Ben hala burdayım.Dediğim şu hala oyuncu alınırsa o kadar kalabalık forma savaşı derken takımda huzursuzluklar başlıycak.Madem oyuncu alıcaz o zaman oyuncuda göndermemiz lazım.Bİlmem anlatabildim mi
Printable View
Riera, Sabri, Hakan Balta ve Servet bu takımın havasını bozuyor. Semih Kaya gibi oyunculara ihtiyacımız var bugün çok iyi oynamış yine helal olsun çocuğa
Maçı izleyemedim. Maçın tamamını izleyebilecegim bir link verebilecek olan var mı ? Özelden atabilir.
Ayrıca Sabri, Kazım ve Riera'nın kesinlikle bu takımda olmayı haketmediklerini düşünüyorum. Hakan Balta önünde yetenekli bir oyuncu oldugu zaman çok daha iyi oynuyor. Riera gibi yavaş oyuncularla oynayamaz. En iyi yerli sol beklerden bir tanesi bana soracak olursanız Hakan. Riera o tekniğe o hız yakısmıyor. Çok yavaş. Bu hızla futbol oynayamaz Türkiye'de. Hagi mesela topu alır dribbling i basardı. Bu adamda onu yapacak hız yok. Gönderilmeli ve yerine Kaliteli bir kanat oyuncusu alınmalı. Emre bir kanatta yeni KALİTELİ transfer bir kanatta çok daha kolaylasır işlerimiz. Sercan rotasyon oyuncusu olarak kalabilir bence takımda. 3-4 yıl sonra belki yapar patlama ;) Ama Baros ve Elmander kadar kaliteli yedek kalmayı sorun etmeyecek kaliteli bir santrafor lazım. Böylece forvet rotasyonumuz genişler ve Baros ya da Elmander'in bir sakatlıgı olursa bu adam oynar. Sercan o adam olamıyor ne yazık ki şimdilik..
Sabri'nin oyunu gün geçtikçe daha da kötüleşmeye başladı. Üzülmekten başka yapabilecegimiz bir şey yok. Fatih Terim umarım kenara çeker onu.
Serinin son bulması kötü. Ancak Fatih Terim motivasyonu tekrar saglayacaktır diye düşünüyorum..
sercan futbolu bakkalda öğrenmiş gibi duruyor. oyun bilgisi yerlerde.
yıllardır şunu çözemiyoruz, arkadaş hızlı oyuncu teknik oyuncu yetenekli oyuncu demek değil. sercan, yiğit bunlar hızlı teknik adamlar ama oyun bilgileri hazırlık maçlarına bile yetmiyor. şunu bi kavrayamadık.
Maçla ilgili tek söylenebilecek şey Lig Tv kameralarına , son 3 haftadır kornerlerde ön direkteki Sabri'nin gözlerinin içine zoomlamayı bırakmaları lazım artık.
sabrinin gozlerinde ISIK ariyorlar galiba gelecege yonelik :D
Onu başka oyuncularada yapıyorlar ama sürekli Sabri'ye yapmaları da ilginç...Bursa'dan Hakan'a da yaptılar diye hatırlıyorum bu maçta :D