-
Evet Litvanya'yı yenemedik fakat bu kendi oyunumuzla oldu. Kaçan serbest atış ve hücumda topu tutamama işin rengini değiştirdik. Fakat oyundan memnunum. Son dakikaları iyi oynamalıyız.
Hido'da bir sıkıntı var konsantre olamıyor gibi geldi bana.
İspanya maçı önemli çünkü hem kendi özgüvenimiz açısından hem de bir üst gruba taşıyacağımız galibiyet açısından..
-
Ben şunu anladım bu turnuvalarda ev sahibi kimse hakemler o takıma yardımcı oluyor şimdi eğri oturup doğru konuşalım geçen senede bizede biraz yardım etmişti hakemler ama bu kadarda bariz bir takıma yardım edilmez yav.Litvanya çok iyi takım üstelik sadece 3 tane üçlük atıyoruz ve de maç hep başa baş gidiyor bizim önümüz açık rahat olalım.adamların 75 sayısının 30'u faul atışı zaten.
-
Üst gruba galibiyetler taşınacağı için çok önemli bir maçtı , pota altımız gerçekten iyi bunu görebiliyoruz ancak son dakikaları oynama yeteneğimiz var diye düşünürken bu maçta çok kötü bitirdik.Verilen kasti faulde ikincinin kaçıp üstüne kenardan başlayıp boş dönünce koptuk zaten maçtan.İspanya'dan önce Polonya maçında kaza yaşamamayı düşünüp bir galibiyet taşımalıyız üst gruba.Eğer İspanya Litvanya'yı yenerse bizim İspanya ile oynayacağımız maçta kazanıp üçlü avarajla lider çıkma olasılığımız olacak.Takıma güveniyorum artık onlar bizden korkuyor.
-
Tamam seyirci avantajı felan bir bahane ile yardım ediliyor ama kardeşim adam üçlüğü çıkardı onuda ver yani...
-
Ben Hidayeti bu kadar kötü görmedim adam vasat arkadaş.Doru dürüst oyun oynadığğını görmedim ben şu 3 maçta.Biraz daha geri planda olmalı artık bence.
-
"İspanya'yı gözüne kestiren iri Türk"
3 Eylül 2011 18:36 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanya'nın Katalonya bölgesinin en önemli gazetelerinden "La Vanguardia", Litvanya'daki 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın en önemli yıldızlarından biri olmaya aday olarak Türk basketbolcu Enes Kanter'i gösterdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/181/enes_5JFH5.jpg
İspanya'nın Katalonya bölgesinin en önemli gazetelerinden "La Vanguardia", Litvanya'daki 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın en önemli yıldızlarından biri olmaya aday olarak Türk basketbolcu Enes Kanter'i gösterdi.
"İspanya'yı gözüne kestiren Türk" başlığını atan La Vanguardia, "2.08 metre boyunda, 116 kilo ve sadece 19 yaşında olan Enes Kanter, basketbolda bir döneme uluslararası düzeyde imza atacakmış gibi gözüküyor" diye yazdı. İlk defa milli takım ile uluslararası bir turnuvaya katılan Türk basketbolcu Enes'in bu zamana kadar oynadığı üç maçtaki istatistiklerinin hiçte küçümsenmeyecek boyutta olduğu vurgulanırken, Portekiz karşısında 14 sayı ve 7 ribaunt ile Türkiye Milli Takımı'nın en iyisi olduğu kaydedildi.
Şimdiden NBA seçmelerinde ilk tur 3. sıradan seçilen Enes için yapılan yorumlarda "Bu zamana kadarki istatistikleri bize gösteriyorki, basketbol dünyasına güçlü bir yıldız geliyor. Kanter'in basketbolda zaferlerle dolu bir sayfa açıp açamayacağı sorusunda önümüzdeki birkaç yıl belirleyici olacak. Şimdilik, Avrupa basketbolunun en büyük sahnesi Litvanya, onun oyununun zevkini çıkartıyor" denildi.
