istersen videoyu sana mp3 yaparım:D
Printable View
Millilerin aday kadrosu açıklandı!
A Milli Takım’ın Hırvatistan maçlarının aday kadrosu açıklandı
A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Hırvatistan ile 11 ve 15 Kasım tarihlerinde oynayacağı play-off maçlarının aday kadrosu ile programı açıklandı.
Aday kadroya şu oyuncular davet edildi:
1- Volkan Demirel
2- Tolga Zengin
3- Sinan Bolat
4- Gökhan Gönül
5- Sabrİ Sarıoğlu
6- Servet Çetin
7- Ömer Toprak
8- Egemen Korkmaz
9- Giray Kaçar
10- Hakan Balta
11- İsmail Köybaşı
12- Hamit Altıntop
13- Gökhan Töre
14- Selçuk Şahin
15- mehmet topal
16- Emre Belözoğlu
17- Selçuk İnan
18- Caner Erkin
19- Arda Turan
20- Ozan İpek
21- Burak Yılmaz
22- Kazım Kazım
23- Umut Bulut
24- Halil Altıntop
selçuk şahinin ne işi var bu takımda nalamıyorum mehmet topuzun da muhakkak olması lazımdı bu takımda umaırm kaçırmamışımdır
İleride Burak Arda ve Umut 3'lüsü olamlı.
M.Topuz ve Mevlut yine yok. Ama yine de kadroyu beğendim. İsmail koybasi ni oynatmayacaksA Caner i bile sol bekte deneyebilir. Yeter ki balta oynamasın.
Keşke Mehmet Topuz,Necip Uysal,Alper Potuk ve Semih Şentürk'te olsaydı.
Mevcut kadrodan form durumlarına göre (bi de bana göre) 11
Volkan Demirel
Gökhan Gönül Ömer Toprak Egemen Korkmaz İsmail Köybaşı
Hamit Altıntop Selçuk İnan Emre Belözoğlu Caner Erkin
Arda Turan
Burak Yılmaz
Kazım ve SeLçuk dışında gayet iyi sayıLabiLir. Kazım yerine OLcan, SeLçuk yerine Necip oLabiLirdi.
Serdar Aziz yine yok :S
Semih keşke şu kadroda olmalıydı, rakibi hiç olmassa psikolojik olarak etkiliyebilirdik. Önemli bir ayrıntı gözden kaçmış...
Caner umarım ilkonbirde forma giyer, çünkü onun performansı en kilit olacak isim. Kanatları çalışan bir milli takım rakibini çok rahat yenebilir.
Umarım Burak Trabzon'da yaptıklarını Ay Yıldız'lı forma ile misli misli gösterir.
Mehmet Topuz bundan sonra milli takıma çağrılsa da gitmeyeceğini açıklamalı.
Halil'in olmasına şaşırdım.Sırf Türkiye'de oynuyor diye çağırılmış belli ki.Bu sefer senaryo ters işlemiş :) Önceki maçlardaki ruh devam ederse sahaya çıkacak kadronun pek de bir önemi kalmaz.
semih olsaydı harika olurdu çünkü hırvatistanı piskolojik baskı yapardık semih oyunda olduğu zaman birde eğer sakat olmasaydı yektayı beklerdim ben çünkü çok iyi oynamıştı kayseri maçında harika işler yapmıştı 45 dakika da eğer sakatlanmasaydı girerdi bu kadroya
Bence Semih'in olmaması çok iyi olmuş. Bu seneki Semih resmen bitmiş sahada olmuyor 10 kişi oynuyormuşsunuz gibi duruyor.
Bunun haricinde kadro çok iyi Caner ve G.Töre oynarsa kanatlarda rakibin dağılacağını düşünüyorum.
Selçuk-Mehmet Topuz olsaymış çok iyi olacakmış. Kazım Galatasaray'a geldiğinden beri iyi oynuyor,yadırganmamalı artık bence. Kadroyu beğendim :)
Geçen sezon Volkan, Sercan, Ozan gibi üç genç, yenetekli oyuncumuz vardı. İkisi daha ön plandaydı Ozan'a kıyasla :) O ikili ayrıldı, şimdi birisi Galatasaray, birisi Trabzonspor'da. Ama milli takıma takımıyla yola devam eden Ozan çağırılıyor. Sıra Serdar Aziz'e de gelecek, ama şimdi değil. Şu iki kritik maça çağırılmamasını çok doğru buldum. Ne kadar formda olursa olsun milli maç tecrübesi çok ayrı birşey. Tartışılabilecek bir iki seçim olmuş yine klasik ama genel anlamda memnunum Hiddink'in seçimlerinden. İnşallah yüzümüz güler finallere gideriz.