Süper gol attı Salih.
Printable View
Süper gol attı Salih.
Ulan Yok be !
Ulan Yok be !
Ulan Yok be !
Salih Uçan !
Salih uçan'ı tanımak isteyen 2.golü izlesin yeter,gördüğüm en kaliteli yerli futbolcu
FB araştırmacıları Salih'ten size selam var :).
Swf falan gelirse koyar mısınız ? Herkes çok övüyor Salih'in golünü.
Salih koptu gidiyor. :)
Salih, Alex'in atabileceği türden bir gol attı. Enfes!
Stoch ve Topuz girmeli, skor avantajı yakalanmışken Lazio maçını düşünmek lazım.
Caner'i alnının ortasına yabancı madde geldi, birazdan sahaya atlamalar da başlar.
Ağır küfür ve yabancı maddeden Orduspor'un sahası kapanmalı!! Bu ne terbiyesizliktir böyle.
Orduspor inşallah hakettiğin yere gideceksin inşallah.
Salih sana ne diyim ki yahu mükemmelsin :) 10 numara 5 yıldız :)
Orduspor inşallah küme düşersin. Adama bir saattir küfür ettikleri yetmezmiş gibi bir de alnından vurdular ya şaka gibi.
Caner ve Salih çok iyiler.
Ordu kùmeye git . Nedim türkmen 25 milyon fenerli seni saygıyla selamlıyor
Ohoooho Salih ne gol atmış öyle maşallah. Milli takımı hak etmeye başladı.
Caner ve Salih hep böyle olursa Fenerbahçe bizim maça kadar puan kaybetmez.
salih cikti baroni girdi :D
Efsane gol atmış Salih :)
Salih Galatasaraylı . Verin onu bize. Gökhan Zan+ para verelim :n:
Şu Cristian takımı resmen sabote ediyor
yok şu anda da reddetmiyor. ben profesyonel oyuncuyum ve şu anda fenerbahçedeyim diyor :D galatasaraylı değilim demiyor. benceüstüne düşülürse iyi bir oyuncu olabilir. inşallah çalışır,şımarmazve türk futbolu adına iyi şeyler başarır.emre ve arda'dan sonra ihtiacımız var bu tarz gençlere.
bu arada tebrkler Fenerbahçe.Sıcak takip devam ediyor :)
salih resmen alex in kopyası gibi oynuyor
tebrikler beyler .
İşte Fenerbahçe bu 18/17 yaptıgımız zamanki ruh geldi takıma.
Beyler aramıza Ordu'lu da olabilir. Onlarıda düşünerek yorum yapsak iyi olur.
Cuper de 2.yarı yerinde duramadı hiç kulübeye girip oturmadı , çok sert oynattı takımını , 18/17 yaptığımız sezon gibi aynı bize farklı tarife uygulanıyor.
Cuper'in durumunu da düşün, empati yap usta. Adam bırakmayı düşünüyor, başarısız olduğunu kabul ediyor ama arkasında duran bir camia var. Bu desteğe cevap vermek istemesi kadar doğal ne olabilir? Fenerbahçe'ye karşı alınacak bir galibiyet bir anda değiştirir takımın havasını.
Cristian girene kadar izlediğim bölümde yine durgun bir oyun ortaya koyduk. Emre olmadığı zaman zaten bu beklenen bir oyunumuz çünkü, Topal'ın katkısıyla Emre'nin katkısı çok farklı. Ancak biri var ki beni kara çıkarmadığı için çok teşekkürler, Attığı 2 golde usta işi goller ve bunu atan adam 18 yaşında.
Schalke'de Draxler her maç takır takır oynarken sorun olmuyor da ondan aylarca küçük Salih oynamadığı zaman Tecrübe safsatası tavan yapıyor. Futbolda tecrübe önemli ama adamda kalite olmadıktan sonra isterse bu konuda doktora yapsın, her şey tecrübe değildir. Umarım bu önyargılı bakış açılarını bir gün kırar ve böyle yetenekleri sönmeden, bu şekil kazanmayı başarırız.
Bundan sonra hakkettiği şekilde formayı Salih'in giymesi dileğiyle.
bugün benim hanımın yeğenler geldi ziyarete. fanatik fenerbahçe taraftarıdır ikisi de :) bir süre sonra konu lige falan gelince hemen veryansın etmeye başladılar "sizi kolluyorlar,kesin şampiyon yapacaklar" diye. ben de dedimki "nedense aynı şeyleri biz de düşünüyoruz :D FB-GS taraftarlarının büyük bir bölümünün ortak fikri
"Hakemler bizi doğruyor,Federasyon rakibimizin şampiyon olmasını istiyor ve lehine kararlar veriyor,Anadolu takımları bize karşı herkese oynadığından daha sert ve mücadeleci oynuyor" :D
çok alıştık artık bu duruma...
Özellikle Galatasaray maçı geliyor bu konuda aklıma :) Fatih Terim tribüne gönderilince geri çekilmişti, düşünce olarak çok ince hareketti ama birden rüzgar tersine döndü. Geri de kalkmadı :)
Salih'in gollerini göreydik iyiydi :0: EsEs - Sivas maçını izlerken kaçırdık golleri.
Nazar değecek diye korkuyorum ama Aykut Kocaman bir açıldı, pir açıldı. Yüzünde güller açıyor :D
Salih gibi oyuncun olsun, 100 m€ borcun olsun!
O 2. gol nasıl bir ustalıktır, nasıl bir beceridir... Salih Uçmaya ve uçurmaya devam ediyor. Tebrik ediyorum takımımızı ve taraftarlarımızı..
Orduspor ilk 15 dakika çok etkiliydi ancak ilerleyen dakikalarda fizik olarak oyundan düştüler ve sonuç ortada, tebrik ederim Fenerbahçe'yi. Salih'i de tebrik etmek gerek. Formanın hakkını veriyor. Attığı 2. gol gerçekten çok klas bir gol. Türkiye'de bu vuruş ile gol atacak bir Türk oyuncu yok maalesef. Benim aklıma gelmiyor yani. :)