7. paket mi en son güncelleme ? Unuttum da en son hangisini yüklediğimi.
Printable View
7. paket mi en son güncelleme ? Unuttum da en son hangisini yüklediğimi.
Güncelleme 7 olan son eklenendir.
Yeni güncelleme paketi eklenmiştir. 1. mesajda bulabilirsiniz.
Güncelleme 8
Arkadaşlar ben hepsini indirdim fakat bir nokyatı anlamadım.İndirdiğim bütün zipleri tek bir dosya yapıp players klasörüne mi atıcam yoksa ziplerden çıkan her bir dosyayı ayrı ayrı mı atıcam players klasörüne? Zira birleştirdiğim zaman aynı isimli dosyaları kopyala düzelt diyorum.İçimden bir ses yanlış yaptığımı söylüyor.Yardım istiyorum :D
Ana paketler hakkında kesin bir şey söyleyemem ancak güncelleme paketlerini tek dosyada toplayabilirsiniz. Yani şuan son güncelleme paketi olan 8. paketi diğer güncellemelerin içine atarsanız ve aynı dosyalar için değiştir komutunu verirseniz resimler çalışır.
Ana paketleri de öğrenmek adına ilk paketin config dosyasına sağ tıklayıp düzenle ya da not defteri ile birlikte aç komutunu uygulayın. Daha sonra 2. ana paketin config dosyası içinde aynı uygulamayı yapın. Şayet 1. de yer alan idler 2.'de de varsa birbirini kapsıyor demektir.
Hazırlayanın ve Sunanların emeklerine sağlık...
Ana paketlerle beraber güncelleme paketleri de sunucumuza aktarılmıştır. Sorunsuz indirebilirsiniz.
Torrent dosyası kaldırılmış , pcye format attıktan sonra maalesef yamayı yeniden indiremedim.
Torrent konusunda bilgi eksikliğim var. İnternet üzeri yaptığım araştırmalarda da torrent dosyası oluşturmayı bir türlü öğrenemedim. Bu nedenle torrent dosyası ekleyemiyorum.
Amacım Turksportal'da sorunsuz şekilde ve uğraştırmadan dosyaların inmesini sağlamaktır. Tüm çalışmaları bu nedenle sunucuya aktardık. Torrent olayını öğrenirsem ya da birisi öğretirse kolaylık olması anlamında tüm yamalar için torrent linkini de ekleyebilirim.
Şimdi ben bu yüz paketine tam olarak sahip olmak için;
(Ana Paket 1 Ana Paket 2 Ana Paket 3 Ana Paket 4 Ana Paket 5 Ana Paket 6 Ana Paket 7) diye tek tek tıklayacak indireceğim ve sonrasında ise;
(Güncelleme 1 Güncelleme 2 Güncelleme 3 Güncelleme 4 Güncelleme 5 Güncelleme 6 Güncelleme 7 Güncelleme 8) diyede indirmeye devam mı edeceğim ?
Ayrıca elimde parça parça dosyalar olup ben mi birleştireceğim bir klasörde ? Ana paket diye indirme linklerinde partlar otomatik olarak birleşir onda bir sorun yok anlıyorum ama bu güncelleme olayı kafama takıldı ona göre indireceğim.. Güncellemeden kasıt ne onu anlamadım, yeni yüz eklendiyse buysa amaç 1 e dokunmadan güncelleme 8 i indirebilmem gerekiyor mantıken ?
:0:
Linkler anlattığım şekildemi bilmiyorum ama kafam karıştı şimdi iyice :o
Yukarıda anlattığınız gibi yapmanız gerekiyor. Önce ana paketleri tek tek indireceksiniz. Zaten ilk partı açınca diğerlerini de açacaktır. Güncellemeleri de tek tek içine atıp config dosyası değişsin mi sorusuna evet diyeceksiniz.
Şayet bir sorun olursa tekrar bana ulaşabilirsiniz.
Tamamdır , ayrıca emeğiniz için teşekkürler..
Ben ana paketle güncellemelerin hepsini indirdim fakat sadece bazı güncelleme paketlerindeki oyuncular gözüküyor ana paketten hic bir oyuncunnun resmi gözükmüyor. resim kısmında boş template gibi bir şey var. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Bu arada cache dosyasını sildim ve bundan önce herhangi bir yüz paketi kullanmadım.
s.a dostum appicalition data gözükmüyo bende ne yaptıysam bulamadım bana bi yardımcı olursanız sevinirim dostlar..
Teşekkür ederim
Torrent yokmu böyle indiremem ben tüm updateler içinde olan ?