İlk yarı inlemesi çok normal. İnter taraftarının 45 dakikalık bir susma protestosu vardı.
Printable View
Neyi protesto ediyorlar ?
Şuan trabzon çok iyi ilerliyor böyle devam etmesi lazım dengeli ve dikkatli olup interi sinirlendirmesi lazım sonradan kontrolden çıktığı zaman interi yakalrsa trabzon maçı bile alabilir
Trabzonu bu maçta çok beğendim inter çok yorgun gözüküyor kafalarında bişeyler var sanki çok sıkıntılı gibiler sanki ev ödevlerini yapmamışlar hocanın maçtan sonra atacağı dayak falan akıllarında gibi.
Amma frikik kullandı İnter yahu.
Trabzon ne top oynuor abi ya interi yari sahaya yikti
İnter çıkamıyor .
Valla İnter çok isteksiz dağınık durumda bu arada Trabzon çok Formunda fakat inter bu ne yapacakları belli olmuyor
http://i.imgur.com/qqXqF.jpg
Sapara ve Vittek kesinlikle girmeli oyuna. :) Bu arada, İnter'in yedek kulübesi zayıf, Trabzonspor'un puan alacağına dair inancım artmaya başladı. 1 puan bile büyük başarı olur. :)
Ts puanı alacak harbiden.
Yabancı biri maçı izlese sanki trabzonu inter interi trabzon sanıcak okadar farklı oynuyor trabzon şuan
Sapara Girip Halil cikabilir.. trabzon gercekten cok guzel top oynuyor inter istedigi kadar kotu oynasin futbolcularin hepsi trabzonlu topculardan kaliteli. bu arada trabzonun sol bekini begendim hizli bir adam..
sapara girdi - alanzinho cikti dogru bi degisiklik alanzinho sari karti var.
trabzonda baya bi sari oldu umarim kirmizi yemeyiz...
sapara sakatlandi cikiyor sert basti ayagina rakip.
Tolga harika cikartti..
Helal Tolga süpersin!
Bu kadar kötü bir İnter'e karşı iyi oynayan ve cırmalayan bir Trabzonspor'da, Adrian ve Burak da olsaydı sahada ne olurdu acaba diye merak etmiyor değilim. :)
Ts'de biri girsin artık . 10 kişi olmuyor .
Ts'de biri girsin artık . 10 kişi olmuyor .
Goooooooooooooooooooool!
gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll goooooooooooooooollllllllllll goollllllllllllll
GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Celustska GOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Halilin Hakkini yemiyelim fuze gibi vurdu direkte patladi ve sahnede celutskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gol be, harikasın Trabzon :)
oooo trabzonspor oooo trabzonsporrr
Goooooooooooooooooooooool
Sizin Allahınıza kurban helal olsun be sizeeeeeeeeee aslanlarım benim :D
Helal bee İtalyada 1-0 tranzon 5 katı olur bee!
zokora yerde inş bişey yoktur
ben bu kadar güzel oynayan bi türk takımı uzun zamandır görmedim çok iyiler helal
Zokoro sakatlandi hay sansimiza ya :(
oh be zokoro Dondu oyuna, helal olsun trabzon 2.ci yari resmen interi sahasina Gomdu helal olsun diyorum.
Helal olsun ! Başkalarına inat desteğimiz Trabzonspor' a !
Helal olsun Trabzona. Ha gayret son 10 dk.
Maç böyle biterse Avrupa Kupaları'nda haftanın sürprizi olur bu sonuç. :) Ama bu sürprizin tesadüf olmadığını bu futbol devam ettiği sürece gösterecektir Şenol Güneş ve öğrencileri. :)
İnterin hocası gülse behzat uygura benzicek :)
Atamayana atarlar.
Celutska ne top oynuyor be abi
Ooooo cok iyi Lille 2 - 2 CSKA Moscow
Dayanin cocuklar 4 dakika daha :)
Ben Cambiassonun topu ısırmasını bekliyorum 100binkere helal tolga
Tolga ne kaleciymiş be hayatının maçını oynadı bugün.
Tolga büyük kaleci.
Zokora'yı alıp getirebilene helal olsun.Yıllarca Fenerbahçe için hayal ettim Trabzon aldı.
müthiş bi adam celutska,kaleci tolga sıfır hata milli takımda oynamasını istiyorum artık,zokora ben bu kadar müthiş oyun görmedim
Avrupa bu, tum Turkiye Trabzonsporlu, ama olmayanlarda var malesef.