Tebrikler Sakaryaspor'a.Belki bireysel çok yetenekli oyuncuları yok ama çok iyi takım oyunu oynadılar.Levent ve Cafercan'ın golleri çok güzeldi.
Printable View
Tebrikler Sakaryaspor'a.Belki bireysel çok yetenekli oyuncuları yok ama çok iyi takım oyunu oynadılar.Levent ve Cafercan'ın golleri çok güzeldi.
İşte bu be işte bu :D
İkinci yarıya çok etkili başladık.İlk 5-6 dakikada golü bulabilirdik gibiydi ama olmadı.Daha sonra Cafercan müthiş gol attı gerçekten.Yedikten sonra hemen atmamız moralmen coşturdu.Zaten coşmaya müsaitiz.1-1'ken Berat'ın o müdahelesi müthişti.Ardından goller geldi ve 8 takımdan en iyisini eledik.Eminim ki diğer takımlarda bayram yapıyordur.
Taraftarımızada tebrikler..Bir ara yedek kulübesiyle karşılıklı tezahurat yapıyorlardı..Levent'in oyundan çıktıktan sonra kameraya koşup "Sizi seviyorum" demesi hoştu..
İnananlar asla kaybetmez !
http://twitter.com/#!/armamortale/st...63145888505857 Çok iyi pankart.
Eyüpspor-BUGSAŞ Spor maçını veren kanal var mı? Önceki mesajlarda Tek Rumeli Tv yazılmış ama bendeki hiçbir Rumeli Tv'de yok maç yayını.
Kadırga Tv yayınlıyormuş, buldum en sonunda. 100'den fazla kanalı tek tek dolaştım.
Helal olsun takımımıza maçı takip edememiştim hem netim olmadığından dolayı hemde heyecandan :D...En zor kurayı biz çekmiştik ancak savaşmasını çok iyi bilen bir takım olduğumuzu bu maçta tekrar kanıtladık...1-0'dan 3-1 almak kolay değil bu güçlü rakibimiz karşısında...İnşAllah yarı final ve final maçlarını da kazanıp Bank Asya yolunu tutacağız...
Eyüpspor-BUGSAŞ Spor maçının ilk yarısı 0-0 bitti. İkinci yarı başlayacak birazdan.
Problem nedir? Elektrik falan kesildi diye okudum ama..
Bu arada böyle olaylar bir bakıma işimize gelebilir :)
Kadırga TV açtım şimdi BUGSAŞ 1-0 yeniyor.
Bugsaş'tan sürpriz olacak bir haber bu..Gelişmeleri takip etmeye devam
Bugsaş 2-0 yaptı.
BUGSAŞ Spor 5-0 önde. Geçen sezon yine Antalya'da oynanmıştı play offlar. Eyüpspor finalde Tavşanlı Linyitspor'a kaybetmişti. Bu sezon çeyrek finalde elendi.
Maçı izleyenlerden bir yorum alabilir miyiz Bugsas hakkında? Bu kadar farklı skor gelirde oyun olarak ne durumdalar acaba.
Play-Off Yarı Final | Adana Demirspor - Bandırmaspor
Tarih: 18 Mayıs Çarşamba
Saat: 19.00
Stat: Antalya Mardan
Yayın: TRT 3
Play-Off Yarı Final | Sakaryaspor - Bugsaşspor
Tarih: 19 Mayıs Perşembe
Saat: 19.00
Stat: Antalya Mardan
Yayın: TRT 3
Umarım Sakarya yine kazanır Bank Asyaya çıkar artık ondan sonrada süper lig yolunda yürür. Forza Tatangalar (: (:
Sakaryaspor mu, Adana Demirspor mu? Kimi istesem bilemiyorum. Ama uzun zaman oldu Adana Demirspor'u Süper Lig'de görmeyeli. İnşallah önümüzdeki sezon 1. Lig, sonra da Süper Lig olur.
Konya Şeker maçını unuttuk.Artık önümüzde Bugsaş karşılaşması var.İnşallah alnımızın akıyla oyuncularımızın istek arzusuyla Bugsaş'ıda geçip bir adım daha yaklaşacağız şu ligten kurtulmaya.
Yaklaşık 1 saat sonra Adana Demir - Bandırma yarı finali var TRT Spor ekranlarında.
Her ne kadar Adana Turuncuda olsa..
Adana Candır..
Adana hem Turuncudur hemde şimşektir..
Maçı kaçırıyorum malesef. Saat 8'de Denizli'ye gidiyorum. Radyodan dinleyeceğim artık.
Adana Demirspor-Bandırmaspor maçının ilk yarısı 0-0 bitti.
Çok iyi oynuyoruz ama savunmayı bir türlü çözemedik. Tek pozisyon verdik. Umarım ilk yarıdaki performansımızı sürdürürüz.
Bandırma ilk yarı daha iyi gibi gözüktü.Adana Demirspor yorgunda olabilir ama pek istek göremiyorum ben.
Emir sizdeki Ali Serin mi ne yaşı kaç o oyuncunun baya beğendim ben.Orta sahadaki 7 numara sanırım.
Mehmet Şen o 7 numara eleman 27 yaşında prof olmuş.. :)
55 Numaralı forvet çok iyi, tam bir pivot duvar pasları olsun diğer oyuncuları olsun çok iyi pozisyonlara sokuyor..
55 numaralı dediğin Ozanbu sezon 15 gol atsada kaçırma rekorlarıda kırıyor bu sezon yalnız Gozanlı. 55, dikkatini çekiyorum :n:
Yok ben onu demiyorum.Orta sahadaki spikerde dedi sürekli top dağıtan..Herhalde numaraları karıştırdım.Ama o da iyi oyuncuya benziyor.14 gol atıp 32 asist mi ne yapmıştı spikere göre.
Ali Serin..86 doğumluymuş.Bandırma'nın sitesinden baktım.
Adana Demir 1-0 öne geçti...Halil atmış golü...
Bandırma'dan cevap gecikmedi Enver 3 dakika sonra sahneye çıktı ve 1-1 oldu durum...