte nedir ?! Kaptansın bir de yahu,Ayıptır.
GeLecek sezon Guti yi takımda görmek istemiyorum ben. Zaten Tayfur maçtan sonra açıkLama yaptı. Ağır bir sakatLıktan çıktı. Kendisi iLe de görüştüm 60-65 dakika sahada tutacağım seni sonra oyundan aLıcaktık diye. 75 dakika oynadı. Benim bir sorunum yok, dedi. BöyLe adamLara ihtiyacımız yok bizim. Burası Amerika ya da Katar Ligi değiL. Canı isteyince oyna, canın isteyince gez, toz. Guti de zaten Ligin kaLitesini anLadı, artık bu Ligde yapamayacağını gördü, kaçmak için zemin hazırLıyor.
Maça geLince. Eğer kontrat sorunu çözüLmüş biri Bobo oLsaydı bu maçta. En az hattrick yapmıştı Bobo.
Bobo nu kafası karışık olunca hep böyle oluyor. Ne zaman ki takımın as oyuncusu oluyor, kontrat problemi ya da herhangi bir sorunu olmuyor, o zaman takır takır atmaya başlıyor. Guti ye gelince ilk yarı iyiydi aslında... Ama olmayacak gibi sanki. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Yalnız maçı izleyemedim; Fernandes ve Rıdvan ın nasıl oynadığını merak ediyorum...
Fernandes'e pek dikkatimi cekmedi cok iyi oynadigini söyleyemem ama Ridvan oyuna girdikten sonra her hücuma katildi oldukca istekliydi.