Adam duran top konusunda gittikçe iyileşiyor , öyle ki eskiden Alex açardı böyle orta şut karışımı , biri dokunsa girerdi top içeri.Top iyi gelince Almeida da affetmemiş :D
Printable View
Adam duran top konusunda gittikçe iyileşiyor , öyle ki eskiden Alex açardı böyle orta şut karışımı , biri dokunsa girerdi top içeri.Top iyi gelince Almeida da affetmemiş :D
baros bence iyiydi maçta
Yatacak yerin yok Tayfur. Haftaya Trabzon'a, sonra 5. olan takıma yenildik mi geldiğin gibi aynı hızla gidersin umarım.
Böyle biter gibi maç.En kötü 2-1 biter.Bir gol atabiliriz de yiyebiliriz de fazlası olmaz.Yalnız son maçlarda duran toptan atıyoruz sürekli.Bu çok güzel bir şey ama duran top harici de gol atmamız lazım.
Bu kadar basit duran top golü yok artık diyorum.
Pektemek ve Holosko Girdi - Simao ve Fernandes cikti
Bursa Beşiktaş'a bedava bilet vermez bence o yüzden son maçı yenileceklerini düşünüyorum İ.B.B ya da Es-es gider...Bu arada 2-0 oldu diye rahat oynamayız umarım 3'ü 4'ü de bulalım...
bu maç biraz gölgede kaldı gibi :D
nasıl gidiyor maç
Baros"un pozisyonu ofsayt degil neyse hakemlerde insan hata yapar. :)
Neden ligde bu durumdayız? Çünkü bizim futbolcularımız kahraman olmaya çalışıyor, karşımızdaki şampiyonluğa oynayan rakiplerimiz takım halinde oynuyor. Şu anki maçta rahatça görüyoruz bunu sanırım. Beni dışarıdan görenler Beşiktaş düşmanı sanır ama benim derdim Beşiktaş değil, oyuncular. Çoğu yakışmıyor şanlı kulübümüze.
Yapma be elmander o kacarmi abi ya
Elmander cikti - Riera Girdi
Emre Çolak Cikti - Sabri Girdi
Evimizde, Çarşamba günü Trabzon'u yensek şampiyon oluyorduk, bu maçla. Hatta Necati 90+4'de artistik hareket yapmasa, dönüp vursa... Ama futbol ''olsa yada vursa'' meseleleri değil malaasef.
Baros Cikti - Aydin Girdi
Holosko 2-1 yapti
Bizim takımın kenardan yapılan ortaları FM 2012'dekilere benziyor. Köşeye kadar iniyor oyuncu, boşken orta yapmıyor adam gelince orta yapıyor ve savunmaya çarpıp başka yerlere gidiyor. :icon_biggrin:
2-2 oldu ujfalusi kendi kalesine atti
Yok artık!!
Saka gibi 1-3 ve 2-2 :zuhaha
yok artık noliy ya
Şaka gibi ya . Gerçi beraberlikte bişey değişmiyor.
Normalde Fenerbahçe maçında yapılması gereken frene basma olayı şimdi yapılıyor. Hani bu skorlada Fenerbahçe kazanmak zorunda.
Nefes alamayacak millet yahu bu nedir
Maç 2-2 bitti aldigimiz maçi rakibe verdik son haftada kendi gobegimizi kendimiz kescez.
Üzülmedim beraberliğe çok.Yensekte, fb maçında beraberlik yetecekti, şimdi de yetecek.Ama yinede play-off larda evimizde maç kazanamamak hayli komik.
3123123 tane gol atsakta birşey değişmeyecekti zaten. Trabzon Fener'den puan alamadığı için.
Son hafta, beraberlikte bize yetiyor sanırım.
Türkiye'de meşale görmeyi özlemişiz valla. Bu sene 2. defa oldu heralde. Diğeride Ankaragücü.
Farketmiyor bir şey ancak 2 dakika da nasıl 2 gol yeriz biz anlamıyorum Fener maçında 1-0 önde götürsek 2 gol yesek kim verecek bunun hesabını ?
Saçma sapan bir iş yapmasak olmuyor :) Neyse ki değişen bir şey olmadı.Evimizdeki 3 maçtan hiç galibiyet alamadık ona üzülüyorum.
uzulcek birse yok 2 puan ondeyiz kendi gobegimizi kendimiz kesecegiz beraberlik bize yetiyor , oyuncu degisikliklerini fatih hoca yaptirdi galiba elmanderi cikartirsan boyle olursun hocam kusura bakmada aldigin maçi resmen rakibe verdin.
Galatasaray taraftarını ben çok beğendim bugün. Tipik Barca taraftarı gibiydiler. Islık ve alkışla hakemi de etki altına alabildiler. Ayrıca son dakikada top çeviriyor diye kendi takımını ıslıklamalarıyla biz sizden daha fazla istiyoruz dediler resmen.
ben dedım dedım bakın şimdi ne oldu
Maçın böyle dönmesini Fatih Terim'in olmayısına baglıyorum.
hala 0.5 puan öndeyiz beyler yola devam.D
Değişen çok şey var. Tamam, maç sıradan bir maç dedik ama bu durum moralleri çökertti. Deplasmana galip gelmiş bir Galatasaray olarak gitmek nerede 2 dakikada 2 gol yiyen bir takım olarak gitmek nerede.
Galatasaray'ın uzun süredir kazanamadığı bir deplasmanda bu bahtsız bedevi haliyle işleri zora soktu. Neticede Çaycumaspor deplasmanında oynanmıyor.
Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı %51 oldu.Fener maçından beri toparlayamadık.Digiturk'un istediği oldu.Elmander resmen dökülüyor.
Son 5 dakika Lig TV tarihinin en rezil yayını oldu heralde hiç bişey gözükmedi.