Printable View
İBB artık çıktı Süper Lig'e. 2.'lik için ise kıyasıya bir mücadele var. Melih Gökçek'ten dolayı Balıkesir ya da Ordu'nun 2. olmasını istiyorum.
Balıkesir umarım 2. olur,bende istemiyorum Ankaraspor çıksın ama çıkarsa da iyi olur :D
Ankaraspor'u severim aslında ama takımın ismini Ankaragücü yaparım diyor şaka gibi. :D
Melih Gökçek ve Osman Özköylü ikilisini düşününce Ankaraspor çıkmasını isteyeceğim en son takım ama bugün kazanırlar inşallah :) Umarım Balıkesir çıkar , taraftarları çok iyi.
Balıkesir yeniliyor 2-0 Karşıyaka'ya. İnatla ben çıkmıycam, çıkmak istemiyorum üst lige diyor :D
Ama hala Balıkesir'in avantajı var fikstür olarak haftaya Manisa'yı geçerse Süper lige çıkar bence Manisa'dan sonra Maraş ve İBB maçları var. Orduspor'un maçlarına göre daha rahat geçecektir.
Ulan Ankara naptın yaa offf :( Adanaspor ligde kaldı artık :(
Yeniden söylüyorum,Denizlispor'a iddaa oynanmaz :n: Elim IY0'a gitmedi iyi ki. Kümede kaldık resmi olarak bu sonuçla,artık önümüz biraz açılsa da seneye için hayaller kurabilsek.
İBB, STSL'ye çıkmayı garantiledi.
e-bilet ten en az etkilenecek takım süper lige çıktı
İBB Spor'un futbol şubesinin iptal edileceğini söylemişti Topbaş. İstanbulspor ve Vefaspor ile isim değişikliği yapılabileceğini okumuştum biryerlerden. İnşallah gerçekleşir.
İstanbulspor olarak gelsinler, 10-15 yıl önceki efsane geri döner belki. Biz de adam gibi bir takım izlemiş oluruz böylece. İBB'den nefret ediyorum.
Taraftarı olmayan takımlar futbola renk katmıyor maalesef. Vefa yada İstanbulspor gibi köklü tarihe sahip kulüplerin Süper Lig'de olması çok daha iyi.
Umarım lige çıkacak diğer 2 takımdan biri de Ankaraspor olmaz.
Balıkesir gelsin, ben de çok istiyorum. Son takım da playoffta Samsunspor olsun. Taraftarı olan, Süper Lig'e yakışan her takımı Süper Lig'de görmek isterim. Belki, İBB isim değişikliğine gitse bile taraftarı artmaz; ama en azından İBB isminden kurtulmuş oluruz.
Balıkesir ikinci olarak çıkacak gibi duruyor. Üçüncü de Ankaraspor olur.
Balıkesir gerideyken evden çıkmak zorunda olduğum için skoru eve gelince öğrendim ve hem şaşırdım hem de sevindim. :) Ş.Urfa, Ordu'ya çelme takarsa Balıkesir yenilse bile Süper Lig'e çıkacak. İçerideki maçı da vereceklerini düşünmüyorum tabii.
Son Maç Şampiyonluğu Garantilemiş Bir İBB ile Kendi Sahasında Final Yapacak Haftaya Balıkesir'de Karnaval Havası Yaşanacaktır.
Balıkesirspor büyük bir sürpriz olmazsa Süper lige cıktı diyebiliriz artık.4 senede 3 lig atlamıs olacaklar 2010da 4. ligdeymis adamlar helal olsun.En son Buca gelmisti böyle üst üste ligler atlayıp hemen düsmüslerdi Balıkesir tutunabilecek mi bakalım.
Bu arada logoları yaratıcıymıs yeni dikkat ettim. :D
http://i.hizliresim.com/P3QMO7.jpg
I.B.B yedek kadroyla çıkmış Balıkesir maçına. Orduspor'da şuan 3-1 yeniyor Urfa'yı. Balıkesir gol yemeden galip gelirse çok iyi olacak. Şahsen Ordu'dan çok Balıkesirspor'un çıkmasını isterim lige.
Bir Ordu'lu olarak ;
Saldır İBB ! :D
@attirson
altinordu da ayni cizgide. emin adimlarla yuruyorlar. gecen sene 3.lig sampiyonu, bu sene de 2.lig sampiyonu oldular. seneye de 1.ligi sampiyon bitirirlerse sasirmam.
2-0 oldu Balkes :(
Evet Akhisar'da vardı.
Ege bölgesiyle ilgili bir durum heralde. Akhisar , Balıkesir , Buca , Altınordu. :D
Altınordu sanıyorum Karşıyaka'nın pilot takımı,Karşıyaka'nın oyuncuları sayesinde olabilir sanırım.
Yalnız Balıkesir'in Süper Lig'e çıkması çok güzel olur.Sıkıldık Karadeniz takımlarından.
Urfa 3-3 Ordu Ahahhahaha :n:
Balıkesirspor işi bitirdi artık. Sanıyorum beraberlikte bile çıkıyorlar ve 2-0'dan 2-2'ye de izin vermezler zaten. Süper Lig'e çıkacak son takım da Samsunspor olur umarım. Taraftarı olan Anadolu takımları candır. :)
Nedir bu Ordu kininiz :D
Ordu maçı komik olmus.Ordu 17 dakikada 3 gol atıp 3-0 yapmıs sonra Urfa 12 dakikada 3 gol atıp skoru esitlemis. :D
Balkes maçı 2-1 oldu. 2-2 olmaz inşallah. :(