NTVSpor'a göre biz verecekmişiz.
Yalan haberin dik alası..
Printable View
Bizim yönetim yapmaz öyle şey holoskonun maaşı 1.8 m euro iken.
23 yaşında ki savunma oyuncusu Pál Lázár için kulübü Videoton FC ile anlaşıldı. Oyuncu ilede anlaşıldığı taktirde imza atacak.
Fanatik Gazetesinin bugün ki haberi.
Beşiktaş - Samsun savaşı
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, “Kemal Tokak için Beşiktaş'tan 5 milyon Euro istedik, onlar ise futbolcunun aklını çelmeye kalktı. Bu seviyesizliktir. Beşiktaş ile tüm ilişkilerimizi askıya alıyoruz” dedi.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/ne...1mm1455515.jpg
Beşiktaş ile Samsunspor arasındaki ipler gerildi... Bu sezon transfer döneminde genç isimlere yönelen Siyah-Beyazlılar, Samsunspor’un başarılı savunmacısı Kemal Tokak’ı istemişti. A2 Milli Takımı’nda da görev yapan Kemal için Samsunspor 5 milyon Euro talep edince, Beşiktaş cephesi geri adım atmış ve görüşmeler durma noktasına gelmişti. Ancak Karadeniz temsilcisinin başkanı Kazım Yılmaz, FANATİK’e olay yaratacak açıklamalarda bulundu ve Beşiktaş’a tam anlamıyla savaş açtı. Yılmaz, “Beşiktaş, Serdal Adalı vasıtasıyla Kemal Tokak’ı resmen istedi.
Biz de 5 milyon Euro peşin, Beşiktaş’ın da şampiyon olması halinde 2 milyon Euro bonus istedik. Bu bedelin yüksek olduğunu söyleyip, önümüzdeki günlerde bir kez daha görüşme sözüyle ayrıldılar. Kemal’in 1 yıllık sözleşmesi var. Daha sonra Serdal Adalı futbolcumuzun babasını arayıp, ‘İmza atmayın. Bir sene sonra boşa çıkacak. Biz ona istediği paranın fazlasını veririz’ demiş. Babası da bizi arayıp, durumdan haberdar etti. Serdal Adalı şunu iyi bilsin, bizim paraya ihtiyacımız yok. Samsunspor futbol cambazlarına alet olmayacak. Beşiktaş Kulübü’yle ilişkilerimizi askıya alıyoruz. Bu seviyesizliktir. Samsunspor kulübü böyle oyunlara alet olmaz” dedi.
‘Vazgeçtik’ demişlerdi
Beşiktaş’ın, yüksek bedeli nedeniyle vazgeçtiği Kemal Tokak transferindeki son gelişmelere nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.
Mehmet Ali Sabuncu
http://fanatik.ekolay.net/Besiktas--..._88_228475.htm
Salı ve Çarşamba günü Kemal'in babası ile sözleşme yenilemesi için görüşme yapıldı. Yerel gazetelere göre 3 yıllık anlaşma sağlandı.
Serkan Kurtuluş'ın adı geçiyor. Prensip anlaşılmasına varılmış deniliyor.
Samsunspor'un istediği ücret oyuncunun ederinin çok çok üstünde olsada Beşiktaş'ın yaptığıda oldukça yanlış. Ayrıca Beşiktaş'ın hala neden stoper aradığını anlayamıyorum. Ersan, Egemen, İ.Toroman, Sivok, Sidnei ve 2 tane genç isme sahipler. Gönderilmesi beklenen Ferrari'yi saymıyorum bile.
Ben de şu Türk milletinin her önüne gelen habere inanmasını anlıyamıyorum.
Nerede dedi? Kaynak fanatik olunca öyle dedim ben, herhangi bir televizyon kanalında söylediyse eyvallah. Ama kaynağa bakarsak pek inandırıcı gelmiyor yani :)
Samsunspor Burak Çalık ile imzaladı
18 Haziran 2011 12:48 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, transfer çalışmaları kapsamında Altay'lı Burak Çalık ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/157/burakcalik_DPDJ2.jpg
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, transfer çalışmaları kapsamında Altay'lı Burak Çalık ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Kırmızı beyazlılar, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen ve bazı yöneticilerin katıldığı imza töreninde, Bank Asya 1. Lig ekibi Altay'ın başarılı forvet oyuncusu Burak Çalık'ı 3 yıllığına renklerine bağladı.
Kulüp Başkan Vekili Fethi Eldemir, dış transferde ilk imzayı atmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
Burak'ın takıma kısa sürede adapte olacağına ve Samsunspor'a güç katacağına inandıklarını ifade eden Eldemir, ''Transfer komitemiz şu sıralarda gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Allah nasip ederse kamp gününe kadar sıkı bir çalışma temposu sergileyeceğiz. Hocamızında çalışmaları doğrultusunda takımımızı yeni sezona en iyi şekilde hazırlayacağız. Kısa zamanda güçlü bir Samsunspor'u oluşturmak için yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Burak kardeşimizin transferinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.
