Asisti Britanya yapmıştı bakalım bu sefer asist yapan olucak mı
Printable View
Asisti Britanya yapmıştı bakalım bu sefer asist yapan olucak mı
Bizim takım bu gece uyumasın sabaha kadar serbest atış çalışsın.
Şimdi Sırplar ve Almanlarla aynı puandayız...Son maç Litvanya'dan asist bekleyeceğiz bizde kazanacağız başka çaremiz yok...
Sırbistanı yener, Litvanya da Almanya'yı yenerse biz çıkıyoruz. Sırplar bizi yener, Almanlar Litvanyayı yenerse onlar çıkıyor. Karışık bir durum var ortada :)
Abi şurdan şu olsa burdan şöyle yapsalar filan diye diye geldik buralara yine aynı hesapları yapıyoruz. Böyle ilerlemek dünya ikincisine yakışıyor mu hiç? Geçen seneki takım şu andaki takıma 30 sayı filan fark atar herhalde. :)
Litvanya Almanya'yı rahat yener, çünkü İspanya ve Fransa ile grup birinciliğine oynuyorlar. Ama biz Sırbistan'ı yenermiyiz umutsuzum. Bugün İspanyayla bir daha karşılaşmamak için maçı bıraktılar sanki. O kadar eminler bizi yeneceklerinde. benim bir iki sorum var, belki ben yanılıyorum..
1. Geçen senelerde Ersan 3 numara oynarken minimum 15 sayı atıyordu. Şimdi neden boy dezavantajı varken onu 4 e aldık?
2. Ender, Kerem, Ömer, Sinan 4 lü guardlarımızdan sayı atan oldumu bu turnuvada?
3. Serbest atış becerisi hiç geliştirilmezmi?
Ender, Kerem ve Hidayete yol vermeli. Hele Ender ve Kerem hiç yoklar ortada, Ersan-Emir ikilisini 3 numarada kullanmak lazım. Enes de ilk 5'e girebilir. ama takım guard namına birşey yok. Almanya'nın adını ilk kez duyduğum oyuncusundan 5 üçlük yiyoruz. Bizimkiler 10 maçta atamaz 5 üçlüğü..
Burada olmayı haketmiyoruz.
Yazık!!!.....
Ersan atış bile yapmadı.
O ilk kez duyduğun herif keskin şutör aslında.
Ersan geçen sene 4 numara oynuyordu yine, bu seneki performansı kötü sadece. O da hücum performansı savunma olarak şuan Ersan'dan yeteri kadar verim alıyoruz. Almanya karşısında yine çok kötü değildik, çok aşırı bir sayı yemedik. 73 sayı ki zaten 73 sayının bir bölümünü yemek için verdik, yani faul yaptık falan fişman. Şöyle bir problemimiz oldu, ekstra paslar yapılırken kafamız karıştı, seçeceğimiz üçlükçüyü belirleyemedik ve 3 üçlük yedik, kilit nokta. Daha sonra Offence play'lerimiz de fazla 1on1 oynadık, topu getiren rakibini karşısına alıp sokakta oynarmışçasına teke tek oynadı, yada Lebron gibi de diyebiliriz ehuehue. Bizim offence'te yapmamız gereken şey çoğunlukla ikili oyun, ya da pota altında post birebirleri olmalıydı. Niye yapmıyoruz abicim ya, ORHUN ENE KARDEŞİM, NASILSIN KARDEŞİM, PLAYLERİNE EL ATAYIM BİR.
Sırbistan'da hücumumuzu düzenlersek nema problema, ancak yine aynı hataları yaparsak bittik.
izlerken işkence gibi geliyor artık.O kadar basit hatalar yapıyoruz ki NBA oyuncularımız bile çok çok amatör hatalar yapıyor.Bu kez olmayacak gibi sırplar bizi parçalar
Önümüzde Britan'ya örneği var önemli olan Bizim kazanmamız ve bu oyunla kazanamayız ya akıllarını başlarına alacaklar ya alacaklar başka yolu yok bunun :tur: :0:
Sırbistan'ı yenebilirsek çeyrek finalist olacağımızı düşünüyorum. Yalnız hücüm yönünden çok sıkıntı çekiyoruz ve bunları gideremezsek kesinlikle işimiz çok zor .
