Dediğin şeylerin çoğuna katılıyorum da Taylan , deplasmanda 2-0 kazanılan bir maçın rövanşı içerde niye çok zor olsun ?
Printable View
Kontra ve duran top galibiyeti getirdi...Carvalhal'ın kadro eleştiriliyordu ama iş yaptı :) tabi rakibin 10 kişi kalması da bir avantajdı...
İş yaptı ama Fernandes'in sayesinde. Bu kadar etkili olamasa maçta gol olacağını sanmıyorum.
Defansa geliyor top alıyor ileride servis yapıyor. Herşeyi yaptı yani. Tabi çalışkan Necip ve Ernst'de onun sadece ileriyi düşünmesini sağladılar.
Maçın başından sonuna kadar ne yaptığını bilen, çok akıllı oynayan bir Beşiktaş vardı sahada. Sanki o 4 maçtır puan kaybeden, yokları oynayan Beşiktaş gitmiş, bambaşka bir Beşiktaş gelmiş geriye. Özellikle defansta kusursuza yakındık.
İşi ilk maçta bitirdik gibi artık. :) Açık söylemek gerekirse gollü beraberliğe razıydım maçtan önce. Hele bir de sahada forvetsiz yer alan Beşiktaş'ı görünce, eyvah dedim. :) Ama neyse ki, gol bile yemeden tamamladık 90 dakikayı. Sabahtan akşama kadar zonkluyan başımın ağrısını unutturdunuz bugün. Tebrikler Beşiktaş'ım.
Tebrikler temsilcimize...
Eğer bu oyun mantalitesi ile oynarsa İstanbul'da Beşiktaş, Braga deli gibi saldıracağı için farklı bir mağlubiyet alabilir. Braga'nın saldıracagını bildiğinden savunma oynamasından korkuyorum Carvalhal'ın aynı bu mactaki gibi. Sonucları cok daha kötü olabilir. O yüzden kontrollü fakat oyunu rakip yarı alanda oynayan bir Beşiktaş olmalı rövanşta.
Ise bitmis golzyle bakmak pek dogru degil. Rovansta adamlar ilk 15-20 dakika gol atarsa gorurum ben o rahatligi o zaman.
Gururlandım, helal olsun Beşiktaşımıza :)
Rehavete kapilan yok zaten takimda.
Carvalhal direkt mactan sonra aciklamalariyla bunu hissettirmistir takima.
Açıkçası sana katılmıyorum abi. Zaten Carvalhal'ın atmak için değil yememek için takımı sürdüğü belli. 1-0'dan sonra bence doğru olanı yaptı Beşiktaş. Top sendeyse, onlar gol atamaz.
Ama 2. maçta bu mentalite ile oynarsa temsilcimiz işimiz kolay olmaz.
Tebrikler Beşiktaş.
DepLasmanda kazanıLan 2-0 Lık avantaj önemLi. İnönü de ki maçta onLarın bizim üstümüze baskı kurmaLarına izin vermeden, seyirciyi de arkamıza araLarak oyunumuzu Braga yarı sahasında oynamaLıyız. İLk 30 dakika goL yemezsek, ikinci maçta da Braga yı yenerek eLeriz diye düşünüyorum.
besiktas , bragayi elerse rakip atletico madrid olcak buyuk ihtimal insallah oyle olur tribundeki yerimi alirim (H)