eboue geldiğinde kesinlikle 11 de oynamalı
Printable View
eboue geldiğinde kesinlikle 11 de oynamalı
Henüz maçın başında daha dakika dolmadan yapılan hataları anlamam şu tip hataları yapmasak olamaz mı , neyse sağlık olsun , bugün takım olarak iyiydik , Elmander gerçekten bu performansı ile insan onu gözü kapalı 11'e koyar , gol atmış atmamış önemli değil yaptığı pres,mücadele yeterlidir benim için , Servet ile bu iş yürümez bence artık sezon sonu ayrılır gibime geliyor.
Keşke , Sercan Baros'un yerine dahil olsaydı bu talihsiz olayda yaşanmamış olurdu , ne olursa olsun teşekkürler ve tebrikler Galatasaray.
Pazar günü Eskişehir deplasmanına gideceğiz. Eğer Mackolik'te bir hata yoksa 2 gün arayla Ankaragücü maçımızda var TT Arenada.
Bende öyle gördüm yanlıştır heralde
iyi,farklı bi galibiyet aldık umarım puan farkını dahada açar play-off öncesi rahatlarız bu şekilde ilerleyip
Penaltı da doğru,kırmızı kart da doğru bence ama farklı görüşlere de saygım var...
Bazı maçlara Selçuk -Melo coşuyor,forvetler durgun oluyor, bu maçta ise onlar durdu, forvetler coştu...
Baros 4 hafta yok.
Pazar Eskişehir, Çarşamba Ankaragücü hemde Es-Es deplasman. İlginç fikstür.
ben 2 ay diye düşünmüştüm, 4 hafta iyiymiş. bir de form tutması sürer 3 hafta, 2 ay yok işte neredeyse. gördüğüm en şanssız adamalrdan biri Baros.Ne zaman form tutmaya başlasa sakatlanıyor. Çok üzüldüm :(
2 hafta diyorlar bazı yerlerde ama o şekilde de form tutması kondüsyon falan derken her türlü 1 ay yok diyebiliriz.
en az 2 hafta yok baros - sercan doldurur umarim yerini yada batdal.
su 3 haftada en az 7 puan almaliyiz yoksa isimiz zor :)
Sene başından beri diyorum şampiyonluk böyle maçlardan geçiyor , eğer istiyorsak şampiyonluğu şu 3 maçta 9 puan almamız lazım.