Atilan gol sayisi ile orantili bir miktar da UNICEF e bagislanacak sponsor bir firma tarafindan. Inadina maclar da golsuz bitiyor surekli :D
Printable View
Xavi'siz Messi bir hiç oluyor gördüğünüz gibi :) Arjantin gruptan çıkamazsa kötü olur ama son maçı alacaklarını düşünüyorum...
Hayatımda Arjantin kadar kişisel bir hücum hattı görmedim. Maradona dönemindeki gibi fiyasko bir kadro yok ama hücumda Messi dışında bir adamı boşa kaçırıyım, başkasına oynayayım diyen bir adam yok. Messi de normalde yapabileceği hareketleri baskıdan yapamıyor, kişisel oyunu denediğinde pek başarılı olamadı.
Messi şu an için 2 numara ama Maradona'nın değil Pele'nin arkasında. Girdiği bütün Dünya Kupalarını kazanmış bir adamın, o zaman savunma yoktu gibi nedeniyle Maradona'nın arkasına konmasını anlamıyorum. Messi de Maradona'dan çok daha komple bir oyuncu. İlerde Arjantin'e Dünya Kupası'nı aldıracaktır.
Şu Xavi'siz Messi olayına deli oluyorum ya abi cidden maçları nasıl izliyorsunuz siz. Messi yine Barca'daki Messi etrafındakiler de sorun var. Messi yine 3-5 kişiyi çalımlıyor, yine şut çekiyor yine pas atıyor, Barca'daki oyununun aynısını oynuyor hatta daha da zorlayıp orta sahaya gelip çalımla pasla falan oyun kuruyor ama Arjantin'deki diğer elemanlar sağolsun ne araya kaçıyor ne doğru düzgün pozisyon yaratabiliyor ne doğru düzgün şut çekebiliyor tabii bunların sonucunda da Messi'nin istatistiklerine gol veya asist yazılamıyor. Şu yanlış anlaşılmayı bi düzeltelim. Messi Çin Milli takımında da oynasa aynı Messi İspanya'da da. Sadece İspanya'da Messi'nin pasına hareketlenen ya da Messi'ye pozisyon hazırlayan adamlar olduğu için istatiksel olarak aynı gözükecek.
yalnız ikidir messi dünya kupası'ındakinden rezil bir oyun oynuyor. dünya kupası'ında yine üç beş hareket, çalım, pas neyin yapmıştı. burada sanki sahalar dar geliyor oyunculara. çok garip.
Kesin lanetli bu turnuva kesin. Ne goller kaçıyor öyle yahu.
Bolivia - Kosta Rika maçının ilk yarısı çok iyiydi. Ama o top kaleye girmiyor.
2. yarıyı izliyim dedim 2 gol geldi :D :D ama bir o kadar da çok kaçtı :D
Bolivia - Kosta Rika maçı bitmek üzere. 2-0 önde Kosta Rika. Joel Campbell müthiş dikkat çekti bu maçta. Henüz 19 yaşında. Tren gibi gidiyor adam topla. 22 yaş ortalaması olan ve 3-5-2 oynayan takımı izlemek çok zevkli. Son maçlarını kaçırmayın derim.
Joel Campbell çok dikkatimi çekti maçta genç oyuncuymuş bide umarım kulüplerimiz alabilir bu çocuğu çok iş görür...
Campbell neydi öyle ya.İlk maç sahada süründü koşmadı bile
Joel Campbell büyük futbolcu olacak gibi duruyor.Benim favori takımım Şili bugün Uruguay'ı yenecektir, güzel maç olur.
Şili benim favorim bu turnuvada...Şampiyon olurlarsa hiçte sürpriz olmaz...Bugün inşAllah Uruguay'ı yenerler de Muslera gelir bir an önce :D :D
Şili çılgınlık peşinde. 3'lü savunmayla oynuyolar ve çok hareketli olmaları sebebiyle dağıtıyolar Uruguay savunmasının dikkatini.
Birde Coates'e dikkat bu maçta. Lugano'nun partneri durumunda.
İlk yarı bitti. Akılda kalan pozisyon : )
http://s7.directupload.net/images/110709/pj8tbjnf.swf
Hangi kanal veriyor
a haber veriyor
Şu maçları izlemek için başlayana kadar bekliyorum. Maçlar mı çok sıkıcı, ben mi yaşlandım anlayamadım ama maç başlayınca uykum geliyor yahu.
hele meksika peru maçı beni benden aldı.Artık çeyrek finale kadar sabredeceğiz çeyrekte sıfırdan başlıyor bu kupa :)
Kosta Rika-Bolivya ve Şili-Uruguay maçı gayet iyiydi bana kalırsa...Takımlar Çeyrek Final'den sonra kasmaya başlar diye düşünüyorum...
FM 10'da değişilmez adamımdı Jadson.İyi bıraktı köşeye. :)
Youtube dan canli olarak maclar izlenebilecek deniyodu. Ordan izleyen var mi?
Çokta iyi bir maç oLduğu söyLenemez. Jadson un goLü güzeLdi. Ganso bir türLü kendisini gösteremiyor. Şu anda çok formda oLan bir RonaLdinho oraya iyi giderdi asLında. BreziLya Liginde goL kraLLığında zirvede şu anda.
atamayana atarlar neymar kaçırdı paraguay çaktı
Valdez de topu en kapali koseye atti ama top gene gitti bos koseyi buldu kendi :n:
paraguayda sol kanattakki adam pire gibi :D
AHaber Spikeri : hep aynı çalımı atıyor Ganzo :D
gece gece gülümsetti:D
paraguay oley çektiriyo brezilya yerlerde:D
Neymar felaket oynuyor.Ayağına gelen top eriyor.