E grubu enfes.. :)
Printable View
E grubu enfes.. :)
Romanya ile 2.lik için çekişiriz. Kura hayırlı olsun.
A grubunda 1. olacak takımı seçmek zor bana göre. Belçika ve Hırvatistan'ın çekişeceği kesin. B grubunda İtalya şanslı ama sürpriz olma ihtimali var. C grubunda banko Almanya lider, İsveç zorlar onları. D grubunda eğer Estonya'ya, Andorra'ya saçma sapan puanlar kaybetmezsek liderlik şansımız çok yüksek bana göre. Hollanda kağıt üzerinde favori ama biz yeneriz onları. E grubunda İsviçre grubun ballısı olarak çıkar. F'de Portekiz ve Rusya çekişir. G'de Yunanistan ilk 2'de olur ama diğer takım hiç belli olmaz. H'de İngiltere n'olursa olsun DK'ya gelir diye tahmin ediyorum diğer takımda Ukrayna olur gibi. I zaten evlere şenlik. İspanya banko lider 2.'de saçmalamazlarsa Fransa olur.
Burada da 2. olamazsak bırakalım bu işleri artık... :)
E,F,G grupları kek gruplar olmuş,bu gruplardan birine düşebilseydik...
E grubu tam traş. Yunanistan yine kek kura çekmiş. Çok şaşırdım (!)
Bu takım bu gruptan çıkamaz. Romanya ve Estonya'da kesin puan kaybederiz bence. Macaristan'da etme ihtimalimiz yüzde 50...
Hollanda grubu kayıpsız kapatabilir. veya Türkiye'de puan kaybeder. büyük maçlarda güveniyorum takıma ama ufak maçlarda facia oluyor hep.
Kuzey takımlarına karşı hep şanssızız biz. kilitlerini açamıyoruz. romanya kadro açısından fena bir takım değil onlarda tehlikeli.
bana göre çektiğimiz en iyi kura Macaristan. gerisi çok da süper olmamış
I grubunda Belarus sürpriz yapabilir Fransa'ya karşı. Hatta bizde 2. olalım Belarus'la eşleşelim Play-Off'ta.
A Grubu=Bildiğin ölüm grubu,en son torbadan gelen Galler bile çıkabilir gruptan
B Grubu=İtalya çıkabilir,ondan sonra ya Çekler ya Danimarkalılar gelir.
C Grubu=Almanya 1. İsveç 2.
D Grubu=Yine rahat olmadığımız bir grup daha.Hollanda 1. Romanya 2. diyorum
E Grubu=Özetlerine bile bakılmaz.Norveç-İsviçre bedavadan kupaya giderler.
F Grubu=Portekiz 1. Rusya 2.
G Grubu=Yunanistan yine çok rahat bir kura çekti ve rahatlıkla kupaya gidecekler.
H Grubu=İngiltere as oyuncularını götürmese bile bu gruptan çok rahat çıkar.Hatta puan vermez.
I Grubu=İspanya,Fransa gidecektir.
Ben Yunanistan kadar ballı bir ülke görmedim yahu. Yine en kelek grubu çektiler. İnşallah Bosna ve Slovakya geçer Yunanistan'ı. Bizim grup ise çok bıçak sırtı bir grup. Hollanda'dan pek çekinmiyorum açıkçası. 3 ihtimalli maçlar çekincelerim diğer maçlarda. Biz Hollanda'yı içerde dışarda yenip Estonya'ya Türkiye'de yenilebiliriz. O yüzden kazanmamız gereken maçları kazanıp Hollanda'ya yenilmezsek gruptan çıkarız. Çünkü Hollanda'nın Macaristan'a ve Romanya'ya puan kaybedeceğini düşünüyorum ben...
Hollanda bizim grupta alır başını gider zaten ama romanya biraz tehlikeli takım gerçi eski jenerasyonu yok ama yinede bizi 2.likte zorlayan ekip olacaktır.Yunanistanın grubu bence çokta kek falan değil slovakya ve bosna çok fena zorlar onları hatta ben bosnanın 1. olacağını düşünüyorum.Kadrosunu hala yenileyemeyen yunanistan darbesini alır bu sene
İyi kura çektik bence de.
Hırvatistan-Sırbistan maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Hollanda ve Romanya haricinde kağıt üzerinde iyi bir kura çekmişiz.Hadi Hollanda neysede Romanya olmasaymış daha iyi olurmuş.Aslında potansiyelimizi ortaya koyduktan sonra Hollanda ile çok çekişiriz de ama işte bizim milli takım acayip dengesiz.E,F,G gruplarından birisi daha iyi olurdu doğrusu.Neyse hayırlısı artık.Umarım artık Euro 2012 ile birlikte bütün turnuvalara katılma serisi başlatırız.Çünkü katıldığımız her turnuvada renk katıyoruz kesinlikle.
