Ben 7 milyonu pek doğru bulmuyorum ama eğer doğruysa kabul edlmeli. Rize için 7 milyon müthiş bir rakam, ayrıca öyle aman aman da oynamıyor bence. Ve kulübün hedefi ligde kalmanın ötesine geçmediği için sıradan bir oyuncu da olur o pozisyona.
Printable View
Ben 7 milyonu pek doğru bulmuyorum ama eğer doğruysa kabul edlmeli. Rize için 7 milyon müthiş bir rakam, ayrıca öyle aman aman da oynamıyor bence. Ve kulübün hedefi ligde kalmanın ötesine geçmediği için sıradan bir oyuncu da olur o pozisyona.
ali adnan ilk senesinde iyiydi bu yil dusus var gibi geldi bana + tellesten iyimi bence iyi suanlik... 7m verdilerse ki inanmiyorum rize aninda satardi...
336 B €'ya Ankaragücü'nden Gökhan Akkan, 250 B €'ya Stuttgart'tan Robin Yalçın, Karabükspor'dan Ahmet İlhan Özek, PAOK'tan Charles Itandje ve Akhisarspor'dan Mehmet Akyüz transfer edildi.
Ali Adnan 2,2 M €'ya Udinese'ye gönderildi.
Beşiktaş Alt Yapısından Yetişen Sezer Özmen'de Bu Sezon Yurt Dışına Transfer Olan Oyuncularımızdan Biri Oldu.
Sezer Özmen Fransa 2.Lig Takımlarından Metz'e Transfer Oldu. Yolu Açık Olsun Gelişimi İçin Güzel Bir Lige Transfer Oldu Bence.
Makiadi Çaykur Rizespor'da
Werder Bremen takımının twitter hesabının üzerinden yapılan açıklamada Cedric Makiadi'nin Çaykur Rizespor'a transferi gerçekleştiğini açıklandı. Bremen tarafından onaylanan transfer bonservis ödemeden geçti.