Şampiyonada "A" grubunda bulunan Türkiye'nin 5 Eylül pazartesi günü İspanya'ya karşı oynayacağı maçı hatırlatan İspanyol gazetesi, "Umarız, gelecek vaat eden bu Osmanlı genci, İspanya karşısında bir mola verir" ifadeleri kullandı.
-
Dünkü maçı Hidayet yüzünden kaybettik desek yanlış olmaz, hakemler de özellikle son bölümde çok taraflı karar verdi ama Hidayet kafa olarak maçta değildi, olmayacak işler yaptı.
Şimdiye kadar ki maçlarda en çok beğendiğim oyuncu Emir Preldzic, takıma müthiş katkı veriyor onun oyunda olduğu bölümlerde milli takımı izlemek büyük bir keyif.
-
Emir çizgiden bir sprintle potayı buluyor :D
-
Preldzic'in verdiği katkının aynısını Hidayet'tende alsak mesela dün Litvanya'ya 20 sayı fark atardık..
-
Dinlenmiş bir milli takım bugün Polonya'yı farka boğacaktır. Zaten çabuk fauller alan bir takım Polonya. Onları 6 maçtır yeniyormuşuz bu da güzel bir ayrıntı. Bugün Enes-Emir-Cenk baya katkı verecektir.
-
-
-
Quote:
Originally Posted by
SAİT71
18:45'de oynanacak...
17.45 maçın saati.
-
-
Fikstüre bakınca 18:45 yazıyordu, demek ki yanlışmış :)
-
arkadaslar maçı digitürk webtv den izliyen varmı bende teknik bir hata olustu falan diyo
-
-
17-14 Polonya ilk çeyrek bitti.
-
Cenk Akyol'un torpili nerden acaba..
-
Hiç konsantre değil takım
-
-
Omer asik ve oguz savas hic iyi degil
Omer onan gs-fb derbisinde sanki nba yildizi gibi oynuyordu bu macda begenmedim.
tutku acik gibi bir oyuncuyu almiyorlar yazik ne diyim :D
-
-
Yuh ya nasıl bir şey bu :S
-
Enes sanki uzun yıllardır milli takım formasını giyiyormuş gibi takımı sürüklüyor helal olsun.
-
Şuan Enes ve Emir sırtlıyor tamamen takımı yalnız cok basit sayılar yiyoruz ve hatalar yapıyoruz
-
Kasti faul + 2 sayılık basketi verdi hakem skandal :S
-
Napıyor bu hakem yahu noluyor ?
-
Bir hakem skandalı silsilesi yaşandı. Farkı eritti hakem. Allah belasını versin.
-
İhsan Bayülgen bir çeyrek sonunda basket yemiyelim dedi 7 sayı birden buldular.Hakem skandal yaratttı resmen.Heralde dedi son çeyrek başa baş geçsin diye.
-
Bravo hakemLere. Litvanya maçında başLamışLardı daha kuyumuzu kazmaya.
-
Dünyada heralde bir tek bizim başımıza gelir aynı pozisyonda basket faul,teknik faul ve kasti faul.
-
Bizimkilerin hatası. Avanakça hatalar yapıyorlar sonra hakemleride yenmek zorunda kalıyorsun...
-
-
Hakem felaketine rağmen son 5 dk ya önde girdik böyle devam.
-
Enesin orada ribaundu alıp faulü alması bizi rahatlattı iyice. Son smaç müthişti ayrıca... Bu maç baya yıprandık.
-
ahahahha yine centilmenlik dışı.
-
Ondan önceki üçlüğü kaçırmasak yine böyle olmazdı. Adamlar üçlüğü atıyor bizimkiler kaçırıyo
-
Hakem skandal ötesi. Fiba bir daha maç verirse yazık...
-
son 12 saniyeye 1 sayı geride giriyoruz. top bizde...