Vay hollanda gelmis maça gideriz artik :D
Romanya'dan ne kadar bu kadar çok çekiniyorsunuz anlamıyorum ne yaptı bu adamlar :)
Romanya artik eski romanya degil. Küçük takimlari hafife alip puan kaybetmeyelimde
sanki turkiye eski turkiye yabanci hoca hiddink ile olmaz bu takima turk hoca eli degmesi lazim
Hollanda - romanya - macarlar en cok zorlancagimiz maclar gruptan cikamayada biliriz cunki futbolumuz hic tat vermiyor
Bence kura iyi ama 2.'lik bile kesin değil. Hiddink bile takımı bir yere getiremiyorsa kabullenelim artık, abarttığımız kadar iyi değiliz, savunmamız Gökhan Gönül dışında zayıf, hücum hattı Arda'ya bağlı. Bir tek sağlam bir ortasahamız var ama diğer eksiklere yetmiyor demekki.
Aslında kadromuz fena değil banko oynayacak Nuri sahin ve Mehmet Ekici var daha başka yetenekli genclerde var takım bir birine alışması lazım
1 sene içinde kadrolar biraz değişebilir bence.Aslında güzel kura çektik ben artık gidelim diyorum şu 2014'e.
:)
Romanya'nın yeni jenerasyonundan (87-90 doğumlulular) 1 tane yıldız adayı gösterin diyeceğimki tamam haklısınız... Kendimizi şu an Romanya ile kıyaslamayalım. Biz Romanya'nın çok çok önündeyiz. Bu kadar aşağılık kompleksinide gerek yok. Zaten Mutu, Chivu gibi isimler milli takımı bıraktı Romanya'da...
Grup aslında hiç de fena değil. Şöyle bir Euro 2008 dönemi olsa liderliğe bile göz dikerdik ama şimdi elimiz eteğimiz tutuşuyor hale bakın.. Kendi kimliğimize büründüğümüz halde çıkmamıza bir engel yok bence..
Romanya ve Macaristandan değil ama korkum Andorra ve Estonyaya puan kaybetmek. Bizim adetimizdir okyanusları, denizleri aşar derelerde boğuluruz. Grupta Hollanda olabilir ama kendimizide o kadar hor görmemek gerek bizde kötü bi takım değiliz. Allahın izniyle bu Dünya kupasında arzı endam edeceğiz biz ben buna inanıyorum (:
Eğer Hiddink Gökhan Zan gibi oyuncuları kadroya alırsa ilk 2'ye gireceğimizi sanmıyorum.:)
Hollanda dışında çok iyi kura bence. Hollanda'ya ise her 2 maçta da yeniliriz bence,çok net. Hali hazırda son Dünya Kupası finalistiler ve özellikle elemelerde bilekleri bükülmüyor. Son 3-4 eleme grubudur neredeyse puan kaybetmiyorlar. Ama yine de 2. oluruz diye düşünüyorum.Macaristan ve Romanya eski güçlerinde değiller.
Nasıl kura çekersek çekelim 2.liklere alışkın olduğumuz için, play-offlara hazırlıyalım kendimizi.. :)
Aslında her şey ortada :) Ne Hollanda'yı liderlik için zorlayabilecek bir takım var ne de bizi ikincilik için (:
Çok güzel bir kura oldu . Lider olarak çıkacağımızı düşünüyorum ...
Son Dünya Kupası finalisti olmasının yanında bir de Hollanda'nın elemelerde de çok rahat olduğu ortada.Bence üçüncü Macaristan olacaktır Romanya'ya göre onlar daha iyi bence şuanda.Estonya ve Andorra ' ya karşı 4/4 yapalım da :D
Romanya ile ikincilik için mücadele ederiz. Hiç de rahat bir 2.lik beklemiyorum. 1.lik zaten hayal ötesi. Hiç de kendimizi şişirmeye gerek yok,o kadar da iyi takım değiliz.Arda'nın ayağına bakıyoruz.
Bence Romanya'dan ziyade Macaristan daha çok zorlayacak.
Bence bu grup tam bir ölüm grubu niteliği taşımakta nedeni hollanda gibi geçen kupanın finalisti ile oynayacağız kendimizi sıkarsak hollanda maçlarından alacağımız en az 4 puan ile grubu lider bitirme şansımız artar aynı şekilde macaristan romanya maçlarından en az 4 er puan alırsak grubu liderbitirme şansımız artar
Bu gruptansa; sırayla G,E, ya da en kötü ihtimalle F grubunu tercih ederdim. Ondan sonra ancak bu grup gelebilir belki tercih sırasında.
Hollanda alır gider ama bu Hollanda'yı deviremeyeceğimiz anlamına gelmez, özellikle deplasman maçında baya taraftarımız olur bu bile bence birşeyler yapmaya yetebilir.
Hollanda alır giderse eğer 2.liğe oynayacak takım sayısı bence fazla, norveç, yunanistan ya da portekiz'in grubuna düşseydik 2.likten daha emin konuşabilirdik.
Ortalama bi kura olmuş ne çok rahat ne ölüm grubu.
Romanya'da Adrian Mutu ve Gabriel Tamas kamptan kaçıp içki içtikleri gerekçesiyle milli takımdan ömür boyu men edilmişler . Chivu'dan sonra savunma ve forvetten en önemli iki oyuncularını kaybetmeleri bizim açımızdan iyi oldu .