Samet Aybaba geldiginden beri söylüyorum.Teknik direktör değil. Futboldan anlamıyor. Gökhan Süzen - Ersan değisikligi artık bu trajedinin final perdesiydi. Oğuzhan'dan sağ açık, Holosko'dan merkez santrafor, İbrahim Toraman'dan stoper, Mehmet Akgün'den önlibero olmayacagını gerçekten göremiyor gerçekten de göremiyor. Sivok'u da ben beğenmiyorum ayrıca bazıları begensede. Olumsuz yaptığı işler olumlu yaptıklarından fazla geliyor savunma anlamında. Escude Sevilla'yı başarıya taşıyan oyunculardan biriydi. Onun üzerinde ısrar edilmeli. Sen adamlı alıp tüm sene kenarda bekletirsen adam tabii patlak verir ya ne yapsın. Ne futbolcu psikolojisinden, ne de taktikten anlamıyor Samet Aybaba,
Oysa çıkartsana takımı şöyle
McGregor (Cenk)
Hilbert
Ersan
Escude
Gökhan
Holosko
Toraman
Oğuzhan
Fernandes
Olcay
Sinan (Mustafa, Dentinho)
Baktın işler yolunda gitmiyor Fernandes ağır markaj altında, çıkar oyundan koy yerine Veli'yi, Necip'i. Baktın Sinan yapamıyor koy yerine Mustafa'yı. Oyuncumuz yokmuşta cartmışta curtmuşta, geçiniz bunları. Sacmasapan tercihler vardı bugün Beşiktaş adına sahada. Bursaspor'da maça çok iyi hazırlanmış takır takır oynayıp mahvettiler Beşiktaş'ı. Umarım Bursaspor bu formunu devam ettirir ve başarılı olur. Cok kaliteli kadroları var çünkü.