Sırpları yenmeliyiz ancak şu takıma bakınca o ruh halini göremiyorum. Bugün O.Savaş leblebi gibi basket yerken girmedi, adamlar ellerini sallayarak basket attılar. Bu takım bu sene birşey yapamayacak...
Bir an önce eLensinLerde artık bizde bu işkenceye katLanmak zorunda kaLmayaLım. Serbest atış atamıyoruz, 3 sayı atamıyoruz, boş atışLar kaçıyor. Bu sürekLi oLuyor. Biz izLeyenLer resmen kanser oLuyoruz.
Tanjevic'in ilk yıllarını hatırlayan var mı? Yaptığı saçma sapan kadro seçimlerini falan..
Tanjevic yeni bir jenarasyonu yeni bir sisteme aLıştırmaya çaLışıyordu. O yüzden o zaman yaşananLar ne kadar çok eLeştirmiş oLsakta kabuL ediLebiLir durumLardı. Orhun Ene nin eLinde Dünya 2. ünvanı taşıyan bir takım var ve bu takıma iLave oLarak PreLdzic ve Enes gibi iki tane daha ekstra adam girdi.
Amatör adamların yapmayacağını yapıyor oyuncularımız.Buda onların konsantrasyonlarının ne denli kötü durumda olduğunu gösteriyor.
Bu kadar serbest atış kaçırıldığına da ilk kez şahit oldum.
Şans yine yüzümüze gülecek bi süpriz yapıp Sırpları yenicez . Bugün o turu atlicaz inşAllah. O saatten sonra takım toparlanacak ve geçen seneki heyecanı bize yaşatacaklar. Ben buna inanıyorum.
Geçen sene 11Eylülde Sırpları yenip finale çıkmıştık.
365 gün sonra, yeniden. Ehueueh
Artık şu andan itibaren maçın anahtarının iyi savunmada olmadığını görüyoruz. Biz zaten iyi savunma yapıyoruz, penetre'lere ve ikili oyunlara karşı gayet iyi bir direncimiz var. Şimdi yapmamız gereken hücum organizasyonları. Otuzüçbindokuzyüzkırkdokuzuncu kere söylüyorum, artık pivotlarımızın potaya yakın bir şekilde birebir ve ikili oyunlara dönmemiz gerek. Ya da şu üçlükleri Cenk Akyol'a yaratmamız da olabilir. Serbet atıştan medet ummayalım artık, yapamıyoruz bunu. Bu kadar. Sırbistan'ı yenmemiz için napıcaz? Yaptıklarımızı. That's all.
Bizim maçı bilmem ama Litvanya Almanya'yı yenecek gibi bir his var içimde :/
e bizim işimize yarayan da o değil mi :)
Gerçekçi olmak gerekirse şu oyunla Sırbistan'ı yenmemiz mucizelere bağlı.
Umarım yarın hücum'da iyi işler yaparız yoksa Sırbistanı yenmemiz zor ama yarın iyi oynayacağımızı düşünüyorum nedense kadar maçlarını iyi oynuyoruz :)
Şanssızlık peşimizi bırakırsa rahat kazanırız ama malesef peşimizi bırakmıyo.
Tarih Yine 11 Eylül Ve Yine Kader Maçı Rakip Aynı Başarılar 12 Dev Adam Yenicez Sırbistan'ı :)
Ben pek ihtimal vermiyorum yenebileceğimize ama hayırlısı...
kötü basladik, serbest atislari yine kaçiriyoruz
Şu serbest atış konusunda adamı kanser eder bunlar ya.
iyi guzel fark 3e kadar inmisti simdi 6
serbest atislari atsaydik öndeydik suan
farki 3 puan'a indirdik birazdan son çeyrek
hadi 4 saniye kaldi fark 1 puan
Geçen sene olan şey olur mu? Yürek dayanmaz vallahi yürek...
Kaybettik...
murat murathanoğlnun da dediği gibi "söyleyecek bir şey yok"