Yedeklerimiz ile güzel ve net bir galibiyet aldık , bir üst turada yükseldik , tebrikler ve teşekkürler Galatasaray.
Yedeklerimiz ile güzel ve net bir galibiyet aldık , bir üst turada yükseldik , tebrikler ve teşekkürler Galatasaray.
Berk iyiydi yaşına göre. 1996 doğumlu benden 1 yaş büyük. Aydın'a bu haliyle 5 basar.
Berk'i çok istekli gördüm.Sol ayağını baya bir iyi kullanıyor gibi.Ayrıca benle de yaşıt :D Kendime sövüyorum şu an :D Birde fırsatçı bir oyuncu gibi.Mertan,Okan,Berk üçü de güven verdiler.Ah Servet ah :/ Nasıl bir oyundur o öyle.Ayhan'ı ilk yarı beğendim.Engin zaten bildiğimiz gibi.Riera Ayhan ve Engin çıkınca iyice düştü oyundan.Çağlar'da güven verdi.Sercan'da iyiydi.Ufuk'a ayrı bir parantez açmak lazım.Taffarel'in gelişi ile kendini baya bir geliştirmiş Ufuk.Gerçekten yerinde müdahaleler yaptı.Tebrikler Galatasaray'ım :)
Forum kreşe dönmüş yahu :p
Maça gelirsek eger, ben en çok Ufuk'u begendim. Kendini toparlamış. Fazla kilolarını vermiş, kaleci gibi görünmeye başlamış. Çok iyi bir performans sergiledi zaten.
Gökhan Zan basit ve net oynamaya çalıştı, sırıtmadı. Servet'in toparlaması gerekiyor kendisini yoksa bu gidişle yolcu olur Galatasaray'dan. Çağlar'da geçen seneye göre çok daha derli toplu bir görüntü çizdi. Sabri geçen Samsun macından sonra daha iyiydi. 1-2 kez de gol pozisyonuna girdi moral olacaktır bu maç onun için.
Engin'i ben ne yaparsa yapsın begenmiyorum. Eksileri artılarından fazla. Topla çok ama çok fazla oynuyor ve bazen takım arkadaslarını daha çok düşünen biri gibiyken baska bir pozisyonda sacma bir şey yapıp bencilleşebiliyor. Bireysel bir oyun degil bu. Takım oyunu. Daha fazla paylasması lazım. Ayrıca fiziksel olarakta çok yetersiz. 60 dakika şuursuzca koşup dalagını şişiren bir oyuncu Engin. Daha kontrollü kullanmalı gücünü.
Ayhan hücumda beklenenin üstünde bir performans sergiledi bence. Pas trafiginde önemli bir rol oynadı. Yedek kalmasının performansını düşürmesine izin vermemesi sevindirici.
Mertan pek topla oynayamadı ofansta. Genellikle savunma da takıma yardımcı oldu. Rakip ceza sahasına yakın bir defa topla bulustu. O topu da asistle sonuclandırdı. Klas bir pastı.
Riera çok yetersizdi. Yavaş ve bencil bir oyuncu olmuş Riera. İlk fırsatta takımdan gönderilmesi gerekiyor, kazanılamaz bile.
Sercan oldukca etkiliydi. Daha fazla forma sansı buldukca kendini daha da geliştirecektir.
Aydın'ı pek begenmedim. 2 sene önceki hızından da eser yok. Çabalaması iyi, hoş fakat artık daha fazlası gerekiyor oynaması için.
Okan'a ve Berk'e dikkat ettim maç boyu. İkiside solak. Okan ortasahanın ortasında daha etkili gibi geldi bana. Hem savunmada hem de hücumda etkiliydi. Pasları isabetli, oyun görüşü gayet iyi. Çalışkan bir görüntü çizdi. Oyunu biraz daha dikine oynarsa daha da iyi olacaktır.
Berk'i 10 dakika izleyebildik fakat tek pas düşüncesi gayet iyiydi. Bu gençler de potansiyel eskilere göre daha fazla gibi.
Ayrıca söylemeden edemeyecegim, gözlerim Cem Sultan'ı aradı. Keşke hala takımda olsaydı..
Adana Demirspor takımı futbol oynamaya gelmişti. Bu çok olumlu bir şey. Genelde alt liglerdeki takımlar kasaplık yaparlar fakat Adana Demirspor futbol oynadı ve bir çok da pozisyona girdiler. Zevkli, karşılıklı bol pozisyonlu bir maç izledik.