Çalık da yeni sezonda Samsunspor'un başarısı için elinden geleni yapacağını vurgulayarak, ''Bireysel hedefler ve Samsunspor'un hedefleri doğrultusunda üst seviyede performans göstereceğim. İki taraf için inşallah hayırlı olur'' diye konuştu.
Banel Nicolita ile anlaşmışlar sanırım..
Dış basında ismi geçiyor ama ilgileniyorlar mı yoksa yalan haber mi hiç bilmiyorum. Yönetimin görüştüğü futbolcuları transferden sorumlu isimler ve hoca + ekibi dışında kimse bilmiyor.
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/i-li...turcji/4719031
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotb...-in-turcia.htm
http://www.samsunspor.org.tr/resimle...622_052068.jpg
Samsunspor Futbol Takımımızda sözleşmesi sona eren Akeem Agbetu, Abdülaziz Solmaz, Alparslan Kartal ‘ın yanı sıra Can Özgür, Musa Büyük, Oğuz Üstünel, Serkan Boydak, Emrullah Şalk ve Mustafa Gürel ile yollarımız ayrılmıştır. Bu futbolcularımıza, Samsunspor takımımıza yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.
Agbetu'dan vazgeçmek büyük hata.
Dedikodu Gazetesine Göre
Banel Nicolita için Nancy ve E. Frankfurt ta devreye girdi. Transferi zor.
Egidio Arévalo Ríos (Botafogo), Serdar Gürler (Sochaux) ve Pál Lázár (Videoton FC) 'a teklif sunulmuş.
arevalo ile anlaşılmış sanırım. dünya kupasında iyi oynamıştı.
Arevalo olduysa Samsunspor mükemmel iş yapmış gerçekten :) Helal Olsun :)
Arevalo Rios ve Pal Lazar Pazartesi imzayı atacaklarmış .
Arevalo baya iyiydi dünya kupasında. Ömer Üründül'ün gözdelerindendi ayrıca :)
Serdar'ın geleceğini sanmıyorum. Marvin Martin takımdan ayrılırsa - ki öyle gözüküyor - Serdar o bölge için tek adayları. Ondan çok şey bekliyolar.
Dedikodu Gazetesi
Egidio Arévalo Ríos (Botafogo) ve Pál Lázár (Videoton FC) Pazartesi imzaya geliyor.
Serdar Gürler (Sochaux) ile hafta içi son bir görüşme yapılacak.
Ivan Ergić (Bursaspor) ve Ufuk Selim Teber (Kayserispor) ile görüşmeler devam ediyor.
Ergiç ve Teber serbest abi.Ortasaha için çok iyi olur.
Ivan Ergiç'le Selim Teber gelirse gerçekten de Samsun'un sırtı kolay yere gelmez.
Samsunspor'da iki transfer
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
26 Haziran 2011 Pazar - 11:40
AA
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un, Macar Pal Lazar ve Uruguaylı ön libero Arevalo Rios ile anlaşma sağladığı bildirildi.
Kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarında Macaristan'ın Videoton takımında forma giyen savunma oyuncusu Pal Lazar ile Brezilya'nın Botagofo takımında forma giyen Uruguaylı ön libero Arevalo Rios'la her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Bu iki oyuncuyla en kısa sürede sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Yılmaz, iki oyuncunun da Samsunspor'a güç katacağına yönetim olarak sonuna kadar inandıklarını belirtti.
Pal Lazar ve Arevalo Rios'u takıma dahil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan başkan Yılmaz, ''Bu iki oyuncunun Samsunspor'a büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Transfer çalışmalarımıza hocamız Vladimir Petkoviç'in istekleri doğrultusunda devam ediyoruz. Yönetim olarak takımımızın Spor Toto Süper Lig'de en iyi şekilde mücadele etmesi için yönetim olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Takım yarından itibaren teknik direktörümüz nezaretinde hazırlıklarına başlayacak. İddialı bir takım oluşturarak başarısıyla adından sıkça bahsettiren bir Samsunspor izleyeceğiz.''
Yılmaz, Samsunspor'un geleceği için transfer çalışmalarını hassas bir şekilde sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.
Dedikodu Gazetesi
Serdar Gürler (Sochaux) ile kesin olarak anlaşıldı. Sadece sözleşme süresinde sıkıntı var. Yarın imza atacak.
Dedikodu Gazetesi
Arevaldo bugün, Lazar Çarşamba gelip imza atacak.
Selim Teber ile anlaşıldı.
Serdar Gürler sağlık kontrolünde akşam imza atacak.
Ergiç ile ufak pürüzler var.
Serdar Gürler alındıysa helal olsun Samsun' a .