-
Başarılar formalar çok şık vodefone olmuşuz :D kariyer çok zevkli gidiyor ligde kalamasanda sıkmayalım canımızı yine çıkarsın Süper Lig'e...Bu arada capslock tuşun açık kalmış reyiz...
-
Konyadan Güzel Haberler Var
-
Quote:
Originally Posted by
Fearless Coward
Başarılar formalar çok şık vodefone olmuşuz :D kariyer çok zevkli gidiyor ligde kalamasanda sıkmayalım canımızı yine çıkarsın Süper Lig'e...Bu arada capslock tuşun açık kalmış reyiz...
Çok teşekkür ederim CapsLock ta tamamdır :)
-
Konyadan haberler çok güzel harbi...Kalacağız kalacağız az kaldı !
-
Puan Durumu
-
Kalan fikstür zorlu.İstikrar şart.
-
Quote:
Originally Posted by
Legendary
Ah bee ! Son dakikada yenir mi ya valla şans yok.
Bu arada Legendary kardeşime bir özel teşekkür burada son Konya maçına onun hazırladığı taktikle çıktık ona da katkıları için minnettarız..
-
Quote:
Originally Posted by
AlperKSK
Bu arada Legendary kardeşime bir özel teşekkür burada son Konya maçına onun hazırladığı taktikle çıktık ona da katkıları için minnettarız..
Ne demek abi , rica ederim. :)
-
FM11'de en uzun süreli(oyun içi tarihi bakımından) kariyerimdi Karşıyaka ile yaptığım kariyer.Ayrı bir yeri var o yüzden bende bu takımın.Geç de olsa , başarılar :)
-
Quote:
Originally Posted by
futureless
FM11'de en uzun süreli(oyun içi tarihi bakımından) kariyerimdi Karşıyaka ile yaptığım kariyer.Ayrı bir yeri var o yüzden bende bu takımın.Geç de olsa , başarılar :)
Çok teşekkür ederiz geç de olsa takipçi sayısının artması sevindirdi beni.Bazen düşme mücadeleleride zevk veriyormuş bunu anlıyoruz yavaş yavaş
-
başarılar abi, daha güzel transferler bekliyoruz senden. Brezilya'ya yönel birazda hep zenci hep zenci olmazki :D CL'yi alana kadar devam inşallah. :)
-
Quote:
Originally Posted by
mpaker66
başarılar abi, daha güzel transferler bekliyoruz senden. Brezilya'ya yönel birazda hep zenci hep zenci olmazki :D CL'yi alana kadar devam inşallah. :)
Zenci dedin mi orda bi durup FearlessCoward'a soracaksın :zuhaha
Bu sene ligde kalalım abi , seneye hafiften yükseliriz.
-
Aynen zenci dedin mi önce bi Kaan'a soracaksın. :n:
-
Evet beyler soruları alalım zencilerden ilk 11 kuran birisi var karşınızda...
-
Kulübün bütçesinin büyüklüğüne göre Afrikalı oyunculara yönelmek daha doğru, Güney Amerikalı oyuncular daha fazla şey talep edebiliyorlar ama Afrikalı oyuncuları çok daha az para ve ilave seçeneğe kadroya katmak mümkün.
Takımın bu sene ligde kalabilecek bir fikstürü var, bir terslik çıkmazsa 12-15 arasında bir derece alacaktır.
-
Quote:
Originally Posted by
mpaker66
Teşekkür ederim kardeşim sonuna kadar kovulana kadar devam :)
-
Quote:
Originally Posted by
futureless
Zenci dedin mi orda bi durup FearlessCoward'a soracaksın :zuhaha
Bu sene ligde kalalım abi , seneye hafiften yükseliriz.
Danışırız inşallah bize rehberlik ederse :)
-
Quote:
Originally Posted by
Fearless Coward
Evet beyler soruları alalım zencilerden ilk 11 kuran birisi var karşınızda...
dostum bu sene kalırsak ligde bekliyorum tavsiyelerini
-
Quote:
Originally Posted by
Bursaspor
Kulübün bütçesinin büyüklüğüne göre Afrikalı oyunculara yönelmek daha doğru, Güney Amerikalı oyuncular daha fazla şey talep edebiliyorlar ama Afrikalı oyuncuları çok daha az para ve ilave seçeneğe kadroya katmak mümkün.
Takımın bu sene ligde kalabilecek bir fikstürü var, bir terslik çıkmazsa 12-15 arasında bir derece alacaktır.
Sağol... Bütçe çok dar yerlileri bile tutamıyoruz 2.ligdeyken oynayan
-
Arkadaşlar misafirlerim vardı hala oynayamadım diğer maçları en kısa zamanda dönücem :)
-
Eski Günlere Dönüş !!!
-
Artık kazanan kalır abi , galibiyet şart.
-
31.hafta
-
32.hafta
-
Eski Günlere Dönüş !!!
-
33.hafta
-
Resmen ateş hattına düştük tek tesellimiz son hafta Elazığ'ın Arenada Galatasaray'a konuk olması.Gerçi bizde hedefsiz Antalya deplasmanındayız..
-
Çok zor durumdasın şuanda Antalya'yı yenersen Elazığ'nın berabere kalması yetiyor mu sana ?
-
Evet yetiyor ikili averajda ben öndeyim..
-
O zaman biz önümüzdeki maça bakalım.Galatasaray yenecektir Elazığ'ı.
-
34.hafta Müthiş Final
http://d1207.hizliresim.com/z/r/b05qz.png
ÇOK ZOR GEÇEN BİR SEZON SONUNDA LİGE TUTUNUYORUZ BU BİR MUCİZE LİGİN İKİNCİ YARISI
FUTBOLCULAR ADETA YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYDU..
PUAN DURUMU
http://d1207.hizliresim.com/z/r/b05sd.png
-
Şimdi transferlerle takımı güçlendirerek önümüzdeki sezon daha formda bir KSK izletmelisin bizlere abi. :)
-
Quote:
Originally Posted by
Legendary
Şimdi transferlerle takımı güçlendirerek önümüzdeki sezon daha formda bir KSK izletmelisin bizlere abi. :)
Çok haklısın takımın yarısı gider özellikle yabancılar..
Forum ahalisinin desteği çok önemli nedir öneriler ?????
Önümüzde uzun bir dönem var ..
-
Büyük takımlardan gençleri kiralayabilirsin abi.Gökay , Recep ve Mert bende çok iyi işler yapıyorlar.
-
Evet haklısın onun yanında Türk oyuncular lazım yabancı çoktu geçen sene bende
-
Tecrübe ve gençliği karıştırarak bize güzel bir sezon izletmeni umuyorum. Gerçekten güzel gidiyor sıkı takipçinim.
-
Quote:
Originally Posted by
ardaskoc
Tecrübe ve gençliği karıştırarak bize güzel bir sezon izletmeni umuyorum. Gerçekten güzel gidiyor sıkı takipçinim.
Çok teşekkür ederim çalışmalar başladı bakalım..
Bir iki transfer hazır bile :)
-
Abi ben yokken gaza baya bi basmışsın 2 sezon gibi uzun bi süre kariyer gerçekten zevkli mesaj attığım yerden devam ettim transferler(2.sezon bazında) lig için yeterli değildi TFF 1.Ligi'inde iş yapabilecek oyuncular ama STSL'de yapamazdılar.Bu sezon transferde daha yetenekli oyunculara ve regenlere yönel bence @Bursaspor'un dediği gibi Afrika iyi regen çıkarıyor Scout yollamanı tavsiye ederim.Ayrıca cüzi sözleşmeleri kabul edebilirler ve bütçe zorlanmaz.3.yılımızda başarılar abi.
-
Quote:
Originally Posted by
DadasTrobzonLee
Abi ben yokken gaza baya bi basmışsın 2 sezon gibi uzun bi süre kariyer gerçekten zevkli mesaj attığım yerden devam ettim transferler(2.sezon bazında) lig için yeterli değildi TFF 1.Ligi'inde iş yapabilecek oyuncular ama STSL'de yapamazdılar.Bu sezon transferde daha yetenekli oyunculara ve regenlere yönel bence @Bursaspor'un dediği gibi Afrika iyi regen çıkarıyor Scout yollamanı tavsiye ederim.Ayrıca cüzi sözleşmeleri kabul edebilirler ve bütçe zorlanmaz.3.yılımızda başarılar abi.
Teşekkür ederim Kardeşim gözlemciler bir seneden beri tarıyor ama geçen yıl yabancı seçimleri yanlış olunca iç piyasaya yükleniyorum şuan..
-
Transfer bu senede zor yönetim geçen seneki bütçenin aynısını verdi.Yokluk içinde yola devam..