Son paragrafıda Adana Demirspor taraftarlarına ayırmak istiyorum. Taraftarlık budur. Maça eglenmeye ve yalnızca takımlarını desteklemeye gelmişlerdi. Olması gerekende budur işte. Gol olmuş olmamış umurlarında degil. Tabii sonucun bastan belli olması psikolojiside vardı üzerlerinde fakat eger her maç bu havadalarsa bu gayet olumlu bir şey bence. Tabii ki daha taraflı olabilirler kendi liglerinde. Sempatiktiler. ;)
Adanademirspor'u kutlamak lazım. Galatasaray'dan çok üstün oynadılar ama son vuruşlarda kalite farkı ortaya çıktı. Maçın hakkı bu değildi.
Ben 16 yaşında İbb genç takımda oynuyordum adam 16 yaşında Galatasaray A takımda oynuyor :D
O kariyerde bi adamin bu duzeyde bi maca konsantre olmasini beklemeyin.
GS nin altyapisi cok iyi calisiyor, kutlamak gerekir. FB nin de buyuk yatirimlari var bu kanala ama neticesini pek alamadik henuz. 45 dk bile zor tahammul ediyoruz. [Orn:Gokayin bu haftasonu 45te cikmasi]. Terim sirf bu yonuyle bile takdir edilesi bi koctur. Acikcasi FB nin kupa macina hangi kadroyla cikacagini cok merak ediyorum. Terim, kupa macini bile beklemeden lig maclarinda genclerin onunu acmis durumda ...
O kariyerde bir adamı üst düzey maçlarda da göremedik. En azından bu maçta gösterseydi diyorum. Ne zaman motivasyonu yakalayabilir.
Adaşı beğendim bugün iyi kurtarışlar yaptı. Fakat maçın en iyi oyuncusu bence Ayhan'dı. Harika bir oyun sergiledi
Bugün maçtaydım.Rahat bir galibiyet aldık.Pek söylenecek bir şey yok maç hakkında.
Adana Demirspor seyircisi gerçekten iyiydi bugün.Maç boyunca susmadılar.Bilmiyorum tvden sesleri nasıl geliyodu ama Arenayı salladılar.
Meşaleleri gördük :)
Pankartta açmışlardı sanki ama göremedik.
Dün tribünlerde olay olmuş 1 kişi bıçaklanmış lakin olaydan ziyade bunun yansıtılması benim garibime gitti.
Kimi gazete 1 kişi bacağından bıçaklandı 4 kişi gözaltına alındı yazmıış
Kimi basın yayın kaynakları bu olayı es geçmiş haberini bile yapmamış.
Kimi gazete Ufak arbedeler yaşandı yazmış
Kimi gazete Tırnak makasının törpüsüyle yaralandı yazmış
Orada bir bıçaklanma olayı yaşanmış ama inanın basının izlediği şu yol o bıçaklama olayından daha vahim.
Arenayı inlettik resmen. Babam yüzünden gidemedim maalesef orda olmak isterdim ama :/ Süper de bir futbol oynadık ama maçta tecrübe faktörü ön plana çıktı.Yedek ağırlıklı bir kadromuz olsa da kaleye metin aktaş geçmeliydi bence en azından tecrübesi vardı. Herneyse , biz futbolumuz ve taraftarımızla istediğimizi fazlasıyla aldık.Hele ki 60. dakikalarda falan Napiim cebimdeki milyon doları sen şampiyon olmayınca sesleri gelince TVden ben de evde bağırdım :D Her zaman dediğim gibi ADSli olmak şeref , onur ve gururdur ve bu gururu dün fazlasıyla yaşadım
ADS elinden geleni yaptı fakat GS tecrübesiyle maçı ve turu götürdü. Berk Yıldız'ı beğendim girdikten sonra. İnşAllah önümüzdeki seneden itibarende Burkay'ı Türkiye Kupası maçlarında izleyeceğiz. :) ( Burkay bu sene A2 takımına seçildi,bizim okuldan arkadaşım :))
Alın bütün marşlarımız sizin olsun yeter ki böyle hakkını verin :) Çok iyilerdi gün akşam gerçekten.
Allah korusun böyle bir olay yani böyle bir vahşet stadda yaşansaydı , basın bas bas bağırıp , 1.gündeme taşırlardı :)