Bu hafta izleyemedım ama yorumlara bakılırsa güzel maç çıkartmışız...
Tebrikler...
Printable View
Bu hafta izleyemedım ama yorumlara bakılırsa güzel maç çıkartmışız...
Tebrikler...
bende izleyemedim maçı özetlere ve yorumlara göre iyi oynamışız galiba İnş. böyle devam eder ...
Bekir bence doğru olanı yaptı.Bir takım stoperini ve stoperlerini oyuna katabiliyorsa üstünlük kurmada başarılı olur ha tabi Bekir'den bahsediyoruz çok uçmamak ve heveslenmemek gerek.
Bekir'in çıkışları biraz da taraftar baskısından. Yaptığı hatalardan dolayı kendini kanıtlamak istiyor sanki. Dün başarılı oldu bir denemesi hariç, onda da Orduspor iyi kontra yapamadı. Savunma oyuncularının bu çıkışları oyunu açmak adına faydalı aslında, hücumda bir kişi fazla oluyorsun en basitinden. Ancak dün Bekir biraz abarttı sanki, kanatta gördüm bir ara. Kaptırsa topu yerini boşalttığı için sıkıntı doğurabilir, bu sebeple gol yense çok ciddi eleştirilerin hedefi olacaktır. Aykut Kocaman'ın engellemese bile bir uyarıda bulunacağını düşünüyorum.
mehmet topal sahada oldugu surece kolay kolay kontra yemeyız muthis oyuncu
babam, dedem falan aykut der de bu forumda adama aykut denmesi garibime gidiyor, kusura bakmayin. macla alakasiz oldu ama bu tip seyleri gorunce rahatsiz oluyorum.
takimdaki dengeler yerine oturuyor yavas yavas. sakatlik, ceza gibi durumlar takimi sikintiya sokabilir. 12-13 kisilik gercekten cok kaliteli bir ekibimiz var. ama yedek klubesi pek tatmin edici degil. tam takim oldugumuz surece kolay kolay puan kaybetmeyiz artik.
EsEsin oyun icindeki taktigine gore onumuzdeki mac cok farkli sonuclar dogabilir. bizim oyunumuz belli sayilir artik, hem rakibi bozan hem de oyuna hakim bir goruntu veriyoruz. Bizim ne yapacagimizdan cok EsEsin performansi belirleyecek macin sonucunu. Istikrari yakaladik sayilir, aradaki antalya kazasi haric. Son zamanlarda Fener maclarindan keyif almaya basladim, iyi yoldayiz.