inanılmaz bir 4.set oldu.Şu final setinide alsak muhteşem olucak.
Printable View
inanılmaz bir 4.set oldu.Şu final setinide alsak muhteşem olucak.
Basketbolu izlemeye gidecektim hanimla vazgectim voleyballa gidecem :) ne heyecandir bu be
13-10 oldu artık çok zor.
15-12 kaybettik ama yine de servisi kaçırarak oyunu vermek sinir bozucu.
Son olimpiyat şampiyonuna karşı bu performans bile gurur verici #FileninSultanlari . Brezilya yerine başta takım olsa 40 kere yenmiştik. Manyak savunmaları var.
Sanırım son şampiyonmuş Brezilya.Ona rağmen böyle iyi oynadıysak rahat çıkarız bu gruptan.
Obaa. 1 puan almışız ya la :D 5. sete uzatıpta yenilen takıma 1 puan veriliyor sanırım. Brezilya'da 3 yerine 2 puan almış. İyi bari 1 puan 1 puandır.
http://www.london2012.com/volleyball...en/groups.html
Fabiana taş gibi kız hocam
bende o kızla hocayı bi yerden tanıyodum vay arkadaş ikiside bizim takımdaymış zaten (FB)
İlk seti izledim bir tek ordada çok blok yedik. Zaten ilk olimpiyat olduğu için heyecan var kızlarda :)
şimdi 15 yaşındaki sporcumuz hazal sarikaya yarıştı kendimden utandım :n:
Nijeryalı Aruna sinir etti, ilk 2 seti kazandı masa tenisi mücadelesinde Milli oyuncumuz Bora Vang'a karşı ve her aldığı sayıdan sonra bağıra bağıra herkesi tahrik etti. Bundan sonra coşan Bora, 3-2 öne geçti setlerde. Bakalım maçın sonucu ne olacak.
İşte bu kadar 4-2 setleri kazandık ve maçı almayı başardı teşekkürler Bora Vang.
Altın-Gümüş-Bronz Farketmez Şuana Kadar Madalya Aldık mı Hiç ?
Halterde Zamanında Bütün Sikletleri Domine Ederdik Ama Sanırım Daha İcraatımız Yok :(
En İyi Olduğumuz Alanları Teker Teker Kaybettirenlere Gelsin
Olimpiyatlara fena başlamadık aslında. Yelkenci vardı şimdi iyi gidiyordu. Dünde Angola'yı 70-52 ile geçtik Bayan Baskette.
Amerika-Fransa maçının ilk devresi 52-36 Amerika'nın üstünlüğüyle bitti.Çok rahat oynuyorlar.Direnicek bir takım yok bu adamlara.
Londra seyircisi hiç aktif değil.Çıt çıkmıyor maçta.Mesela ellerine şu ses çıkaran balonlardan verselermiş.Seyircileride dahil etmeleri lazım.Zevksiz oluyor.
Brezilya-Belarus maçı hangi kanalda?
Kanal vermiyor malesef.
Şu futbol maçlarını izleyememek çok kötü.Trt'nin o kadar kanalı var bir tanesiylede futbol maçlarını verse.
Sözde Olimpiyat'ı veriyorlar.
Maç 1-1 devam ediyor. İlk yarı bitti. İzlemeyenler çok şey kaçırmıyor aslında.
neymar frikikten attı 2-1 önde Brezilya.
Harika attı Neymar.Oscar'da hareketli adam.Chelsea alırsa iyi iş yapar.Ne cevherler var adamlarda.
Neymar nasıl bir adam böyle.Mest ediyor valla.
Edit:Neymar harika asist,Oscar gol.
Valla Brezilya'nın bu jenarasyonu damga vurur turnuvalara.
[youtube="http://www.youtube.com/watch?v=bCydpk6pU9s&feature=youtu.be"]Neymar'ın Frikik Golü[/youtube]
4X100 başlamak üzere bakalım dünya rekoru gelecek mi ?
çok zevkli yav :D dünya rekoru gelmiyecek gibi
gelmedi rekor ama agnel çoştu yav son sekansta bu arada otoriteler phelps e sövüyolardı takımı batıracak diye lochte nin yüzünden kaybettiler :p
Müthiş atak yaptı ama Fransız helal olsun.
4x100 erkekler finali harbi süper oldu. Amerika'lı zenci oğlan atladığında bir boy fark vardı arada onun rakibi Fransız yarım boya indirdi farkı, en son atlayanda müthiş atağıyla altın madalyayı aldı.
Voleybolda çin dağıtıyor bizi.. 13.30'da da kadın basket Çek ile oynayacak.
Son sette iyi bir geri dönüş yaptık 23-23 şu an. Alsak bari bi can gelse kan gelse
Aldık seti..
Çİnde harcadı bizi. Anlamıyorum nasıl bu kadar kötü oynuyoruz.
voleyboldan bi cacık olmaz elensinler çok gazladılar orda burda reklamlar falan
basketbolda zorlarız baya
başkada madalya alcağımızı sanmıyorum çok boş sporcular var boşdan kastım olimpiyata gidiyim yeter mantığıyla gelmiş çoğu hedefi yok
Voleyboldan anlamam ancak her yerde övünülen voleybolcular bunlar değildir heralde.Tatil havasından çıkamamışız hala.
Yalnız Şunu Unutuyorsunuz Oynadığımız Takımlar Brezilya ve Çin Bu Ülkeler Voleybolda Zirvenin Tepesinde Olan Ülkeler O Yüzden Çok Haksızlık Yapmayalım Takımımıza
Bizim Bu Grupta Kazanacağımız Üstün Olacağımız Maçlar Amerika, Kore ve Sırbistan Olur Onlarla Oynayacağımız Maçta Takımı Daha İyi Göreceksiniz
Senin Kötü Dediğin Çin Jimnastikle Başladığı Olimpiyatlarda Madalyalara Ambargo Koyarak Bu Günlere Geldi ve Hızla da Kendilerini Geliştiriyorlar. Bir Kaç Sene İçinde de Bütün Alanlarda Çin Hegomonyası Olacak
Kore ve Sırbistan'ı yenerek 4. de olsa çıkarlar. Diğer grupta herkesle kapışacak gücümüz var.
Bugün Birsel pek gününde değil bu da hücumda bizi zorluyor.
Kazandık. tarihimizde ilk defa çek cumhuriyetini yendik.