2.sezonda Türkiye Ligi eylülün ortasında mı başlıyor yoksa ağustosta mı
Printable View
2.sezonda Türkiye Ligi eylülün ortasında mı başlıyor yoksa ağustosta mı
Bir sorum olacak. Turkiye ligini oynayan arkadaslar, ve sampiyonluk yasayan. Bu sampiyonluklari achivments bölimunde görebiliyormusunuz acaba? Sampiyonluklarin o bölumde yansitilmamasi gibi bir soun olma olasiligi var sanirim.
son guncellemelerin yapilacagi, yapilan transferlerin yeni takimlarina eklenecegini, oyuncu guclerinin artacagi yama ne zaman cikacak?
bileniniz var mi?
Bi dahaki ay çıkar yüksek ihtimalle...
Şubat sonu çıkar muhtemelen.
İndirme linki yok mu acaba bunun steam dışında :( ?
ben, benden önceki yorumlara dayanarak söyledim . Türkçe olmadığı için oyunu almadım , korsanı da bakma amaçlı 2 gün oynayıp sildim.
kastettiğim yorumlar
__________________________________________________ _____
Alıntı:
darren1313´isimli üyeden Alıntı http://forum.turksportal.net/vb/imag...s/viewpost.gif
transfer butcesini istedigim gibi ayarlayamiyorum. mesela daha fazla maas odemek icin maas butcesini arttiriyorum ancak ondan sonra bi 15 gun butce ayarlama seysi kitlilenio. simdi bu sorun degil ama o 15 gun icinde oyuncular anlastigimda transferi gerceklestirmek icin adjust budget dememekle kalmio denyo sende bes kurus yok para olana kadar transferi bi hafta ertele dio. e ikinci ertelemede de transfer butcesini arttiramayinca adam gelmekten vazgecio cocuk oyuncagimi bu is dio. transfer yapamaz oldum haliyle.
______________________-
Bu yüzden çok iyi bir adam kaçırdım ama ben bunu sevdim. Anlık değişimler saçma geliyordu. Mantıklı olmuş bence.
Ben de Türkiye Liginde oynuyorum ilk 3 sezon şampiyon oldum ama sadece ilk sezon sonunda şampiyon oldunuz tebrik ederiz tarzı mesajlar geldi. Ayrıca menajer profilinde lig şampiyonlukları 1 gözüküyor 3 olmasına rağmen. Ayrıca achievement kısmında ilk sene türkiye şampiyonu yazarken son 2 senede ligi birinci bitirdi yazıyor.
yeni update ne zaman çıkacak ki?
Tarih yok ama eli kulağındadır. SI Games sadece veritabanı ile uğraşmıyor. Oyundaki teknik güncellemeleri bitirdikten sonra vakit kaybetmeden çıkarırlar sanıyorum ama ne zaman olur bilinmez. Bilmiyorum, belki Mart'ta çıkar, benimki sadece tahmin.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Kanimca subat sonu mart basi arasi cikar yeni yama. Gecen senelere bakarsak bu tarihlerde cikmistir hep
Si Forumlarına Göre Mart Ayının ilk Haftası Çıkabilir...
yeni yama database yaması olucak değil mi yeni kariyere başlamayım yani? malum steam olduğu için pek takip edemiyorum yamaları :)
%90 İhtimalle Database Değişikliği Olacak. Çünkü Araştırmacılarımız Devre Arası Bütün Bilgileri Gözden Geçirdi ve Sİ'ye İletti. 12.2.0 veya 12.2.1 Olarak Gelecek
Sigames iyice işin suyunu çıkarttı artık. Altı üstü patch çıkartacaklar şimdiye kadar çoktan bitmesi lazım. Geçen sene 8 mart bu sene 15 martta çıkar artık. Millet kariyer açmak için bekliyor bunlar uzattıkça uzatıyorlar, adam gibi bilgi de vermiyorlar.
Fm2013 ü yaparken boş zamanlarında bununla uğraşıyorlar heralde. Zamanında 14 şubatta patch çıktığını biliyorum.
Bende patch bekliyorum ama yok :(
Yanlış anımsamışım, geçen sene Şubat ortası çıktı diye biliyordum o sebeple FM'yi uzun süre ertelemiştim yama çıksın oynarım diye. Meğerse 8 Mart'ta çıkmış. Bu sene de böyle olucak sanırım. Epey ara verdik FM'ye , özlemle bekliyoruz :)
Gerçekten kariyer yapmak için 12.2 patch i bekliyorum. Hala çıkmaması sıkıntı verici ...
Önümüzdeki hafta sonuna kadar çıkar sanırım.
SI Gerçekten işin tadını kaçırdı. 80 tl ver orjinal oyun al. Yeni bir kariyer açmak için patch bekle mart ayıda geldi kim bilir ne zaman çıkarırlar. Nisanı bulur heralde
Geçen sene 11.3 8 martta çıkmıştı bu sene 12.2'yi bekliyoruz hatırlatırım.
Bu patch işini Rusya mahvediyor galiba. Adamların transfer sezonu önceki gün bitti eğer daha önce patch çıkmış olsa Arshavin Arsenal'de kalmış olacak.
Rusya'da da sistem değişiyor artık.Avrupa ile aynı olacak onların sezonlarıda sanırım birdahaki yıldan itibaren.
24 şubatta bitmiyor mu Rusya'da transfer sezonu? 10 gün oldu neredeyse transfer sezonu biteli yanlış değilsem.
Evet 24 müş ben yanlış hatırlamışım.
Evet 24 şubatta bitiyor rusyada transfer dönemi. Tahminimce 8-10 mart arası çıkar gibi patch
Pazartesi ya da salı çıkar bence.
Türkiye Ligi statüsünde bir değişiklik olmayacak değil mi? Son halindeki gibi ilk yıl playoff, sonra normale dönüyordur umarım hala?
Çıksın artık.
Nerde kaldı yav ? Bekle bekle ömür törpüsü ...
Halen bekliyoruz :)
Bekleyin, Beklerken Kahvenizi Tatlı Tatlı Yudumlamayı Asla Unutmayın :n: