Sabrinin baskısını çok beğendim bence seçim güzel :)
selcuk inan nereye vurdun yahu ah ah aricaz bunlari.
gozume carpan takimda su an sabri baya iyi.
2.ci yari hamit yerine emre veya umut girmeli umut girerse burak"i sag cizgiye umut"u forvete cekmek gerek emre girerse sabriyi sag aciga gokhan ile degismeli oynarlar.
Hamit orda acele etmese çekse topu şuan golü biz atmış olacaktık ah hamit :(
Servet stoperse ben uzaydan geldim, böyle şey mi olur ya. Gomez gibi bir ağır vasıtadan tek harekette yediği çalıma bak!
Gomez atti kontradan yedik servet hantal kaldi 2.ci"de donemedi
Servet müthiş bir çalım yedi o kadar basit bir çalım ki.
Gökhan o ne klas çalımdır :)
"Sabri" Xavimisin abi o nasil pasti ya cok ince gordu adam
Servet tam bomba abi ya adamin cikmasi lazim hemen zaten oynamasi hataydi sakatliktan yeni cikmisti.
ceza sahasından gol atmayı beceremezsen sonunda yersin. Kendi ellerimizle veriyoruz maçı. Bu maçtan 1 puan alsak çok iyi olacak. 3 puan alabilecek kapasitemiz normal şartlarda maalesef mevcut değil. Almanya her şartta en az 5 gömlek üstümüzde.
Vasat oynamıyoruz ceza sahasına giriyoruz elbet biri girecek topların :)
Çok saçma bi hata yüzünden gol yememez kötü keşke adam gibi gelip atsalardı böyle devam edersek 1 puan alırız :)
Eğer oyun böyle devam eder ve goldeki gibi kontralar yemezsek elbet bir gol buluruz.Kötü oynamıyoruz.Bireysel olarak yapılan tek büyük hata Servet'in ağır kalmasıydı.
Yok artık selçuk çıktı diyecek bişey bulamıyorum
Tore girdi - s.inan cikti hamit ortada
milli takımdaki oluşumların hiçbiri birbirine uymuyor.
ne tff, ne teknik heyet ne de teknik heyetin çağırdığı futbolcular.
bu yüzden başarıya bir yüzyıl daha var galiba...
Sabri'nin bu oyununu gerçekten beğeniyor musunuz? Ortasahada yaptığı top kayıplarından kaç kez Almanya hücum şansı buldu...Kondüsyonu, çalışkanlığı dışında bir artısı olmayan bir oyuncuyu, özellikle de asli mevkisi değilken ortasahanın ortasında oynatmanın mantığını anlamıyorum, anlayamıyorum...
Hamit napıyosun bugün sen ya bir tane olumlu hareketin yok
Sabri fena değil iyi bile diyebilirim ama her ne olursa olsun mevkisi olmayan yerde oynatılmamalı koskoca türkiye milli takımı burası.
Ayrıca Hiddink'te bi Emre takıntısı var sanırım. Her bulduğu fırsatta oynatmamayı seçiyor. Hamitte sakatlıktan yeni çıktı ve çok daha uzun bir sakatlıktı, Emre'yi oynatmıyorsan Hamit ne alaka hala? Üstelik Selçuk İnan'ı çıkarıp Hamit'i onun mevkisine çekiyor bir de.
Önce hata sonra çok güzel bir pas :D
aynen sabri hatasini telafi etti cok klas pas atti ama boatengde burak kadar hizli mertesacker olsaydi ah ah.. :)
Diyecek bişey bulamıyorum valla dondum kaldım yok böyle bişey bir top bir takımı bu kadar mı sever arkadaş
G.Gonul"un hatasi vardi gibi geldi bana yedigimiz 2.ci golde sag bek bombos"du cunki servet orayi kapatayim derken ...
Gökhan töreyi oyuna alan menejeri kutluyorum 2 atağa giriyoduk pas yapıp artık onuda giremiyoruz :)
arda cikti - kazim girdi hamit neden cikmaz anlamadim.
Hamit'e daha fazla eziyet etmesine gerek yok hocanın.Adam sakatlıktan çıkmış 90 dakika tutmasın sahada zaten hem kötü gününde hem de oyundan düştü iyice
valla 1 puan alsak iyiydi adım gibi eminin vericek maçı almanya belçikaya olmadı bu işte ya .s
almanlar vermez bence belcikaya. almanlar sever turkleri :)
baltaaaa kaan abiye maçtan önce dalgasına demiştim balta bide gol atarmış diye :D
Gol oldu ama geç umarım kalan dakikalarda bu bir ışık olur ve 2-2 yaparız haydi ya iyi oynadığımız maçı elimizle vermeyelim şunlara :/
Hakaaan Goooool