ben biraz hayal kırıklığına uğradım demo oynarken, umarın full sürümde düzelir.
Printable View
ben biraz hayal kırıklığına uğradım demo oynarken, umarın full sürümde düzelir.
skin cok hosuma gitti, yumusak bir gorunum var.
nasıl indirebiliyorsunuz steam sitesi cok agır demoyu indire basınca bir cevap gelmiyor sürekli bekliyor
Aslında maç motoru kötü değil. Paslaşma stillerine baktığımda gerçek hayata göre ayarlamışlar. Ancak bazı paslarda top çok uzun gidiyor. Yani uzun paslarda sıkıntı var. Bir arkadaşın dediği gibi yan toplardan çok gol oluyor.
bize tuhaf geliyor belki ama avrupa futbolunda yan toplardan daha cok gol olur. bizim ligimizde daha cok gobekten hucumlar yapildigi icin alisik degiliz yan toplardan gol olmasina ama bence kanatlardan cok gol olmasi normal. bu konu abartilmamali.
bunun disinda benim PC biraz eski oldugu icin 3D maclarda yorumum yok ama menu gorunum olarak cok degismis. daha modern bir gorunume sahip. oyun icerigi genel anlamda cok degismemis. oynayarak detaylari da kesfederiz yavastan.
turkce oynamakta zorlaniyorum maalesef. terimlerdeki aliskanliklardan dolayi turkce bana daha zor geliyor. ozellikle oyuncu ozellikleri ve pozisyonlarinin kisaltmalarini ilk bakista cozemiyorum maalesef. o yuzden ingilizce oynamaya devam ederim gibi gorunuyor.
Merhaba arkadaşlar,
Eskiden maçı tam ekran izlemeden oynayabiliyorduk. Yine 3d maç izleyebiliyorduk ama tam ekran olmuyordu. 2013'te bu özelliği bulamadım.
Bu özellik var mı ? yardımcı olabilirseniz sevinirim..
valla ben klasik modu daha çok beğendim şahsen. Yalnız normal modda ayrıntı çokken bu modda ayrıntıyı bayağı azaltmışar.İkisinin ortası olsa daha güzel olurdu.Klasiğin skin'i çok hoşuma gitti şahsen
Yok arkadaş demo tad vermiyor bana ya.Ben yabancı liglerde oynayamam hiç zevk alamam.Bana türkiye ligleri lazım.Şu oyun bir çıksaydı hayırlısıyla da oynasak ağız tadıyla.
İndirmedim bile demoyu.. Oyun çıksın başlarım anında, üniversite sınavı falan fıss :D
defans oyuncuları forvet oynuyor demoda
Hiç sevmiyorum demoları indirdim bir maç yaptım sildim.Oyunun cıkmasını bekliyorum.
Oyun menüsü berbat değil mi ? :S Motora zaten denecek her şey söylenmiş :S Vallahi alacaktım bir durdum
arkadaşlar bende mi sorun var bilemiyorum ama 2 maç yaptım ikisindede tek bir pozisyon olmadan 0 0 bitti üstelik çok ofansif bir diziliş ile oynuyorum (4-2-2-2) maç motorunun nasıl oldugunu bıle goremedım hal böyle olunca oyunu direk sildim saçmalık diyerekten.
steamdan demolar kısmına geldiğimde demoyu indir dediğim zaman hiç bir tepki yok
beyler demoyu steamden indirdim ama application running hatası veriyor oyuna girmiyor.nasıl halledebılırım bu sorunu?
Fifa Manager'daki oyuncu profili çok kullanışlı. Bu tarz olsaydı iyi olurdu.
http://f1210.hizliresim.com/12/x/fdzcw.jpg