Yarı uykuda, konsantrasyon olmadan maçı kaybettik. Ama olsun bu takım iyi işler yapacak, yeni bir ekibiz sabretmek lazım.
Printable View
Yarı uykuda, konsantrasyon olmadan maçı kaybettik. Ama olsun bu takım iyi işler yapacak, yeni bir ekibiz sabretmek lazım.
Çok top kaybı yaptık ve rakibe hücum reboundu verdik. Bu durumda kazanmamız zordu ve kazanamadık. Takım yine de gelecek adına olumlu sinyaller verdi.
Katılıyorum, biraz da şans olacak. Skoru erittiğimiz her an attıkları 3'lüklerin leblebi gibi girmesi de oyuncuları demorize etmiştir. Çünkü büyük bir efor sarf ederek kapattığınız fark 2 kolay 3'lük ile yine açılıyorsa sil baştan devam etmek bir yere kadar. Her maç üstüne koyarak gidiyoruz bu olumlu sinyal.
72 - 60 yenildik. Sağlık olsun maçın hakkı bu değildi.
Yarın Efes kazansın da EL'de yüzümüz gülsün bu hafta.
En azından Efes ile gülelim. Ciddi iki ekip ile oynadı takımlarımız olmaması normaldir; ama Fenerbahçe Avrupa şampiyonluğu istiyor Beşiktaş ise üst turlar istiyorsa çok çabuk teslim olmalı dönem dönem oyuna hakim olması gerek.
Erman Kunter karakteri çok iyi yansıyor Beşiktaş'a.
Bu gece, İspanyol devlerine karşı 2'de 0 çektik. Sağlık olsun. Özellikle, Beşiktaş için bu sezon çok önemli. Eurolig'i alışkanlık haline getirebilirsek, bu sezonki maçlar ilerisi için de çok büyük tecrübeler kazandıracaktır. Ben, bu yıl top 16'ya kalınmasını bile yeterli görüyorum Beşiktaş adına.
Saaat 20'de Fenerbahçe - Pana maçı var, her Pana maçında ayrı bir heyecan duyuyorum. Umarım zaferi elde ederiz.
İlk çeyreği 19 - 17 önde kapattık. Daha farklı bitirebilirdik. Olmadı.
İlk yarının adamı kesinlikle İlkan Karaman olacaktır. Olağanüstü bir performans.
İlk yarı 42-29... Süper sonuç.
İlkan 10 sayı 6 ribaund, 2 blok, 1 top çalma, 1 asist, 13 dakikada...
Takım bugun gerçekten çok iyi. Alışma süreci tamamlanıyor gibi. Fırtına gibi bir FBU geliyor!
58-41 3. periyot sonucu, işte bu Fenerbahçe!
Zafer Zafer Zafer...
Yep yeni bir Fenerbahçe Ülker, Avrupa'da kupaya hedef koymuş Bo Mccalebb'li6, İlkan'lı, Bogdanoviç'li, Ömer'li bir Fenerbahçe. Yıllardır imrendiğim bir takımdır Panathinaikos her kupa final four'a kalır veya zorlar. Hep imrenmişimdir; ama artık benim Fenerbahçe'm rakip kim olursa olsun ister NBA ister Avrupa devleri teker teker eze eze yenip final-four/kupa iddiasını sonuna kadar sürdüreceğini zafer için elinden geleni yapacağını gösteriyor.
İlkan Karaman'ın için ayrı bir sayfa açmak lazım. Kesinlikle yıllar sonra ayrıldığında onun için ağlayacağız. Mirsad bu gün nasıl bıraktıysa bir 15-20 yıl sonra İlkan'da aynı hizmet ile bu formayı bırakacaktır. Bu gün onun görüntüsünü aldım. Türk basketbolunun yeni bir İbrahim Kutluay'ı geliyor gibi. Her maç aranan kan olacaktır bu gün kendini gösterdi.
Bo ise sakat olmasına rağmen, antreman eskiğine rağmen bu gün yaptığı savaş ve isteği ile kendini adeta bizlere kanıtladı. Sezon içinde müthiş bir verim alacağımız kesin.
Bogdanovic beklenen seviyeye daha ulaşamdı. Üçlük'den pota altı çizglerine girme işini daha verimli yapsa müthiş sonuç alacağız. Onun müthiş performansına bu sezon çok ihtiyaç duyacağız.
Bremer, beklenti ne idi ne kadar karşılandı bilmiyorum; ama bu maçta çok fazla boş atış kullandı ve sonucu ara ara farkın erimesine sebep oldu.
Oğuz eski Oğuz'u aratıyor, savunma performansı çok düşmüş. Eskiden pota altında bu kadar etkisiz değildi.
Son olarak; iyi varsın Fenerbahçe Ülker, bu kulübün Futbol Kulübü değil bir Spor Kulübü olduğunu bizlere tekrar ve her zaferinden sonra hatırlattığın için. İyi ki varsın. Daha çok zafer yaşayacağız.
http://efsane10.blogspot.com/2012/11...sketbolda.html
Efes Caja yı 18 sayı farktan geLerek 12 sayı farkLa yendi.
Yabancılar, Fenerbahçe Ülker'e sınıf atlatan yabancılar kesinlikle ama yeni transferler arasında biri var ki, İlkan Karaman. O yabancı yıldızların içerisinde sırıtmıyor, yeri geldiğinde bu takımı sırtlayacağını açıkça gösteriyor.
NBA'e kesinlikle gidecek, gidene kadar Fenerbahçe Ülker'in unutulmaz oyuncularından biri olarak hafızalarımıza kazınacaktır kesinlikle.
