Arda'nın oynadığı Atletico Hannover maçında Falcao atmış bile.
Printable View
Arda'nın oynadığı Atletico Hannover maçında Falcao atmış bile.
Bu arada Llorente attı deplasmanda 1-0 öndeler. Maç zevkli de geçiyor.
Rauul 1-1 oldu. Adam yahu. Uchida maç başından beri fena yardırıyordu, bu sefer tuttu.
Schalke 1-1 yapti
Mame Diouf ile Hannover atmış Atletico'ya. Deplasmanda 1-1 i yakalamış.
Diğer maçların hepsi devrede baktım Valencia devam ediyor, maça geçer geçmez gol yediler. Daha da izlemem bu maçı :n:
Ah Valencia ilk yarı yemesen kupon gelse ah ah ilk yarı 0 kuponumu tekten yatırdın be :(
Aynen öyle oldu ya 45 dakika dayan 45+ da gol ye :(
Eğer Bielsa bi Ali-Cengiz yapmazsa üst biter o maç 2-2 yada bir tarafın 3-1 lik galibiyetiyle. Baya atraksiyonlu maç.
Schalke'de Draxler Höger çıktı, Jurado Holtby girdi. Ve değişiklik hakkı kalmadı.
Bu arada Topal'da atmış 1-1. Valencia - AZ
Raul ikiledi, fena attı. Değil 2 yıl 5 yıllık imzalasın Schalke, ölene kadar oynasın.
Tek golsüz maç Sporting - Metalist maçında da gol oldu. Izmailov Sporting 1 - 0 önde kendi evinde.
Topal'ın golü:
http://videa.hu/videok/sport/az-vs-v...0fN2nxtOGHIKyU
Llorente 2-2. Tivitırda yazmıştım eğer böyle devam ederse Raul ve Llorente birer tane daha atar diye.
bilbao 2-3 yapti :D
alkmar 2-1 yeniyor.
Son 10 dk hadi Madrid kazan :D
Huntelaar mükemmel vurdu ceza sahası dışından direğe çarptı.
Gol be koçum Madrid :D
Salvio mükemmel bir gol attı. Dakika 89, 2-1 önde Atletico Madrid.
Benim deli oğlan Munian yine attı 2-4, 90+2 :) 1 haftadır izlediğim en güzel maç.
Sporting son dkde yemesen olmuyodu dimi :D
Toplu Skorlar :
Atletico Madrid - Hannover : 2-1
Schalke - A. Bilbao : 2-4
Sporting - Metalist : 2-1
AZ - Valencia : 2-1
Bilbao'ya bak yahu bize dua etsinler.Adamları eleyecektik ama şansına gurupğlara kaldılar.Şimdi fırtınalar estiriyorlar.
Böyle bi hücum futbolu olamaz ama Bielsa aştı kendini iyice son 3 aydır.
Az Alkmar macinda valencianin golunu atan mehmet topal ;
[YOUTUBE="zgw5uxC7wR0"]mehmet topal[/YOUTUBE]
Star'da Hannover-Atl.Madrid, Ictimai TV'de Valencia-AZ Alkmaar maçı yayınlanıyor.
Ölümüne yatıyoruz bugün iddaada. Özellikle Bilbao - Schalke bitirdi beni.
bilbao maci yine muthis..
Ne gol attı Adrian öyle yahu. Bizim topçular olsa penaltı kazanmak için 5 kere attıydı kendini yere. Atletico Madrid 1-0 öne geçti.
Adrian'ın golüne hayran oldum yahu.
Adrian harika attı yahu çalım atmadığı adam kalmadı :D di canio'nun dediği gibi bizim adamlar hemen yere atardı kendini :D böylece ihtimali kalan Metalist var bir tek...2-1 yaparsa uzuyor...
Güzel ve düzgün bir vole, Falcao..
Metalist Kharkhiv kaçırdığı penaltıyı aradı resmen. O penaltı yüzünden elendiler belki. Diğer maçlardan da sürpriz çıkmadı. Sadece, Valencia'nın bu kadar fark atacağını düşünmüyordum. :)
Valencia (Mehmet Topal) - A.Madrid (Arda Turan) ilginç ve zevkli geçecek. :)
S.Lizbon - A.Bilbao eşleşmesinden de Bilbao'nun çıkacağını düşünüyorum.
Lizbon'da çok iyi bir kadro yok ama hocaları sayesinde buradalar...Bilbao'yu geçerler bence...Finalin adı A.Madrid - Lizbon olur diye düşünüyorum...
Bilbao finale çıkar umarım kupayıda kazanır :) Rakibi kim olur bilemem...
Uefa Avrupa Ligi Finali'nde kesin bir tane Türk oyuncu olacak :D Umarım Valencia-Atletico eşleşmesinin galibi kazanır kupayı.
Bilbao artık finalde diyebiliriz.Rakipleri Valancia olursa kupayı alamazlar ama Atletico gelirse bence şampiyon olurlar.
Valencia'yı finale getiren adam Mehmet Topal.
Star At.Madrid maç paketi almış her hafta adamların maçını veriyorlar :D Arda açtı Falcao attı :)