Koç, felsefesini oturtmaya çalışıyor, bu zaman alacak demişti, potansiyelimize bakarsak, her sene avrupada dörtlü finali zorlayan bir takım olmak imkansız değil, hem ülkemizin basketbol düşünüldüğünde kalitesi ortada hem de Fenerbahçe Ülker'in potansiyeli.
Türk takımları artık doğru planlamalarla avrupada basketbolun söz sahibi konumuna gelmeliler.
Mağlubiyet beklenen sonuçtu bence, o yüzden skor hiç önemli değil. Son saniyede Voronsevic'in de yaptığı iş değil. Maç bitmiş, herkes birbinin elini sıkıyor, ne gerek var o smaca. Çok sağlam sövdüm o hareketinden sonra. :mad:
Neyse; bu gecenin galibi, takımını 20 küsür sayı gerideyken bile çılgın gibi destekleyen Beşiktaş taraftarıdır. Orada bulunan herkesin yüreğine sağlık. :k:
85-58 yendi CSKA. Ve http://s14.directupload.net/images/121102/hs3hbrxa.swf :D
Çabuk pes ettik ama karşımızdaki rakipte CSKA sonuçta. Adamların üçlüklerine diyecek bir şey yok mübarek her attıkları girdi. Dün akşam en güzel şey taraftardı. Muazzam bir şekilde takımı desteklediler orada olmak vardı. Bu takımın top 16'ya kalacağına inancım tam.
http://www.youtube.com/watch?feature...v=vVEl2lAjPUM#
Basketbolun Barcelonasıyla oynadık, sonuç normal. O son smacı basan adama da ayar oldum. Ruslar'da taraftar görmüş oldu böylece. :)
Beşiktaş adına üzüldüm, geçen sene CSKA karşısında aldığımız galibiyeti ama siz CSKA'yı yendiniz diye dalga geçmeye çalışanların ders almasına sevindim.
8 Kasım, Perşembe
CSKA Moscow vs. Barcelona Regal
17:00 CET
Lietuvos Rytas vs. Beşiktaş JK
18:30 CET (19:30 TSİ)
Elan Chalon vs. Unicaja Malaga
19:30 CET
Mapooro Cantu vs. Fenerbahçe Ülker
20:45 CET (21:45 TSİ)
Alba Berlin vs. Maccabi Electra
20:45 CET
EA7 E. Armani vs. Olympiacos
9 Kasım, Cuma
Cedevita Zagreb vs. Caja Laboral
18:30 CET
Asseco Prokom vs. Montepaschi Siena
19:45 CET
Anadolu Efes vs. Zalgiris Kaunas
19:45 CET (20:45 TSİ)
Panathinaikos vs. BC Khimki
20:00 CET
Union Olimpija vs. Real Madrid
20:30 CET
Partizan mt:s vs. Brose Baskets
73-67 Litvanya deplasmanından galip ayrıldık ve çok önemli 2 rakibimize karşı 2 deplasman galibiyetiyle büyük avantaj yakaladık.
İçeride oynayacağımız Brose ve Rytas maçlarını kazanmamız yeterli olacak ve inşallah bir üst tura yükseleceğiz.
Bu iş bitmiştir bana göre.
Tebrikler Potanın Kartalları, teşekkürler Beşiktaş. :)
tebrikler Beşiktaş.
Darısı bu akşam Fenerbahçe Ülker'in başına.
Futbol'da olmasa da Basketbol'da Türkiye'nin adını Avrupa'nın en ilerisine kadar duyurmamız lazım.
Büyük ihtimalle gruptan çıktık sayılır, tebrikler Kartalım.
http://www.forzabesiktas.com/forum/d...e.php?id=30759
Grubumuzdaki son puan durumu. Partizan, Brose'yi yenerse çok güzel olacak.
Tebrikler Beşiktaş.
Biz de şuan Cantu karşısındayız. 15 sayı gerideyiz. Kötü oynuyoruz rakibin her atağı basketle sonuçlanıyor şu Savunmayı bi düzeltemedik gitti.
Tebrikler Besiktas'im önemli bir galibiyet daha aldik üst tura çikariz artik :)
Malesef 82-58 kaybettik 24 sayı farkı hiç beklemiyordum Cantu deplasmanından.
Cantu: 82 Fenerbahçe Ülker: 58
Savunmada böyle basit hatalar yapılmaz, ek olarak bi de hücumda yaptığımız top kayıpları eklenince 24 sayı fark yedik. Bu takımdan hiçbir koşulda bu kadar fark yemememiz gerekirdi.
Haftalardır ortaya koyduğumuz kötü savunma anlayışımızın eseri ne yazık ki. Hücumda da karşılık veremeyince yazık oldu.
F4 hedefleyen bir ekibe 24 sayı fark yemek yakışmadı. Savunmayı toparlayamadık bir türlü. 82 sayı hem çok yedik hemde 58 sayı gibi az bir sayıda kaldık. Bo artık dönmeli özellikle hücumda onu çok arıyoruz.
Fenerbahçe'nin bu savunma ile hedeflerine ulaşması çok zor gözüküyor. Koçun oyuncu tercihlerini de dün anlamadım açıkçası, en az takım kadar kendisi de formsuzdu. Bremer sırf zararken, Barış Ermiş'e çok geç şans verdi, Bo dönünce Fenerbahçe adına işler daha olumlu olur ama savunmada daha sert olunmalı.
takımda skorer oyuncu sıkıntısı var sanki dış atışlarda fazla etkili olamıyoruz